Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 


Wederopstanding of Teloorgang
door AnneJelena

 

Het is eerste Paasdag 2020 en we staan vlak voor het sluiten van een Poort die op 4/5 april is open gegaan en die zich op 14/15 april weer zal sluiten. Wat heeft deze Poort de ontlading van prachtig en krachtig Kristallijn Licht op deze Aarde mogelijk gemaakt. Je kon de diamanten partikeltjes zien dansen in de Lucht en mede doordat iedereen binnen moest blijven was de lucht zo helder dat je dit fenomeen zelfs met het blote oog kon waarnemen.

Het waren een paar paradijselijke dagen op Aarde, totdat de schaduwkrachten dit Licht niet meer konden verdragen en voor de zoveelste keer besloten, al deze pracht teniet te doen met het uitvliegen van hun giftige chemtrails, vol met hun giftige en artificiële nano/partikeltjes, die wij inademen en die vanuit de lucht in onze wateren en over onze groenten en fruitbomen terechtkomen. Vanuit deze horror kringloop verworden wij homo-sapiens meer en meer tot de robot-sapiens, die zij van ons willen maken.


Dit gegeven had ik al jaren geleden uitgepuzzeld.
De laatste tijd registreert mijn gevoelige lichaam echter een ander fenomeen, met name ‘s nachts. Het kan haast niet anders dan dat meer mensen dit registreren en dat wil ik heel graag horen.
Het begint met een luid geraas en gepiep in de oren, dan worden al je hersencellen door elkaar heen gehutseld en geschud en beginnen er vreemde en scherpe pijnen in je lichaam op te treden, Je zenuwstelsel begint reumatisch pijnlijk te voelen en te verkrampen en dat alles kan zo’n drie kwartier tot een uur aanhouden en zich een paar keer per nacht, op verschillende tijden herhalen, ook overdag.

Als je het zo neerschrijft lijkt het allemaal wel mee te vallen, maar geloof me, het is beslist geen pretje. Het geeft je het gevoel knettergek te worden, en ik heb wel met beide handen op mijn oren en rond mijn hoofd God om hulp liggen roepen. Het is alsof je wordt aangesloten op sterke stroomsoort.


Het heeft even geduurd voordat ik achter de oorzaak van dit alles kwam.
De berichtgeving over 5G masten en de inmiddels 42.000 satellieten van elon musk die in een baan rond de Aarde zijn gebracht en die verbinding hebben met deze masten, beter gezegd deze masten activeren. Deze musk mens heeft in Amerika van de fed toestemming gekregen tot plaatsing van een miljoen G5 antennes en deze te activeren. Het feit dat dit alles sterker werd na de *verplichte* installatie van de slimme meter in onze huizen, dankzij Europese Regelgeving, heeft mij duidelijk gemaakt, dat we er hier niet veel beter aan toe zijn.

De Giga Hertz die wordt uitgezonden door een G5 mast staat gelijk aan de Giga Hertz van een magnetron. Langzaam maar zeker wordt planeet Aarde dus in een magnetron geplaatst.
Vergeet het langzaam maar zeker maar, het gaat nu heel snel, want ze hebben vrij spel, want wij zitten toch allemaal braaf thuis, volledig ondergedompeld in een niet aflatende dag en nacht corona virus hersenspoeling…..

Is het dan een Hoax dat corona virus?
Nee, helaas niet, maar het is ook niet dat wat gebracht wordt.
Door de straling van de 5G worden de celwanden in ons lichaam stukgemaakt en ons DNA afgebroken en dat in een tijd dat het Kosmische Licht juist zo overvloedig aanwezig is om het bewustzijn In ons DNA tot een Hoger Niveau te brengen. In ons lichaam liggen tal van virussen opgeslagen, zo ook verschillende corona virussen. Maak je de celwanden kapot dan komen er afvalstoffen van deze virussen vrij en het zijn die gevarieerde afvalstoffen die als één coronavirus worden aangeduid. En omdat in het Bewustzijn van ons DNA alle doorgemaakte virusziekten liggen opgeslagen, zullen we door het vrijkomen van de afvalstoffen daarvan allemaal corona positief worden getest en zullen we allemaal verplicht worden om gevaccineerd te worden.

Een van de Meesters van Licht heeft aangegeven dat het niet het coronavirus was dat het grote gevaar opleverde, maar alles dat achter het virus zat. En ja, dan ga je natuurlijk op onderzoek uit en vraag je hierin om Hogere Leiding om de juiste antwoorden te vinden.

Dan lees je hoe Bill Gates, de nieuwe oppergod van deze aarde, die de wereld gezondheidsdienst met zijn miljarden heeft opgekocht, maar liefst 7 fabrieken wil gaan neerzetten in enkele maanden tijd, om binnen anderhalf jaar tenminste twee vaccins te hebben ontwikkeld om de mensheid mee te kunnen chippen. De chips in deze vaccins bevatten dezelfde smart-chips als onze mobiele telefoons, maar dan alleen veel kleiner, die al onze gegevens in zich hebben opgeslagen en ons overal kunnen volgen. Binnen een jaar tot anderhalf jaar kunnen we dus al tot robot-sapiens zijn gedegradeerd. Weg persoonlijke vrijheid, weg democratie, weg vrij handelen, voor zover deze nog bestonden.

Wil je het naadje van de kous over dit alles weten, kent Nederland twee heel moedige vrouwen die hier uitgebreid over schrijven en filmmateriaal over deze materie hebben gecreëerd., en dat zijn Janet Ossebaard (volop materiaal te vinden via googelen) en Ella Ster zie www.ellaster.nl. Daarnaast hebben we nog de Britse David Icke, zie www.davidicke.com die al jaren alles omtrent de schaduwkrachten aan de kaak stelt, en je hebt een paar adressen waar je betrouwbare en goede informatie tot je kunt nemen, al worden ze natuurlijk wel tot de complottheorie denkers gerekend, maar zonder kunnen we niet om bepaalde waarheden te kunnen achterhalen.

En daar zitten we nu allemaal op dit moment met nog maar een hele korte tijd te gaan om de keuze te maken of een homo-sapiens mens te zijn en te blijven, verbonden met de Goddelijke Scheppingsprocessen en haar natuurlijke evolutie van de Ziel, of te kiezen voor de robot-sapiens en haar smart technieken en onder de leiding van haar griezelige afgoden te verworden tot een gerobotiseerd chip-wezen.

Heb ik iets tegen technologie?
Neen, niet als die wordt ingezet als positieve ondersteuning van het mensen, planten en dierenrijk, met behoud van- en respect voor haar oorspronkelijke Goddelijke Schepping.
Wel als die betekent dat Zielen en hun Authenticiteit hun Vrijheid ontnomen worden en die moeten buigen voor valse onder/goden.


Dat is me wel even een keuze waar we voor staan en die kan en zal iedereen alleen maar voor zichzelf kunnen maken.

Noem ik degenen die 5G masten in brand zetten een terrorist? Beslist niet. Het is alleen al erg genoeg dat het zover heeft moeten komen omdat dat hele systeem ons wereldwijd is en nog wordt opgedrongen zonder de instemming van de massa.
De installatie van het G5 Netwerk noem ik pure massamoord, omdat het onze lichamen en aura’s kapot maakt en vele, vele ziekten over ons zal brengen die grote massa’s zal treffen en vele doden zal veroorzaken. De verplichte vaccinatie zal de rest doen.

Antennes die contact hebben met dit G5 netwerk vindt je volop op ziekenhuizen, verzorgingshuizen en flatgebouwen. Hoezo de vele coronagevallen juist daar en in de gebieden met veel luchtverontreiniging en de eerste uitrol van 5G??? Volg het geld en je vindt de oorzaak.

Is dit nu een boodschap van Licht?
Ja, want Licht staat voor Bewustzijn en deze boodschap nodigt uit tot meer Bewustwording. Ik zal de laatste zijn die zegt dat ontwaken gemakkelijk is, maar als we eenmaal wakker zijn, dan weten we feilloos wat te doen en wordt en is het gemakkelijker.

Voor mij geen 5G maar 5D.
IK BEN tevreden met mijn analoge verbindingen en eenvoudiger en langzamere 3D communicatie mogelijkheden.
Ik kies voor de homo-sapiens gevuld met Licht en Liefde en niet voor een anderhalve meter maatschappij waar gebrek aan Liefde en intermenselijk contact, angst en afstand hoogtij vieren.


Doe de handschoentjes maar uit, zet de mondkapjes maar af, knuffel en omarm elkaar en heb elkander lief, maar schakel wel eerst het 5G Bio Wapen en de satellieten uit om coronavrij te kunnen blijven en zing, vecht, huil, bidt, lach, werk en bewonder….. HET LEVEN……

En wees daarnaast oneindig lief en zorgzaam in de verzorging en nazorg van diegenen die inmiddels slachtoffer zijn geworden van dit *coronamonster systeem*.


Verlichtende Paasdagen 2020

Shlama Alakhoom Amakh

AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op:
Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61, onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden