Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Diamond of Light nr. 05 - 2020
  De Leeuwenpoort gesloten, nu 10 dagen achtereen Galactische Poort open, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 04-2020
  Spreken vanuit het Hart door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 3
  Tijd Beschouwing door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 

 

Krachtige, Kosmische Zonnestromen in mei 2018, specifiek voor Lichtwerkers

door AnneJelena

 


Het is 14 mei 2018, waarmee we aan de vooravond staan van de Nieuwe Maan op 15  mei 2018, die de opening markeert van zeer sterk aanrollende Kosmische Zonnelichtgolven, die in het bijzonder zullen inwerken op het DNA Bewustzijn van de helende vermogens in de Lichtwerkers. Op de juiste manier ontvangen, zullen deze Kosmische Zonnelichtgolven in de nabije toekomst een waar  Geschenk van Liefde/Licht blijken te zijn geweest, ten gunste van de helende werkzaamheden van deze Lichtwerkers.

Dus, lieve, lieve medezielen, stel je er voor open, neem voldoende rust, zorg voor voldoende stilte. Neem alleen licht en zuiver voedsel tot je, drink veel water en laat je gedachten, gevoelens, woorden en daden alleen van Liefde/Licht en Licht/Liefde zijn.

Het Licht dat over je uitstroomt zit barstensvol met coderingen die elektrisch van aard zijn. Water is daarom belangrijk om deze codes veilig door je lichamen te vervoeren. Alle geheugen omtrent je helende vermogens, ooit , waar dan ook opgedaan, worden naar de oppervlakte van je bewustzijn gebracht.


Kijk naar Hawaï, het Hart van Moeder Aarde, hoe deze openbarst en de Nieuwe Aarde geboren laat worden. Kijk naar de vele aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en diepe, diepe scheuren die er wereldwijd in de Aardbodem ontstaan, met name in Zuid, West en Midden Amerika en in Afrika. Moeder Aarde barst in haar geboorteweeën richting Nieuwe Aarde letterlijk uit haar voegen, en dit proces zal zich steeds intenser voortzetten in dit jaar 2018. Wat voor Moeder Aarde geldt, geldt ook voor ons…..

Maar nu eerst even de komende reeks Kosmische Lichtgolven, die zich zullen inzetten met de Open Poort van 15 mei en die hun hoogtepunt zullen bereiken op de 22e mei. Haal eruit wat je eruit kunt halen. Zorg ervoor dat je niet uit je voegen barst, door zacht,  open en ontspannen te zijn en te blijven en de binnenstromende elektriciteit ervan middels extra water door je lichaam te laten wegvloeien.

We zitten nu merkbaar en duidelijk zichtbaar in de grote aanloop naar de broodnodige veranderingen. Het is daarbij heel belangrijk goed gegrond  en zuiver afgestemd op je Hogere Zelf te zijn. Doordat Lichtwerkers vaak onvoldoende gegrond zijn en een ijle aura om zich heen dragen, zijn ze extra gevoelig voor foutieve inmengingen en informaties, evenals voor bepaalde bacteriën en virussen, zoals het lyme virus.

Daarvoor hebben we kennis omtrent de juiste verbindingstechnieken met onze Ziel en ons Hogere Zelf en Monade nodig, evenals een blokkadevrij, innerlijk kanaal, dat ons innerlijke oog en oor in zich vertegenwoordigt.


Ik zal me vanaf nu  heel speciaal gaan toeleggen op het ontwikkelen van deze beide vereisten. 1: Het helpen deblokkeren van het innerlijk kanaal in de praktijk en 2: het aanreiken van de juiste verbindingtechniek tijdens speciale groepsbijeenkomsten op daarvoor vastgestelde middagen en/of avonden. Informatie hierover zal binnenkort op de website worden geplaatst.

Dit Lichtvenster houd ik kort. Mijn handen hebben teveel te lijden van het werken op een toetsenbord, maar dit belangrijke nieuws wilde ik jullie niet onthouden.

Adem het Licht diep in, tot in het diepste punt onder in je wervelkanaal, nadat je jezelf eerst goed hebt verbonden met je zielster boven je hoofd en je aardster onder je voeten. En luister en voel wat het Nieuwe Licht je te zeggen heeft……

 Blijf door alle gebeurtenissen heen, in vol vertrouwen gefocust op het Liefde/Licht van de Oorspronkelijke Bron van Schepping.

Een fantastische tijd volop Liefde/Licht en Licht/Liefde toegewenst…….

Graag tot het volgende Lichtvenster en een dikke knuffel voor de donateurs, die mij met de giften vanuit hun hart meer ruimte van leven geven, om me hier voor in te kunnen zetten. Mijn dank is groot…… In AL EEN... Love/Light en Light/Love

AnneJelena

 

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.
Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden