Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Diamond of Light nr. 05 - 2020
  De Leeuwenpoort gesloten, nu 10 dagen achtereen Galactische Poort open, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 04-2020
  Spreken vanuit het Hart door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 3
  Tijd Beschouwing door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 

Heet…Heter…Heetst…Hoog…Hoger…Hoogst

door AnneJelena

 

 

Het is 26 juli 2018, dus ik moet beginnen om iedereen aan de hand van  de Maya Kalender een fantastisch en goed Nieuw Jaar toe te wensen. Een laatste jaar van zuivering, de capaciteit in zich dragend voor het verkennen en collectief openen van Zuiver Bewustzijn. Dus vanaf nu zullen we meer Bewustzijn gaan zien, vanuit een werkelijk invoelen en kennen van onszelf, met veel meer compassie en denken vanuit ons hart.

 We beginnen dit Nieuwe Jaar meteen goed met een Volle Rode Bloedmaan op 27 juli die gepaard gaat met de langste totale Maansverduistering van de Eeuw, waarbij de Maan het verst van de Aarde af staat en waarbij de Planeet Mars het meest dicht bij de Aarde staat. Tijdens deze totale Maansverduistering staat de Zon op 4.44  in Leeuw en de Maan op 4.44 in Waterman, dus beide op 4.44, wat numerologisch een wondertje is.

Het getal 4 staat voor praktisch, verantwoordelijkheid, productiviteit,  bouwen, een goede fundering, stabiliteit, mogelijkheden, eerlijkheid, wijsheid, beslistheid en uithoudingsvermogen.

Het getal 44 is het getal van de Meester Bouwer, die innerlijke kracht en ondersteuning biedt om je werk, je doelen en je inspiraties te verwerkelijken en te volbrengen. De kracht van dit getal geeft je alles om voort te gaan op je huidige pad, teneinde succes en goede resultaten te behalen.

Het getal 444 is het getal dat er garant voor staat dat we nergens bang voor hoeven te zijn, voor wat betreft ons leven, ons werk en ons Goddelijke levensdoel. Als je oprecht en standvastig bent in je doelstellingen, dan zal het universum er alles aan doen om je hierin te ondersteunen, en je zult je vastberaden en zeker voelen, wat er ook rondom je heen gebeurt.

26/27 juli is ook de dag van de opening van de Leeuwenpoort, gevolgd door een climax van die Leeuwenpoort op 8 augustus,  het 8:8 portaal genoemd, welke zijn hoogtepunt heeft op 11 augustus, de dag van de Nieuwe Maan die gepaard zal gaan met een gedeeltelijke Zonsverduistering.  In deze periode staat de Zon Sirius net boven de oprijzende Zon in de ochtend en is daar ook met het blote oog te zien. De energie van Sirius zorgt voor het ontwaken van nieuwe frequenties, energetisch potentieel en een versnelling van de gradaties van Hoger Bewustzijn.

Via deze Leeuwenpoort worden krachtige Lichtcodes op de Zon afgestuurd,  en is de afgelopen periode de collectieve- en de afzonderlijke voorbereiding van ieder van ons goed geweest, dan zullen we vanaf 12 augustus a.s. op de rand van de 12e Straal van Eenheidsbewustzijn, dan wel het Christusbewustzijn staan. De 12e Straal van Eenheid- en Christusbewustzijn draagt de volgende kwaliteiten en gaven in zich: Wijsheid, Devotie, Verlichting, Intelligentie, Liefde, Macht, Harmony, Vrede, Rust en Balans, Creativiteit, Inspiratie, Magnetisme, Verlichting en Eenheidsbewustzijn.

Er moeten nog veel oude en ongewenste energieën worden afgebroken en tot in Licht worden omgezet, wat ongetwijfeld voor de nodige hoeveelheid chaos zal zorgen, maar de gaven en kwaliteiten van de 12 Straal van Eenheidsbewustzijn die we nu zullen gaan betreden, zullen alles bespoedigen en ons al snel leiden naar het opzetten van een geheel Nieuwe Wereld.

De komende tijd zal een tijd van pure inwijding zijn, van zowel de eerste tot en met de vijfde inwijding. De lagere inwijdingen zullen voor de massa gelden en de hoogste voor slechts een piepklein gedeelte van de mensheid. Maar iedereen zal de komende weken door een bepaalde Poort van Inwijding gaan en iedereen zal met een verhoogd bewustzijn daar uit te voorschijn treden en zich vanuit dat hogere bewustzijn gaan inzetten op een hogere trede van de Jakobsladder voor het welzijn van Al Dat Is.

Om zoveel mogelijk de instromende energieën van de komende tijd in te kunnen ademen en bewust werkzaam te laten zijn op het bewustzijn binnen ons DNA, zal ik nog wat belangrijke kosmische data voor de komende weken doorgeven: op 30 juli een geopend portaal, op 3 augustus een geopend portaal, op 8 augustus een geopend portaal, op 16 augustus een geopend portaal. Op 17 augustus staat Venus  het dichtst bij de Aarde, op 19 augustus een geopend portaal en op die dag zal er tevens een draaiversnelling plaats vinden van het Diamanten pad, op 24 augustus een geopend portaal, en tot slot op 27 augustus een geopend portaal. ( Let op 11 en 19 augustus )

Het zal een heftige tijd zijn met hele hoge energieën, die sommigen moeilijk en anderen zelfs in het geheel niet zullen kunnen plaatsen. Het zal een heftige tijd zijn waarin veel aan het Licht zal komen, waardoor we ons bedrogen en verraden zullen voelen. Het zal een tijd worden van intense hitte, dat hebben we al aan den lijve ondervonden. Het zal een tijd worden van extremen, veel vulkaan uitbarstingen, aardbevingen en tsunami’s. Door een gevoel van verlatenheid en eenzaamheid zal het aantal zelfmoorden gaan stijgen, wat meer Liefde en Zorg zal gaan oproepen. Boosheid die naar binnen is geslagen vormt depressie en die mensen hebben professionele hulp nodig om niet tot zelfmoord te komen. Ze willen de pijn van de eenzaamheid en isolatie niet langer meer voelen, en hiervoor is Liefde het enige medicijn.

Maar we reizen met elkaar door gigantische Galactische energieën heen,  waardoor in al onze cellen de energieën van ons Diamanten Lichtlichaam zullen worden geactiveerd. Dat zal een prachtige laag van Diamanten Licht gaan vormen, die in de vijfde en hogere dimensies zichtbaar zal zijn voor het blote oog. Wat een schitterende en stralende energieën zullen we in ons dragen. Laten we in al die euforie niet vergeten die energie te delen, en die te gebruiken voor hulp aan alle mensen en alle andere mogelijke levensvormen rondom ons heen, die  onze hulp nodig hebben.

Voorlopig zal er even geen Lichtvenster verschijnen, tenzij de gebeurtenissen in de tijd en Hogere Wezens  mij aangeven weer achter de computer te gaan zitten om te schrijven. Vooreerst moet ik nu mijn tijd en energie gaan gebruiken om de inhoud van de website volledig te gaan veranderen, want alles is en gaat nog veranderen en dat vraagt natuurlijk de nodige aanpassingen.

Een fantastische, adembenemende tijd toegewenst, van denken met het hart en voelen met het hoofd.

 in liefde, Licht en Dankbaarheid…

 Graag tot het volgende Lichtvenster en een dikke knuffel voor de donateurs, die mij met de giften vanuit hun hart meer ruimte van leven geven, om me hier voor in te kunnen zetten. Mijn dank is groot…… In AL EEN... Love/Light en Light/Love

AnneJelena

 

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.
Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden