Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 


Lente-equinox, 3.3.3 poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen aaneen geopende Galactische Poort

Door AnneJelena Shanta


Hoeveel meer energie willen we nog over ons uitgestort hebben? staande aan de vooravond van de lente-equinox op 20 maart 2019, exact tijdstip 21.58 uur, met enkele uren daarna de laatste Volle (bloed) Maan van een serie van drie gedurende dit eerste kwartaal van 2019, waarvan het exacte tijdstip is om 02.43 uur op 21 maart. Beide gebeurtenissen zouden met een zeker gemak aaneen gemediteerd kunnen worden, wat niet vaak voorkomt.

Wat deze beide gebeurtenissen extra krachtig maakt is, dat op de dag voorafgaande aan de lente-equinox, voor een periode van 10 dagen achter elkaar, een Galactische Poort wijd openstaat, om volop energie vanuit de Hogere Sferen en van  buiten dit zonnestelsel binnen te laten. Tijdens de equinox opent zich ook de grote 3.3.3. Poort die ons rechtstreeks verbindt met de Bron en de Wil van God. Wat zullen we ons sterk, krachtig en vernieuwd voelen, met soms ongetwijfeld een vleugje uitputting omdat het misschien allemaal wat veel is, en vreemde lichaamspijnen omdat de gammastraling enigszins moeite heeft om door te breken

Hoe dan ook, de Lente-equinox staat in feite voor het beginnen van een nieuw jaar, zeker in dit jaar 2019 van een geheel nieuw begin en het voelt heel prettig aan, helemaal omdat dit kosmische evenement ook nog eens gepaard gaat met een weersomslag van nogal ruw, stormachtig herfstweer naar een meer lieflijk lentekarakter met zachtere temperaturen en een vrolijk zonnetje erbij. Niet meer goudgeel zoals vroeger het geval was, maar meer platina/wit van kleur, passend bij de Nieuwe Tijd.

Binnen een periode van tien jaar zullen we twee zonnen aan ons firmament kunnen waarnemen, zo zingt het rond. Ik heb er al foto’s van gezien, maar wil het graag aan mijn eigen firmament met het blote oog kunnen waarnemen. In wat een Licht zullen we ons dan dagelijks kunnen baden en wat zal dan alles anders zijn.

Of we er nu klaar voor zijn of niet, het goddelijk Plan, de grote Licht Inval en de kosmische klok zullen  en kunnen niet meer terug gedraaid  en stilgezet worden, dus er zal gaan gebeuren wat er moet gebeuren en dat geldt niet alleen voor onze planeet Aarde, maar voor het hele zonnestelsel.

 

 

Alle planeten binnen ons zonnestelsel ondergaan enorme veranderingen door het binnenstromen van de grote golven positief, photonisch,  gecodeerd plasma,  ware goddelijke Lichtstromen vanuit de Grote Centrale Zon, die een nieuw niveau van het Christusbewustzijn in ons naar boven gaan halen. Toeval bestaat niet, want kosmisch gezien staat de Volle Maan in Ram voor het Kosmische Paasfeest, het Feest van de Christus.

De Lichtgolven die nu vrijkomen zijn gerelateerd aan het kristallijnen DNA van zowel onze lichamen als van het aarderaster. Ze kunnen een waar gevoel van gelukzaligheid opleveren en veroorzaken een zacht, gevoel van vrede en vreugde en een volkomen één zijn met de Bron van Schepping. Deze Lichtgolven zijn ook heel helend op alle vier niveaus van ons dagelijks bestaan, fysiek, etherisch, emotioneel en mentaal.

Dus… laten we hopen dat er niet teveel chemtrails in deze periode worden uitgevlogen, die de vervelende gewoonte in zich dragen ons af te snijden van het Licht door de zon te blokkeren. Onze luchten te vergiftigen met zware metalen en nog veel meer van negatieve aard. Maar die vooral ook hersenspoelend bewustzijn in zich dragen, aangejaagd door de golflengten van de diverse haarp installaties die her en der in de wereld zijn geplaatst, maar inmiddels ook vanaf tal van satellieten werkzaam zijn, die in het luchtruim zijn gebracht.

Inhoud, oorsprong en het waarom en waartoe van chemtrails zouden eens door de mens collectief moeten worden onderzocht. Ze ondermijnen het leven, de gezondheid, blokkeren het Licht van ontwaken en houden door dit alles de mens gevangen in een soort van zombie-achtig, ziekelijk, van de Bron afgesloten bestaan.

 

 

Ze verdwijnen niet vanzelf. Dat moet door ons collectief worden opgeëist en dan zal er alle hulp van boven en buiten vrijkomen en aanwezig zijn, om ons te helpen hiervan bevrijd te raken. Vraag en u zal gegeven worden en niet eerder, want onze vrije wil zal ten allen tijde gerespecteerd worden. Veel mensen zijn dit helaas vergeten, terwijl we elkaar allemaal zo hard nodig hebben in dit grote proces van bevrijding en ontwaking.

De aanstaande Volle Maan van 21 maart is dus de Volle Maan van zuiver Christusbewustzijn en willen we daaruit halen wat erin zit, dan zullen we onszelf dagelijks moeten beschouwen op het bereiken en het in de praktijk brengen van de positieve eigenschappen van het Christusbewustzijn, Liefde, Wijsheid, Harmonie, Mededogen, Compassie, Trouw en Betrouwbaarheid, Eerlijkheid, Heling, Wil en Creativiteit, en onszelf volledig vrij moeten maken van onze negatieve eigenschappen zoals iedere vorm van; kritiek leveren, sarcasme, oordelen en veroordelen, afkeuren en afwijzen, denigreren, afkeer en vijandigheid, intolerantie, haat, jaloersheid, agressie, vijandige impulsen, stelen, bedriegen, dubbelzinnig en onoprecht handelen, roddelen en kwaadspreken.

Neem voor daadwerkelijke, innerlijke verandering je eens voor, om ieder van deze items een week lang de tijd te geven om je ’s avonds zo’n tien minuten op te bezinnen. Om tien tot vijftien minuten je denken, voelen, woorden en daden van die dag door te lopen en te overzien. Veroordeel jezelf daarbij niet voor mogelijk falen, maar neem je gewoon voor om je de volgende keer niet weer over te geven aan negatief handelen, denken, spreken en/of voelen, maar daarentegen alleen nog maar de positieve eigenschappen van het Christusbewustzijn te willen manifesteren.

Laat dit je Volle Maan en lente-equinox/nieuwjaar overweging zijn. Bij een serieuze toepassing ervan, zul je bemerken, dat je tegen het eind van de maand april al aanzienlijke veranderingen ten goede in je persoonlijke leven en directe omgeving kunt waarnemen, evenals gezonde verbazing over alle verandering. Alle vanaf de lente-equinox binnenkomende energieën ondersteunen je hierin. Deze zijn balancerend en dragen de mogelijkheid tot het creëren van geheel nieuwe werkelijkheden met zich mee.

Dus maak er volop gebruik van, droom, mediteer en zie hierin de wereld zoals jij hem graag zou willen zien, vol licht, liefde, wijsheid, eenheid, gezondheid, welvaart, kunst, dans, muziek en een wonderschone architectuur voorzien van de prachtige, ronde welvingen van de Godinnen en Moeder God.

 

 

Lief medemens, wij moeten die Nieuwe Wereld zelf maken vanuit onze innerlijke inspanningen. Onze gedachten zijn onze scheppingskrachten. Laten we de kracht van de binnenstromende Lichtgolven hiervoor bewust in ons opnemen en aanwenden.

In dit Lichtvenster worden hiertoe wat gezonde handvaten en voedingsmiddelen voor hart, ziel en geest aangereikt. Gebruik ze, kruid ze, kook ze, bak ze en gril ze in de innerlijke, heilige ruimte van je hart en transformeer en transmuteer daarmee je eigen wereld tot in de Nieuwe Wereld van pure Gezondheid en Geluk.

Een hele bijzondere tijd en mogelijk thuiskomst toegewenst en laat je niet opzadelen met torenhoge kosten tegen klimaatverandering, want wij mensen zijn daar helemaal niet de veroorzakers van. De veranderingen van het klimaat zijn een gevolg van de kosmische veranderingen die er in het gehele zonnestelsel plaats vinden op dit moment, en die zijn door niets tegen te houden. We kunnen ons er hooguit zo soepel mogelijk aan aanpassen.

Hoort zegt het voort, in alle Liefde...de tijd is er rijp voor…

AnneJelena Shanta


In AL EEN... Love/Light en Light/Love


Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.
Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden