Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Diamond of Light nr. 05 - 2020
  De Leeuwenpoort gesloten, nu 10 dagen achtereen Galactische Poort open, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 04-2020
  Spreken vanuit het Hart door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 3
  Tijd Beschouwing door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 

 

De Zon krimpt en de Aarde zet uit…..

Door AnneJelena


  

Wow dat was me de Volle Maan wel, die van afgelopen 29 mei 2018….. en we staan nu alweer voor de volgende van 28 juni. Met een constante groep komen we iedere maand samen om de kosmische gebeurtenis van Volle Maan te vieren, en onvoorstelbaar maar waar, we zaten  29 mei, allemaal, zowel tijdens de meditatie en nog lange tijd daarna, letterlijk te koken in ons velletje. Die Volle Maan heeft dan ook een enorme poort opengezet die de hele komende zomer haar invloed zal doen gelden voor alle leven op deze planeet, niets en niemand uitgezonderd.

Dan ben je nieuwsgierig naar hoe de energie van de Volle Maan 28 juni zal zijn. De afgelopen twee dagen wordt de lucht volgespoten met chemtrails, die de zon achter een dikke laag chemisch vergif verbergen en de temperatuur bedenkelijk doen dalen op het moment dat zo’n giftige sluier voor de zon schuift, maar wat de schaduwkrachten ook zullen uithalen en uitproberen, de Hogere Energie zal alleen nog maar toenemen. En als ze zo hun best doen om ons van de Zon te isoleren, zal het ongetwijfeld heel bijzonder zijn.

Vandaag 27 juni staat planeet Saturnus, onze Wachter op de Drempel en onze grote Inwijder, het meest dicht bij de Aarde en kan daarom sterk zijn in haar invloed. De meeste mensen houden niet zo van Saturnus, omdat zij vaak op de rem stapt en ons tegenhoudt, om eerst nog iets af te maken en af te werken wat van belang is om weer een stap voorwaarts te kunnen zetten. Daarom natuurlijk ook de vele chemtrails, giftiger dan ooit zo te voelen en te ruiken. Wat mogen we niet zien? Waarin wordt getracht ons tegen te houden? Kunnen ze dat überhaupt wel? Goed om dit alles eens in innerlijke overweging te nemen en zo het antwoord te vinden op de grote persoonlijke overwinning van de schaduw, zodat je jezelf vervolgens kunt inzetten voor het belang van het collectief.

Ik ben heel benieuwd hoe Aarde en haar bewoners de enorme hoeveelheid aan gevarieerde energieën van deze zomer in zich op kunnen nemen en integreren. We worden de zomermaanden doorlopend overspoeld met aan kracht toenemende zonnewinden, gammastralen, plasmagolven en ontelbare diamanten Lichtpartikeltjes, fotonen. Deze stromen allemaal diep tot in Aarde door en er dwars doorheen, ook in en door onze lichamen, huizen en gebouwen, en dat allemaal om het bewustzijn van alle leven te veranderen, ons genetisch op te waarderen, en ons zo klaar te maken voor onze Lichtlichamen.

Men vraagt nog wel eens; * wanneer gebeurt nou eindelijk eens die *Shift*?*
Het antwoord hierop kan kort zijn; *we zitten er middenin.*
De Shift doet zich voor in afzonderlijke fasen om synchroon te kunnen zijn aan onze beleving van tijd en ruimte. Zou dit niet zo zijn, dan zouden we het veranderende bewustzijn niet kunnen integreren in ons DNA, omdat we er helemaal niets van zouden begrijpen.

De ene fase van de Shift verloopt wat heftiger dan de andere, en omdat we vanuit onze oorspronkelijke eenheid allemaal ook weer gedifferentieerd zijn, ervaart ieder van ons de afzonderlijke fasen geheel anders, terwijl daarnaast een grote massa er nog helemaal niets van opmerkt, helaas. Dat is jammer, want de Sterrenpoort opent voor ieder van ons een soort van heilige ruimte voor onze persoonlijke transformatie, en dat gun je zo graag aan iedereen.

De ene Golf na de andere Golf Licht stroomt nu dus over ons heen, met meestal slechts een paar dagen er tussen in. Volgens verwachting zal in September 2018 wederom een grotere Lichtgolf binnenstromen, die goed waarneembaar zal zijn. Dit is ook nog niet *de Grote Golf* die we verwachten, maar een stevige voorloper ervan om te kunnen bepalen hoever we zijn in de ontwikkeling van onze Lichtlichamen en hoeveel Lichtfrequenties we in staat zijn te verdragen.

Het leven in deze derde dimensie zal voor iedereen, ontwaakt of niet, nu snel gaan veranderen, want de Zon wordt geleidelijk kleiner, terwijl alle planeten in dit Universum langzaam maar zeker groter worden, aan het uitzetten zijn. Dit zorgt nu al voor duidelijk, waarneembare, heftige aardeveranderingen, die tot op heden grotendeels uit het nieuws van de mainstream media worden geweerd, maar gelukkig door de alternatieve nieuwsmedia wel in woord en beeld worden gebracht.

Wereldwijd hebben we te maken gekregen met het fenomeen *Sinkholes*, Wereldwijd begint de Aarde kilometerslange scheuren te vertonen, met name in Afrika, het Midden Oosten en Zuid en Midden Amerika. De ene Vulkaan na de andere begint haar Lava te spugen, waarmee ze niet zoals vroeger het geval was na enige tijd weer ophoudt, maar gestaag blijft doorspugen en rommelen. Op dit moment ontladen er maar liefst 33 vulkanen hun innerlijke spanning en het ijsplateau van Antartica blijkt niet te smelten door onze vervuiling, maar door een vulkaan die onder haar enorme ijsplateau tot leven is gekomen.. Wat worden we toch altijd weer voor de gek gehouden en wat worden we intens bedrogen.

Wereldwijd is ons klimaat volledig aan het veranderen. Jarenlang is ons voor gehouden dat wij mensen het zouden zijn die zorgden voor klimaatveranderingen en het opwarmen van de Aarde. Het grote geld om uit onze zak te kloppen werd volgaarne geroken en er werd zelfs flink in geïnvesteerd door de schaduwkrachten, terwijl er nu schoorvoetend toegegeven moet worden dat wij amper schuldig zijn aan alle nieuwe klimaat fenomenen, maar dat de natuur van de Kosmos geheel haar eigen koers vaart, in een natuurlijke overeenstemming met het oorspronkelijke, Goddelijk Plan en Doel, (als die Naam nog genoemd mag worden). Dat is nog eens *openbaring*.

Wat ons ook nog steeds niet verteld wordt, terwijl het wel bekend is, is het gegeven dat onze Zon kleiner is geworden, waardoor via de vrijgekomen ruimte rondom de Zon stralingen van een geheel andere aard dan we tot nu toe gewend zijn, vanuit andere Universa ons Universum kunnen binnenstromen.
Dat is best wel even wennen, vaak fysiek pijnlijk en emotioneel en mentaal opwindend, maar deze instromingen bieden ons wel het grote voordeel, dat we ons weer met de energieën van ons oorspronkelijke *THUIS* kunnen verbinden, waardoor het bewustzijn binnen ons DNA tot grotere hoogte wordt opgeheven. Tja, daar kun je behoorlijk moe van worden, en het zorgt ook vaak voor vreemde pijnen zo her en der in het lichaam, maar ik zou het voor geen goud willen missen.

Al deze veranderingen vragen om aanpassingen, want er zullen de komende tijd nog meer vulkanen actief gaan worden en er zullen zich nog meer aardbevingen gaan voordoen, dan er nu al gaande zijn, waardoor er ongetwijfeld veel afzeggingen in het vliegverkeer zullen gaan plaatsvinden.

Dat kan ook minder zonlicht betekenen door alle vulkanische as in onze luchten, en dit in combinatie met het veelvuldig uitvliegen van chemtrails zal zeker zorgen voor nog meer klimaatveranderingen. Een kleine ijstijd kan dan ook maar zo om de hoek liggen. Een goed waarnemer heeft deze al in haar/zijn botten gevoeld en tijdens de zomerzonnewende van afgelopen 21 juni heeft het in Colorado volop gesneeuwd en binnen slechts een week daarna ook in oost Canada. Ook de ijskoude, bijna Siberische windstormen van afgelopen winter ben ik nog niet vergeten.

De Aarde is in barensweeën van de Nieuw Aarde zo wordt er volop gesproken, maar dat dekt de lading niet. Alle planeten in ons Universum verkeren in dezelfde barensweeën, want ze staan allemaal onder de invloed van onze krimpende Zon. Daarnaast doet zich deze zomer het fenomeen voor dat alle ons bekende planeten, inclusief alle kometen, tegelijkertijd aan één zijde van de Zon staan, ( Vanaf medio juli tot begin september ) waardoor er niet de gebruikelijke, verdelende balans van planeten over 360o in het Universum heerst, maar deze allemaal in slechts 180o staan. Het kan haast niet anders dan dat deze disbalans ongetwijfeld de nodige tumult zal gaan opleveren in ons Universum en op onze Planeet. Is er niet gezegd dat aan het eind van 2018, begin 2019 de wereld er totaal anders uit zal zien?

Een zwaartepunt hierin is, dat er inmiddels veel meer UV C onze Aarde bereikt en nog zal gaan bereiken door het dunner en zwakker worden van de Aarde atmosfeer. Dat kan een toename betekenen van ziekten en verbrandingen van huiden en oogsten. ( Op blote voeten in de tuin werken leverde me al twee keer verbranding van mijn voetzolen op, niet bepaald gebruikelijk in het Hollandse klimaat ). En kijk uit, metalen onderdelen kunnen zo heet worden, dat ze gemakkelijk voor verbrandingen kunnen gaan zorgen. Achteloos achtergelaten glas- en metaaldeeltjes in een gortdroge natuur, kunnen door verhitting en zonnereflectie voor spontane brandhaarden gaan zorgen. Dat zal grote achtzaamheid en verantwoordelijkheid van ons gaan vragen.

Daar staat tegenover dat er zich tegenwoordig hele rivieren en meren aan vocht in de luchtlagen van de Aarde atmosfeer verzamelen, die voor plotselinge en ongekend sterke regenval zorgen. Daar zijn we in onze prachtige, Siberische lente inmiddels al een paar keer mee geconfronteerd. De afwateringssystemen zullen dus aanpassing behoeven.

Denk niet dat je dat aan je regeringen kunt overlaten, die staan bij zekere calamiteiten alleen maar met hun handen in het haar, en kunnen trouwens ook geen kant uit omdat ze zo goed als allemaal aan de touwtjes bungelen van de hun regerende schaduwkrachten, en geloof me, dat stropje zit stevig om hun nek.. Kijk naar de ellendige nasleep van de aardbevingen in Groningen. Kijk naar de ellendige situaties in de zorg, kijk naar de ellendige situaties in het onderwijs en het vervoer. Er wordt voortdurend gelogen, gesmoesd en uitgesteld, en wat er werkelijk gaande is wordt angstvallig uit ons zicht gehouden.

Maar niet getreurd, wij zijn allemaal met elkaar ervoor geboren om de toekomstige situatie(s) het hoofd te bieden en een geheel nieuwe wereld neer te zetten. Een wereld die functioneert voor het welzijn van alles en iedereen die zich op haar ontwikkelt ten behoeve van de groei van de ziel en de zielvermogens.. Dus lief en groots mens; Ga in je Kracht staan!!!

Ik denk maar zo, 180o graden vrije instroom en uitstroom mogelijk binnen ons universum deze zomer. Die mogelijkheid zouden we allemaal eens volop moeten benutten, dat is misschien wel veel beter dan in- en aan de plastic afval reservoirs die we onze zeeën en oceanen noemen, onze *ontspanning en herstel* te gaan zoeken.. . Ook hierover zouden we ons een diep innerlijk moeten buigen.

Een bijzondere energetische en verheffende tijd toegewenst vol van Liefde/Licht en Licht/Liefde.


Graag tot het volgende Lichtvenster en een dikke knuffel voor de donateurs, die mij met de giften vanuit hun hart meer ruimte van leven geven, om me hier voor in te kunnen zetten. Mijn dank is groot…… In AL EEN... Love/Light en Light/Love

AnneJelena

 

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.
Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden