Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Diamond of Light nr. 05 - 2020
  De Leeuwenpoort gesloten, nu 10 dagen achtereen Galactische Poort open, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 04-2020
  Spreken vanuit het Hart door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 3
  Tijd Beschouwing door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 


Grote omwenteling vanaf half maart 2018


Door AnneJelena

De datum van het schrijven van dit Lichtvenster is 13 maart 2018…. Precies een dag voordat de sterrenpoorten van zowel de Zon als Gaia zich met elkaar zullen gaan uitlijnen en zich zullen openen.

De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 zal zich dan ook voordoen terwijl die Poorten wijd open zijn. Een groots kosmisch gebeuren, welke voor iedereen die hier op is afgestemd, de hoogste tijdlijnen zal gaan openen.

Vervolgens zal tussen 18 en 20 maart, vooraf aan de lente-equinox, de instroom van het Licht van de grote Centrale Zon via onze zon krachtiger worden. Dat zal gepaard gaan met zonnegolven en stralingen, die zowel op het etherische als op het stoffelijke gebied waarneembaar zullen zijn. Krachtiger dan we ooit gezien en gevoeld hebben.

Dit zal onrust oproepen en misschien wel blinde paniek veroorzaken bij diegenen die werkelijk niet weten met welk een kosmisch fenomeen ze hier te maken hebben. Blijf daar tussenin kalm en rustig. Voordat de grootste lichtinstroom begint, zul je het gevoel hebben elektrisch opgeladen te worden, waarbij de haren op je armen rechtovereind kunnen gaan staan.

Je lichaam kan vreemde pijnen ervaren en je zult je moe voelen, oneindig vermoeid, wat al zal beginnen vanaf de 14e maart. Neem dan ook zoveel mogelijk rust en ga vooral liggen op het moment dat de Lichtgolf binnenkomt. Laat de Lichtgolf vrijelijk door je heen stromen, en blijf net zo lang in rust totdat het proces achter de rug is. Het doet er niet toe waar je bent, thuis, buiten, op je werk of waar dan ook, je zult zien dat niemand om je heen de Lichtgolf kan weerstaan, zonder te willen gaan zitten of liggen. Dus doe het gewoon.
Bedenk het is een Golf van Licht……..dus geheel veilig…..

Stel degenen om je heen gerust en geef het juiste voorbeeld.
Ga niet met ze mee in de paniek, ga niet mee rondrennen als een kip zonder kop.
Stel ze gerust door zelf rustig te blijven en aan je innerlijke gevoel, je intuïtie op dat moment toe te geven. De Lichtinval kan gezien worden als golven van regenboogkleurig licht, maar ook als goud/wit licht. Dat is afhankelijk van het bewustzijn van ieders DNA afzonderlijk.

Maaike


Geniet ervan…, adem rustig…, ontspan…, en blijf kalm… Wat er zich ook om je heen afspeelt.

Luister vooral ook naar je innerlijke stem, want vanaf dat moment zullen tal van Lichtgidsen ons beginnen te leiden en te begeleiden in het ontdekken van ons nieuwe zelf.
Onze zintuigen zullen na de lichtinval namelijk veel verder ontwikkeld zijn dan dat nu het geval is.

Velen zullen vanaf dat moment versneld helderziendheid, helder/horen, helder/voelen, helder/ruiken en vooral helder/weten gaan ontwikkelen, en bij zoveel nieuwigheden kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Eigenlijk zijn het geen nieuwigheden, maar moeten we ze ons weer leren herinneren.

We zullen weer gaan weten waar we vandaan komen, waar we naar toe op weg zijn en wie we in werkelijkheid zijn….. groots, van goddelijk ontwerp en meerdimensionaal.


We zullen onze oorspronkelijke gaven weer gaan ontwikkelen en gebruiken, om de prachtigste werelden en dingen te materialiseren.

De lente equinox van 20/21 maart 2018 zal heel specifiek het bewustzijn van de wegbereiders op globaal niveau gaan verankeren. Hierna zullen drie dagen lang tal van drukgolven plaatsvinden, ter voorbereiding op een super plasmagolf van evoluerende verlichting, die rond 26 juni 2018 gereed zal zijn.

Het blijft de komende tijd door de hoge kosmische druk dus behoorlijk heftig.
Niet alleen voor ons, maar ook voor de planeet.

Bij het boeken van een vakantie is het dan ook wijs om je goed te verzekeren in geval van calamiteiten en vooral niet te teleurgesteld te zijn als je, je vakantie, of letterlijk of figuurlijk, geheel of gedeeltelijk in het water ziet vallen.

In wezen doet het er helemaal niet toe, want de wereld en al het leven op, in en rondom haar, gaat nu zo snel veranderen, dat het leven op zich al zo spectaculair zal blijken te zijn, dat je amper aan het denken aan vakantie zult toekomen. Ofwel dat je al zover ontwikkeld en begenadigd bent, dat je binnen een seconde op de gewenste plek van bestemming bent, waar je jezelf op afstemt.
Maar daarover meer later.

De periode van 21 maart tot 7 april 2018 zal een fasering in de tijd blijken te zijn van zeer sterke, lichamelijke transities voor diegenen onder ons, die tot in het 5 dimensionale, 7 dimensionale en 9 dimensionale Lichtlichaam kunnen en zullen worden opgeheven.Wat kan ik hier nog meer aan toevoegen dan iedere man, vrouw en kind op deze Aarde een hele mooie, bijzondere, en verlichte periode van transitie tot in Hoger Bewustzijn toe te wensen, met een helder, vrij en open contact met diens Lichtgidsen, Zielefamilie, Sterrenfamilies, Engelen, Aartsengelen en Lichtmeesters.
Maar bovenal een tijd van weer een goede afstemming met de Oorspronkelijke Schepper, de Oorspronkelijke Bron van ons bestaan…….

Graag tot de volgende keer en voor de donateurs een dikke knuffel...


In AL EEN... Love/Light en Light/Love

AnneJelena

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.

Graag tot de volgende keer.....Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden