Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 

 

De maand april met een torenhoge dosis aan Liefde

door JelinaHet is de 4e van de 4e maand 2016 en we bevinden ons op de eerste dag van een periode van 10 aaneengesloten dagen geactiveerde Galactische Poort. Altijd weer een periode van extreem hoge energieën, die soms aangenaam en soms stresserend aanvoelen. Ook heeft deze maand astrologische samenstanden die behoorlijk op onze psyche, maar ook op die van onze dieren zullen inwerken.

Hadden we in maart twee verduisteringen, de lente-equinox, twee kometen en een grote Lichtgolf op eerste Paasdag te verwerken, dan gaan we nu op weg naar de Nieuwe Maan op 7 april die zich bevindt op 18 graden Ram, en die net als de lente-equinox een specifieke tijd vormt voor een nieuw begin. Deze Nieuwe Maan staat conjunct met Uranus en in vierkant met Pluto, waardoor de kans op radicale veranderingen, ineenstortingen en doorbraken groot is.
Het is ook nog eens een Super Maan die aan alles  extra kracht en potentie toevoegt.

Het vrijkomende Licht is werkelijk alles overheersend. Wat op dit moment allemaal aan het Licht komt is niet meer bij te benen. Alles blijkt een groot luguber spel. De politiek, het bankwezen, de religies, de gezondheidszorg, het onderwijs en ook de samenstelling van het sociaal/maatschappelijke bestand. Overal viert de corruptie en oplichterij hoogtij. We zijn en worden belogen en bedrogen waar we met open ogen (nou ja…open)? bijstaan. De club boven… en de massa onder de wet. We zijn aangeland in een periode, waarin met ijzingwekkende snelheid het hele systeem op het punt staat met een grote klap in elkaar te storten.

En ja, verzucht ik vaak…laat het maar gebeuren… dan kunnen we tenminste met elkaar, op volkomen zelfverantwoordelijke basis, een nieuw systeem op grond van werkelijke normen en waarden creëren. Een systeem van onderling respect, van respect voor alles wat leeft, een wereld met zuivere luchten en wateren en een prachtige natuur, zoals die ons ooit in den beginne door onze Schepper is gegeven. Geen chemtrails meer, geen vergiftigd en genetisch gemanipuleerd voedsel meer. Geen onrechtvaardige belastingen meer, die alleen maar in de verkeerde zakken terecht komen.

Ik zal als een kind zo blij zijn als ik weer onbezorgd schone en vitale lucht kan inademen. Als ik weer schoon en krachtig water zal kunnen drinken en er heerlijk in zal kunnen zwemmen. Ik zal zo blij zijn als de natuur, de bomen en de struiken weer volop in alle vrijheid hun noten, zaden, granen en vruchten kunnen leveren, zodat ik weer de kracht van natuurlijke, goddelijke voeding kan genieten, in plaats van alle bewerkte troep voorgeschoteld te krijgen, die nu de winkelschappen vullen.

 Wat zal ik blij zijn met de nieuwe tijd, waarin we natuurlijk allemaal ons steentje dagelijks zullen gaan bijdragen aan een goed geoliede en eerlijke maatschappij, maar waarnaast we ook volop de tijd , de mogelijkheid en de gelegenheid zullen overhouden om van elkaar te genieten, en van  muziek, kunst, cultuur en reizen. Eerlijk gezegd kan ik er nauwelijks op wachten, want de wereld zoals deze nu is, is in mijn beleven nauwelijks leefbaar meer.

We zijn te wakker om nog belogen en bedrogen te worden. We zijn te wakker om onze mooie planeet nog langer te laten slopen, vervuilen en plunderen. We zijn te wakker om nog langer onze prachtige blauwe luchten vervuild en vergiftigd te zien worden met chemtrails en dat gif te moeten inademen en te zien neerkomen op onze groeten, fruit, bloemen, bomen en struiken, waardoor er allemaal zwarte brand- en vergiftigingsplekken op verschijnen. We zijn te wakker om ons en onze kinderen nog langer ziek te laten vaccineren en de kanker te laten krijgen, dan wel parkinson, me, ms, alzheimer en dementie op te lopen door alle gif en straling die op ons losgelaten wordt.

Kortom…. We pikken het niet meer…. Het is genoeg geweest,…. Victorie voor het Licht…..en dat staat op het punt te gebeuren…….

In 1969 is Planeet Aarde de fotonbelt ingegaan, wat een eerste golf zielen heeft doen ontwaken die nu allemaal vast verankerd zijn in de 5e dimensie. Hun fysieke lichamen zijn decennia lang veranderd, waarnaast er ook tal van DNA modificaties op hen zijn uitgewerkt. Zi hebben letterlijk de moed gehad als proefkonijn te dienen in dit proces van Licht, want ook de Hogere Krachten hadden nog geen idee omtrent de uitkomst hiervan, aangezien van een dergelijk proces met en op de mensheid nog nooit sprake was geweest. Maar het is allemaal goed gegaan en deze procedures zijn onlangs, vanaf 28 september 2015  zelfs geïntensiveerd, toen we de Sterrenpoort richting Sirius zijn gepasseerd, en nu is deze eerste golf van ontwaakten veilig en wel hard op weg naar het bewustzijn van de 6e dimensie en hoger.

Vanaf 20 maart 2016 wordt planeet Aarde door een gebied van zeer hoog Licht genavigeerd en is de tweede golf zielen wakker geroepen, die veel sneller dan de eerste golf naar het 5 dimensionale bewustzijn zal kunnen gaan, omdat de ervaringen van de eerste golf al van nature, via het eenheidsbewustzijn, onbewust door hen zijn geadapteerd.

De eerste golf mag dan ook grote dankbaarheid en respect betoond worden, want zij zijn in dit proces de ware pioniers van Licht geweest, die zich door sterk, tegenwerkende krachten zowel van dichtbij als veraf, en een vaak groot cynisme van het collectief  hebben moeten zien heen te werken en dan nog zien te groeien ook. Voorwaar geen gemakkelijke opdracht.

Als geen ander weten zij, als ervaringsdeskundigen, waar de tweede golf nu doorheen gaat en wat zij meemaken. In een zuiver verlangen tot hereniging en eenwording is er een enorme benedenwaartse beweging van de Geest gaande en een sterk opwaartse beweging van de Ziel. Daarnaast vindt er een enorm proces van onthechting plaats van al het oude, omdat er een innerlijk verlangen is geboren naar verandering en de manifestatie van een Nieuwe Wereld en van de Gouden Eeuw.

Aarzel vooral niet de eerste golf om hulp en bijstand te vragen, want voorwaar ik zeg je het valt vaak niet mee. De fysieke vorm moet alleen al veranderd worden van een koolstofstructuur naar een kristallijnen structuur. Dit proces schijnt voor sommige zielen van de eerste golf nu voor 90% volbracht te zijn en in mindere mate bij anderen. Je kunt dit proces ondersteunen door je in bewustzijn op te heffen door middel van meditatie en door de richtlijnen te volgen, die door de eeuwen heen door de verlichte Meesters en Aartsengelen aan de mensheid zijn aangereikt.

 

 

De eerste  en de tweede golf zullen binnenkort samengaan en samenwerken, terwijl de derde golf zich kan gaan voorbereiden op een enorme energieverhoging die eind van dit jaar zal gaan plaatsvinden.. Die derde golf zal zich nog weer sneller in bewustzijn gaan ontwikkelen, omdat die door de beide eerste golven gedragen zal worden.

Het Rijk der Engelen werkt aan de verandering en de verbetering van onze fysieke voertuigen, wat binnen niet al te lange tijd moet zijn volbracht, terwijl er heel sterke Lichtkrachten achter de politici en de medewerkers van de media staan, want die leiden en informeren de massa en daar moet nog wel het een en ander aan veranderen.

(Aan het einde van dit Lichtvenster vind je een meditatie die in dit kader binnen de meditatiegroepen wordt gebruikt, om te helpen deze veranderingen zo snel mogelijk te laten plaatsvinden). Met de toename van het Licht wordt de kracht van onze geest en onze ziel ook alsmaar sterker.

De komende maanden zal er veel van ons gevraagd worden om de veranderingen te kunnen laten plaatsvinden. Niets, maar dan ook niets kan deze veranderingen meer een halt toe roepen. Vanaf eind maart zullen er bij alle mensen, niemand uitgezonderd, bepaalde zielcontracten aflopen en zal er veel losgelaten moeten worden. Bepaalde contacten zullen ver van je wegdrijven en je Ziel en Beschermengel zullen duidelijke aanwijzingen geven wie of wat er nog wel, of wie of wat er niet meer bij je past in de volgende fase.

We zijn op 20 maart een zéér dicht gebied van de Ring van Licht, de Fotonengordel ingegaan, en het hele zonnestelsel zal worden geraakt en aangeraakt door diens elektromagnetische golven. In dit proces loopt Saturnus retrograde van 25 maart tot 13 augustus, waardoor vernieuwingen met grote snelheid plaatsvinden. Loopt Pluto retrograde vanaf 17 april tot 26 september, waardoor thema’s vanuit dezelfde periode van vorig jaar die niet goed zijn uitgewerkt, weer naar boven kunnen komen om nu wel goed te worden uitgewerkt. En loopt Mercurius retrograde vanaf 23 april tot 22 mei, om bepaalde processen te vertragen teneinde ons extra inzichten en afstemmingen te brengen.

 

 

De eerste twee weken van April zijn dan ook geod om tot activiteiten te komen en daarna is het beter om *stil te zijn* om tot de nodige inzichten te komen.

Een fantastische krachtige en groeizame tijd.

Wees lief voor jezelf en wees lief voor elkaar, want dat hebben zowel wij, als alle leven op, in en rondom planeet Aarde nodig, hel hard nodig.

Love and Light
Jelina

Meditatie: AFFIRMATIES VOOR DE WERELD

IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en IK BEN EEN met de IK BEN Aanwezigheid van alle wereldleiders op deze Aarde en ik roep hen op het juiste te doen met hun leidinggevende capaciteiten, deze Aarde met gemak en gratie te leiden naar de werkelijke openbaring en de grote gebeurtenis van Licht. De kwaliteiten van de mensen te stimuleren volgens goddelijke wet en de zwakkeren te verzorgen en te beschermen.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle financiële leiders en managers op deze Aarde, en ik roep hen op het juiste te doen en alle schatten die de Aarde oplevert, zonder haar nog langer te plunderen, eerlijk te verdelen onder alle naties en alle mensen en om nieuwe initiatieven, in het belang van - en voor het welzijn van iedere bewoner van deze Aarde te initiëren en veilig te stellen volgens het Goddelijke Plan van Eenheid, Balans en Harmonie. Ik roep hen op om alle onterecht toegeëigende financiële middelen terstond weer terug te geven aan de mensheid, van wie zij deze onterecht hebben gestolen.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle wereldleiders en militaire krachten en machten op deze Aarde en ik roep hen op om terstond alle wapenen neer te leggen en deze te vernietigen……, opdat deze Planeet en al haar inwoners eindelijk van hun oorspronkelijke geboorterecht kunnen genieten, om in oneindige vrede, balans en harmonie te kunnen leven, zoals dit oorspronkelijk vanaf den beginne was voorbestemd.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle religieuze leiders op deze Aarde en ik roep hen op om terstond met de ene waarheid naar voren te treden, omtrent de enige, oorspronkelijke en ware religie die alle kosmische wetten in zich vertegenwoordigt, opdat de mensheid vrij kan komen van de hen opgelegde collectieve overkoepeling van religieuze en maatschappelijke dogma’s en  leugens, die hen weghouden van de diepe, innerlijk bestaande waarheid omtrent hun goddelijke afkomst en hun grootse innerlijke vermogens.  Opdat de goddelijk, kosmische waarheid hen weer kan bereiken, en zo is het, zo zal het zijn.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle medische, paramedische, holistische en farmaceutische uitvoerders ten behoeve van heling en genezing van mens, dier en natuur hier op Aarde en ik roep hen op, de goddelijke doelstelling van hun doelgroep weer in ere te herstellen, en er alles aan te doen om de veelal bewust ziek gemaakte mens, en ook dier en natuur, weer te herstellen met die middelen van kracht en heling vanuit de natuur, die ons door de Schepper zijn gegeven,  en binnen niet al te lange tijd ook  met de buitenaardse hulp en – technieken, die zowel aan ons als aan hen op telepatische wijze zullen worden aangereikt door onze broeders en zusters van Licht vanuit de gehele schepping. Ik roep hen op om hun eed van Hippocrates, die luidt er alles aan te zullen doen om de mens in goede gezondheid te houden en/of weer gezond  te maken, weer in ere te herstellen en terstond te stoppen met de uitroeiing van de mensheid middels; vaccinaties en chemische middelen die de biochemie van mens en dier aantasten, alsmede te stoppen met de regelmatige virale en bacteriële uitbarstingen en ontsnappingen vanuit hun laboratoria en middels chemtrails.
=======
IK BEN EEN mijn IK BEN Aanwezigheid en IK BEN EEN met de IK BEN Aanwezigheid van alle voedselproducenten op deze Aarde en roep hen op direct te stoppen met het genetisch manipuleren van onze voedselproductie en –producten en eveneens te stoppen met het toevoegen van de vele chemische additieven aan onze voeding. Daarnaast roep ik de IK BEN Aanwezigheid van iedere man, vrouw en kind op deze Aarde op om zelfverantwoordelijkheid te nemen en te gaan dragen en vanaf nu nog slechts organisch/biologische voeding van Licht op hun eettafels te serveren en de schappen vol aanlokkelijke verleidingen in de winkels te laten voor wat deze zijn, opdat de producenten door deze veranderde gedragswijze van de  consument wel gedwongen zullen zijn om hun productie te veranderen……
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle leerkrachten hier op deze Aarde en roep hen op om terstond over te gaan tot een vorm van onderwijs voor onze kinderen, jong volwassenen en volwassenen,  welke de ziel zal stimuleren om al haar innerlijk weten en al haar opgebouwde, innerlijke kennis vrij te geven, opdat iedere op deze Aarde geïncarneerde mens zich vrijelijk kan ontwikkelen en groeien, vanuit de aan hen door God gegeven codering binnen in hun ziel, en iedere incarnatie een feest van ziele/ontwikkeling kan zijn.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en met de IK BEN Aanwezigheid van alle creatieve wezens in kunst, literatuur  theater, dans en muziek op deze Aarde en roep hen op, om vanaf dit moment alleen nog maar creatieve vormen vanuit zichzelf naar buiten te laten komen, die vervuld zijn van schoonheid, harmonie, balans, vreugdevolle expressie, rust, vrede en verrukking, om alle mensen, van alle leeftijden die hier op deze Aarde zijn geïncarneerd, diep in de schoonheid van hun hart te raken, opdat zij zich ook hier op Aarde een beetje *THUIS* kunnen wanen, en vanuit deze creativiteit aan schoonheid en kunst weer nieuwe kracht en energie op kunnen doen, om hun weg hier te vervolgen in positieve cocreatie.
=======
IK BEN Een met mijn IK BEN Aanwezigheid en IK BEN EEN met de IK BEN Aanwezigheid van iedere man, vrouw en kind op deze Aarde in wat voor positie dan ook, van landbouwer tot agrariër, van slager tot viskotter, van wegenbouwer  tot chemtrail piloot etc. etc. etc. en ik roep hen op om direct te stoppen met schade aan te richten door middel van hun gedachten, woorden, daden en gevoelens en zich vanaf nu volledig in te zetten, om Moeder Aarde en haar luchten, wateren, natuur, dieren, elementen en elementalen, evenals hun Deva’s en bestuurders, volledig te respecteren en in bewuste en harmonieuze samenwerking met alle zichtbare en onzichtbare krachten in, op en rondom de aarde, alle aangerichte vervuilingen en plunderingen in al deze verschillende rijken te zuiveren en te herstellen.
=======
Dat NU alle wapens vernietigd worden, in, op en rondom deze Aarde en in het hele Universum………..
=======
Dat Nu alle oorlogen stoppen……. in, op en rondom deze Aarde en in het hele Universum………..
=======
Dat NU alle bestuurders, ……. in, op en rondom deze Aarde en in het hele Universum tot inzicht komen en al hun werkzaamheden alleen nog maar zullen uitvoeren onder-  en aan de hand van het Goddelijk Plan.
=======
Dat Nu alle cellulaire, atomaire en subatomaire deeltjes en golfjes op, in en rondom deze Aarde en in het hele universum zich zuiveren van al datgene, wat niet in overeenstemming is met de Goddelijke Orde, die geldt voor dit moment in de tijd en haar frequenties.
=======
Dat Nu alle Leven op, in en rondom deze Aarde en in het hele universum zich zal herstellen, helen en genezen volgens de oorspronkelijke, goddelijke Orde.
=======
Dat Nu de grote gebeurtenis van Licht en de ascensie mag gaan plaatsvinden op deze Aarde en in het hele Universum.
=======
En zo is het, zo zal het zijn Geliefde IK BEN, geliefde IK BEN, geliefde IK BEN die IK BEN.


 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op bankrek. NL 17 INGB 0664 1466 86,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.