Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 


Wat een tijdversnelling, wat een openbaringen en wat een energie.
maar..... we moeten ons koppie er wel goed bijhouden……

door JelinaHet is 27 januari 2016 als ik dit Lichtvenster begin te schrijven en we hebben net de eerste Volle Maan in 2016 achter de rug, waarvan de energie die zéér intens was  zich zal uitzetten tot aan het moment van de Nieuwe Maan op 8 februari aanstaande. De datum waarop naast Nieuwe Maan ook het Chinese Nieuwjaar begint, het jaar van de Vuur/Aap.

De karakteristieke kenmerken van de Aap staan voor; slim, leergierig, niet snel opgevend, zich graag in een groep bevindend en in geval van nood en gevaar alles uit de kast halend om voor elkaar te zorgen. Aap is daarnaast grootmoedig, innovatief en flexibel.

Al deze Vuur/Aap kwaliteiten konden we wel eens heel hard nodig hebben in het jaar 2016, dat numerologisch een 9 jaar is. Het getal dat staat voor afwerking en voleinding, voordat het nieuwe zich kan manifesteren.
Dat nieuwe betekent een geheel nieuwe wereld. Een wereld van vrede, eenheid, onderling respect, vreugde, balans, harmonie en overvloed. 2017 geeft numerologisch gezien het getal 10, dus het getal 1, welke staat voor een nieuw begin. We hebben dus nog maar weinig tijd om korte metten te maken met alles wat de manifestatie van de bovengenoemde, vreugdevolle kenmerken van de nieuwe wereld in de weg staat.

Gezien de wereldwijde chaos om ons heen een welhaast onmogelijke opgave.
Maar is die wel zo onmogelijk???

 Stel nu eens dat we met z’n allen, wereldwijd, de auto een paar weken laten staan, even helemaal niet tanken, even helemaal niet naar het werk, op de noodzakelijke zorgverlening na natuurlijk aan de zieken, de hulpbehoevenden en de zwakkeren in onze maatschappij. Zouden we collectief de moed hebben om dat op te brengen dan is het in no time gedaan met de macht van de oligarchen.

Stel nu eens dat we allemaal ons geld van de bank afhalen en gewoon weer met elkaar in onderhandeling gaan, dan komt heel snel aan het licht dat de banken ons helemaal niet uit kunnen betalen, omdat er alleen nog maar virtueel geld bestaat. Loos papier met wat handtekeningen eronder, loos papier dat ongedekt is door vaste waarde erachter.
Wow wat zouden de mensen dan wakker worden en zich bedrogen voelen en hopsakee…het einde van de macht van de banken is daar.

Stel nou eens dat we allemaal zouden weigeren nog belasting te betalen voor de productie van wapens en het uitzenden van onze kostbare jongens en mannen naar oorlogsgebieden, om daar voor de macabere en lugubere spelletjes van een kleine groep machtsfanaten, hun leven te verliezen dan wel verminkt en geïnvalideerd te raken.
We zouden in no time vrede hebben op Aarde en alle vluchtelingenproblemen zouden snel op kosmisch natuurlijke wijze worden opgelost.
Wil niet iedereen heel graag een eigen thuis? Wil niet iedereen leven in goede gezondheid, familiegeluk en vrede? Wil niet iedereen een vreugdevol leven vol creatieve groei?

Stel nou eens dat we allemaal bereid zouden zijn een stapje terug te doen en wat minder te consumeren. Stel nou eens dat we allemaal een beetje meer terug gaan naar genoeg is genoeg en helemaal goed….Wat zou de Aarde daar een baat bij hebben, wat zou deze minder geëxploiteerd en leeg geplunderd worden. Wat zouden de afvalbergen snel slinken en vervuilingen zich snel oplossen…..

Stel nu eens dat we allemaal een eigen stukje Aarde zouden gaan bewerken en onze eigen groenten en fruit zouden gaan kweken, zonder giftige bemesting, zonder giftige toevoegingen. Wat zouden onze lichamen en moeder Aarde in no time weer in gezondheid gaan floreren…..

 Stel nu eens dat we ons wereldwijd gaan toeleggen op het aanleggen van reusachtige hennepvelden. Van hennep kunnen huizen worden gebouwd, meubels, auto’s, kleding, en fantastische medicijnen worden geproduceerd…..

Stel nu eens dat ons onderwijs weer vrij wordt en onze kinderen zich daarbinnen weer kunnen ontwikkelen vanuit de enorme hoeveelheid innerlijk aanwezige, hoogwaardige kennis van hun eigen ziel. Wow wat een prachtige mensen zouden planeet Aarde bevolken……

Maar voor we in staat zijn zover te kunnen gaan, zullen we eerst volkomen moeten ontwaken voor waarheid. Waarheid vanuit reële, opgetekende en bewezen feiten. Daarom is het goed dat ik nu verder de onderstaande tekst en videoboodschap aan het woord laat, waarvan de videoboodschap van Nederlandse Ondertiteling is voorzien dankzij de onvermoeide en moedige inspanningen van Irma Schiffers. Daardoor is deze video voor iedereen te volgen en kan iedereen volledig ontwaken om de hele huidige, meer dan chaotische wereldsituatie te kunnen doorzien.

Ik heb de video ademloos zitten bekijken en geneer me nu wel een beetje om Nederlandse te zijn…..
Waarom? Dat zal ongetwijfeld duidelijk zijn na het bekijken van de video.

Ieder spiritueel georiënteerd mens weet dat we dankzij de toename van het huidige Licht in de tijd van Openbaringen leven. De inhoud van deze video is pure openbaring, waarna niemand meer kan zeggen dat ze het niet geweten hebben.


Wordt wakker lieve mens, volledig wakker en heb alle leven, je medemens en moeder Aarde lief, want op die Liefde komt onze overleving aan.Ik hou van je…

Jelina

 

De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu 

door Irma Schiffers

geschiedenis voor dummiesTerwijl de aanstaande bankencrisis vooral veelvuldig door de mainstream media wordt benoemd -want we moeten allemaal voorbereid worden op de volgende coup; het volledig willen schrappen van contant geld– gaat de alternatieve media onverstoorbaar door met het wakker schudden van de slapende, wellicht luie, of bewust politiek correcte medemens. Om te begrijpen in welke situatie wij ons bevinden, maar vooral ook waar we op af lopen is het absolute noodzaak om de geschiedenis te kennen. De site van Lang Leve Europa! verwijst -niet geheel onterecht- nog maar eens naar de video van de voormalige Canadese minister Paul Hellyer die een boekje open doet over de corrupte en misleidende politiek in een video die ik eerder heb ondertiteld en op 26 maart 2015 in een artikel heb verwerkt. Hij waarschuwde ons voor wat ons te wachten staat en waarschijnlijk is dat nu voor velen ook steeds meer zichtbaar geworden. Laten we het althans echt hopen. Zijn terechte waarschuwing is inmiddels nog veel dringender, dus misschien moet je die video nog maar eens bekijken.

De geschiedenis is immers zo radicaal anders dan ons altijd is en wordt voorgehouden! We zullen dat blijven herhalen tot we er bij neervallen.octopus

James Corbett van corbettreport.com heeft onlangs wederom een zeer verhelderende, straight to the point-documentaire vervaardigd die onverbloemd laat zien wie er al een paar eeuwen aan de touwtjes trekken, waar ze bewust op aansturen, waar we nu zitten en waar we naar toe gaan, als we weigeren te zien wat er achter de schermen gebeurt. Tegenwoordig overigens steeds minder ‘achter de schermen’, maar voor wie niet wil zien zou ik willen zeggen: kijk toch maar eens naar deze documentaire -ik heb deze vertaald en ondertiteld- en trek zelf de conclusie of je willens en wetens binnenkort definitief in ‘die genadeloze handen’ wil vallen.

Je krijgt o.a. antwoord op vragen als:

  • waarom (geboren) kunstenaars, auteurs, artsen, filosofen etc. zeer ongewenst zijn in de maatschappij
  • waarom wordt o.a. de Nederlandse taal, (maar ook andere vakken) zo slecht onderwezen op de scholen?
  • hoe is onze hele geschiedenis vervalst en door wie?
  • hoe zijn artsen er ingeluisd door de farmaceutische industrie en wanneer is dat gebeurd?
  • wie regeert er over de wereld?
  • wat is de rol van Nederland in dit monopolie-spel?

Kortom: / Hoe ‘big oil’ de wereld heeft veroverd (duur: 1’11.26″) Ik wens je veel wijsheid toe om deze laatste strijd goed door te komen! Mijn advies is nog steeds: blijf zelf nadenken maar vooral eerst ‘voelen’, en juist dat laatste wordt als ongewenst beschouwd en met harde hand bestreden! Tenminste… zolang we dat zelf toestaan!   (Zet eventueel de ondertiteling aan rechtsonder)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

===========================================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op bankrek. NL 17 INGB 0664 1466 86,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.