Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 

 
Energy flows, where the Mind goes…

door AnneJelena

We kunnen ook simpelweg op zijn Hollands zeggen; *Gedachten zijn Krachten*, en daarmee zijn we inmiddels goed op weg om van het covid 19 een enorm monster te maken, met de angst van de massa als onderliggende brandstof om het vuurtje flink aan te sterken.

Er is nergens meer een plekje op deze wereld (behalve je huis als je alles afgrendelt van de buitenwereld) of je komt er wel een mondkapje tegen, desinfectiemiddelen, opdrachten tot anderhalve meter afstand en verplichte eenrichting wandelpaden. Dus hoe sterk je er ook naar verlangt en streeft om je niet schuldig te maken aan het versterken van covid 19 d.m.v. je gedachtenkracht, dwingt de hele omgeving van je af, dat je gedachten er toch mee besmet raken.

Als klap op de vuurpijl is daar de persconferentie van dinsdag 13-10-2020 die een nieuwe lockdown aankondigt en nog veel erger, de vormgeving en samenstelling aankondigt van een nieuwe wet om het dragen van een muilkorf af te kunnen dwingen. Ieder volk krijgt de regering die het verdient, maar deze waanzin, die zeer ernstige gevolgen kan hebben, heeft het volk over zichzelf afgeroepen.

En zo gaan we op weg naar 2030.
Onder invloed van 2 plannen die rond 1930 zijn gemaakt.

Een plan door de duistere schaduwkrachten die de wereld en haar mensheid onder de duim en in haar macht wil houden en een Plan door de Opgestegen Meesters van Licht om de mensheid te bevrijden en haar voor te bereiden op haar ascensie en haar uitbreiding en verhoging in Bewustzijn.

Een schaduwplan dat de wereld en haar mensheid voert naar de ontwikkeling van coborgen, een transhumane, half gerobotiseerde mens, gevuld met allerlei nanodeeltjes om haar te kunnen lezen, volgen en beïnvloeden tot het plegen van zielloos, onmenselijk gedrag, omdat het de aansturing van die nanodeeltjes zal zijn die bepaalt wat hij of zij doet, en niet meer het eigen ego, al dan niet onder leiding van de ziel.

Oh nee, dat kan niet meer, de eerste inenting met nanodeeltjes zal zonder enige twijfel leiden tot de dood van de ziel, en die dood staat dat deel van de mensheid die dit plan volgt vanuit eigen vrije wil, te wachten. Van daar de druk op het komende vaccin, dat zowel beïnvloedende nanotechnologie bevat alsook nanotechnologie die de mens overal kan volgen.

Lang leve de vrijheid in zombieland.

Het Plan van Licht leidt naar Hogere Dimensies en dus naar een geheel andere Nieuwe Aarde, waar Balans, Harmonie, Liefde, Onderling Respect, en zeer hoogwaardige Creativiteit aan de orde van de dag zullen zijn. Geen uitbuiting meer door belastingen, banken en verzekeringsmaatschappijen, geen slavernij meer in ziel dovende banen, geen oorlogen, ziekten, gebreken en tekorten meer, geen pedofilie, orgaanhandel en mensenhandel meer. Dat is het Plan dat ik sinds 1987 bewust ben gaan volgen.

Om dat te kunnen bereiken is het belangrijk om helemaal geen aandacht en daarmee energie meer aan het plan van schaduw te geven, want energie volgt op gedachten en het is juist onze energie die zij willen. Daarmee heb ik direct na de persconferentie van 13-10-2020 besloten om voorlopig helemaal geen Lichtvensters en Diamonds meer te schrijven, om de matrix van de schaduw helemaal los te kunnen laten.

De website blijft gewoon online staan, zodat die gevonden kan worden door mensen die alsnog ontwaken en een leidraad nodig hebben.

Zelf zal ik hoogstwaarschijnlijk pas weer terugkomen na de lente equinox in maart 2021 om dan te beginnen met het uitdragen van de 3 belangrijkste ontwikkelingen voor de geascendeerde mens.
1. Het bewust volgen van de 3 dagen van de rondgang van de Kosmische Christus Olie in het menselijk lichaam om daarmee de werking ervan optimaal te kunnen benutten.
2. De ontwikkeling van de 12 Kosmische Christus Eigenschappen, om het nieuwe Kosmische Christus Bewustzijn optimaal te kunnen leven. Beide hebben niets te maken met huidige religie vormen, maar met het Leven van de Universele Intelligentie die alles geschapen heeft en in stand houdt.
3.
Het kennen en naleven van de Kosmische Wetten.

Lieve mens, er staan ons wilde maanden te wachten waarin alle elementen die we kennen zich behoorlijk zullen roeren. Emoties zullen hoog oplopen. Mensen zullen elkaar aanvallen en zelfs vermoorden. Voedseltekorten, leveringsproblemen, gestagneerde energieën, orkanen, woeste stormen, aardbevingen, vulkaan uitbarstingen, en hele vreemde verschijnselen die we nog helemaal niet kennen. Mogelijk ook wapengekletter tussen China en Amerika.

Het plan van de schaduw zal je overladen met allerlei vals nieuws en nepgebeurtenissen. Gebruik de komende lockdown’s om heel diep naar binnen te kunnen keren en daar de waarheid in en tussen alles te vinden. Alle leugen en bedrog zal aan het Licht komen en de mensen zullen zo geschokt zijn dat er onder hen zelfs velen zullen zijn, die het niet als waarheid zijnde kunnen aanvaarden en die het vanuit pure angst botweg zullen afwijzen, terwijl het open en bloot voor hun neus staat of ligt.

De komende tijd zullen de werelden van de mensen van plan 1 en van Plan 2 alsmaar verder uit elkaar komen te liggen. Ik kies er nu bewust voor om de energie van plan 1 helemaal los te laten en me enkel en alleen nog maar mee te laten voeren in Plan 2 en daaraan al mijn aandacht, dus mijn volledige energie, te wijden en te schenken.

Ik wens iedereen het inzicht en de wijsheid toe om voor zichzelf de juiste keuze te maken tot het volgen van of plan 1 of Plan 2, precies zoals God ons de vrije wil heeft gegeven.

Voor het komende half jaar heel veel Licht, Liefde en Kracht toegewenst en wie zal het zeggen? tot over een half jaar in volkomen andere omstandigheden.

Voor bijstand en hulp ben ik altijd bereikbaar op tel. nr. 0591-851871 en via e-mail info@lightinaction.net of jelina993@gmail.com.

Namaste
AnneJelena

Shlama Alakhoom Amakh

AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op:
Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61, onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden