Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 

Laatste voorbereidingen tot totale verandering

door Jelina Light / Shanta van Shangri La

 

 

De tijden tussen het schrijven van een Lichtvenster lijken alsmaar langer te worden en dat heeft verschillende oorzaken.
Reden nr. een is,  dat de tijd lijkt ineen te schrompelen, waardoor de dagen zoveel korter schijnen dat de tijd er gewoon niet voor overblijft. Je staat op uit je bed en voor je het weet is het al weer tijd om naar bed te gaan.
Reden nr. twee is, dat er zijn dagen zijn dat er zoveel gammastraling in de lucht hangt dat je lijf er zeer van doet en het toetsenbord pijnlijk kwetsend is voor je vingertoppen, handen en armen.
Reden nr. drie is de onderstaande tekst van Rajneesh die mij nog eens extra bewust maakte van het gegeven dat de wereldverbeteraar in mij langzaam maar zeker door de tijden heen ter ziele is gegaan en ik hooguit nog mijn opgedane ervaringen wil delen.


*So all these people who become interested in saving humanity, in the first place are very egoistic.
They are thinking of themselves as saviors. In the second place, they are very sick. They are trying to forget their sickness.

And in the third place, whatever they do is going to help man become worse than he is, because they are sick and blind and they are trying to lead people. And when blind people lead then you can be certain sooner or later the whole lot is going to fall into a well.

No, I am not interested in saving anybody. In fact, nobody needs saving. Everybody is perfectly okay as he is. Everybody is what he has chosen to be. Now who am I to disturb him? All that I can do is, I can say about myself what has happened to me. I can tell my story. Perhaps from that story someone may get an insight, a direction. Perhaps from that a door opens up. But I am not doing anything, I am simply sharing my own experience.*

-Rajneesh

 (Ik hoop dat iedere lezer de Engelse taal beheerst en de diepzinnige woorden van Rajneesh in zich kan opnemen).

Spirituele ontwikkeling brengt in de aanvang automatisch met zich mee dat je wilt gaan redden en helen, dus mocht je er nog last van hebben?….. Geloof me het gaat over, daar zorgen het leven zelf en de mensen wel voor.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf… staat nog steeds als een huis.
Geen woorden…. maar daden is ook zo’n goeie.
Mediteren en jezelf heilig vinden brengt je beslist geen stap verder, integendeel zelfs.
Je innerlijke groei beleven(digen) en in alle compassie en nederigheid daadwerkelijk leven, dat doet de omgeving opmerkzaam worden en de behoefte krijgen hetzelfde te willen beleven.

 En zo creëer je vanuit ieder druppeltje volmaaktheid dat je in en voor jezelf weet te bewerken, door heel veel tegenwerkingen, beproevingen, verlorenheid en  eenzaamheid heen, op geheel natuurlijke wijze het bekende sneeuwbaleffect en ben je ongemerkt op bescheiden schaal bezig een zuiverder wereld te creëren, gebaseerd op Liefde, Eenheid, Schoonheid en Waarheid omdat je zelf waarheid bent geworden. Even voor de goede orde, de bescheidenheid van een dergelijke schaal draagt wel de kracht van zeker een miljoen mensen in zich, dus zo bescheiden en klein is die schaal ook weer niet.

We zijn op dit moment in de tijd bezig het bewustzijn van de twaalfde Kosmische Poort te integreren die kort geleden is opengegaan. Het betreft de grote en belangrijke Poort van Creatie die miljoenen en miljoenen jaren geleden dicht is gegaan, toen wij in genade, dan wel onbewustzijn vielen.

Met het sluiten van deze Poort zijn onze innerlijke, scheppende vermogens ook afgesloten geraakt en uiteindelijk grotendeels verloren gegaan en zijn wij sterfelijk, zwak, ziek en onwetend geworden, waardoor wij angst, onzekerheid, verlies aan vertrouwen, ziekte, dood, oorlogen, haat, jaloezie etc. etc. zijn gaan manifesteren.

Al deze negatieve zaken gaan we nu vanuit een nieuw groeiend en scheppend bewustzijn snel opruimen en elimineren om een heel wat aangenamer leven te gaan creëren, voor onszelf, onze omgeving en de hele Planeet Aarde.

We gaan het druk krijgen, want er moet heel wat opgeruimd en uitgezuiverd gaan worden en we zullen als pasgeboren baby’s moeten leren omgaan met onze scheppende vermogens. Maar hierbij zullen we gezelschap krijgen van onze bovenaardse broeders en zusters van Licht, die ons als prachtige en liefdevolle Lichtbakens zullen mentoren in het hanteren van onze nieuwe vermogens.

 Er stroomt dus heel veel Licht binnen en dat zal in onze wereld van polariteit ook heel veel duisternis naar boven roepen wat nog vanuit de diepte aan het Licht moet komen om mee af te kunnen werken. Ik zal dan ook de laatste zijn die zal beweren dat het de komende tijd gemakkelijk zal worden.

Dus lief mens, herken, erken, beleef, doorleef, aanvaard, laat los en onthecht volledig van al het ongewenste oude, om een geheel nieuwe realiteit voor jezelf en de wereld te scheppen.
Richt je in volle vertrouwen op het positieve en laat het negatieve zichzelf op geheel natuurlijke wijze uitwerken. Iedere ziel weet zelf wel wat die te doen heeft.

Tot rond 20 augustus a.s. moeten we de instroom van het miraculeuze bewustzijn van deze Poort van Creatie in onszelf en in en op Planeet Aarde zien te verankeren en de maanden en jaren daaropvolgend kunnen we er vervolgens bewust mee aan het werk. Nu trouwens ook al hoor….De werking is fantastisch.

Ik kan dan ook niet anders dan dit Lichtvenster af te sluiten met de woorden:
Geniet lief mens, geniet volkomen van het Nieuwe Levenslicht in deze Nieuwe Tijd,  en creëer, creëer, creëer vanuit de diepste kern van je hart alles wat schoon, zuiver, heel, mooi, één en liefdevol is.Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsjebaoth

Jelina Light / Shanta van Shangri La
healer/teacher/coach en inspirator

 


 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 

 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op bankrek. NL 17 INGB 0664 1466 86,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.