Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 

De vernietigende werking van Wifi op onze lichamen en geest.

door Anne Helena

 


 

Tot voor een paar maanden terug woonde ik in een vrijstaande, kleine bungalow midden in de natuur, vrij van alle straling die ik maar buiten kon sluiten. Nu is dat moeilijker, omdat ik in het midden van een woonunit in een boerderij woon, omringd door 3 andere bewoners. De boerderij is voorzien van Wifi, maar het was geen probleem een kabel te laten trekken in mijn persoonlijke appartement, zodat ik Wifivrij kon blijven en gewoon alles via de kabel, middels aansluitingen met de contactdozen in de muur kon blijven ontvangen.  Ik blij natuurlijk en ik voelde me veilig.

Totdat ik op een gegeven moment ging merken dat mijn nachten niet meer zo fantastisch diep slapend verliepen zoals voorheen en naarmate de tijd verstreek, zelfs overgingen naar grotendeels een staat van slapeloosheid in afwisseling met sluimering, gepaard gaande met vreemde sluimerdromen die me totaal onbekend waren, niet bij me pasten, maar waarin ik als een stille en soms verstilde toeschouwer aanwezig was.

Ik begon me gehersenspoeld te voelen en ook een zekere fysieke vermoeidheid begon me parten te spelen. Ik voelde duidelijk beïnvloeding van het een of het ander, maar kon er niet direct de vinger opleggen. Totdat afgelopen week een heel gezellige bijeenkomst met de buren me helderheid verschafte.

Op mijn voordeur prijkt iets waar ik van nature niet dol op ben, en dat is een verbodsticker voor mobiele telefoontje. Dat heb ik gedaan  omdat ik weet dat die apparatuur super ongezond is voor lichaam en geest en ik daar echt niet aan bloot gesteld wil worden, maar ook een ander daar niet aan wil blootstellen. De sticker doet mensen nadenken en dat is ook wat ik ermee wil bereiken.

Wie daar meer over wil weten, moet maar eens op een van mijn inspiratie/avonden komen, omdat het meeste wat mij bekend is, niet zo eenvoudig op het internet geplaatst kan worden. Ik ben er al eens van  afgegooid en heb veel te vaak last van de meest, vreemde storingen. Daarom ga ik de komende tijd speciale inspiratie avonden organiseren, waarin vrijelijk verteld kan en zal worden over de vele boobytraps achter de sluiers van alle wereldstructuren, de ware reden van de schepping van ons mensen, en wat wij hier komen en hebben te doen.

Het is belangrijk om te weten hoe, waarom, door wie en door wat wij zo gekortwiekt zijn in onze oorspronkelijke mogelijkheden en bewustzijn. Want laten we  eerlijk zijn, als je bekijkt wat wij,  *alle zeven miljard* mensen hier nu aan het doen zijn en maar kunnen doen, dan geloof je toch zelf niet dat, dat alles is hè? Dat zou te bedroevend, zinloos,  leeg en onbenullig zijn. We zijn zo enorm veel meer en zo groots en dat moet weer *her-innerd* worden… en snel …voor het te laat is.

Maar goed even terug  naar de avond met de buren.
Ondanks mijn sticker op de deur deed een van de buurjongens toch zijn mobieltje aan en begon er mee te spelen. In no time kreeg ik een onaangenaam en  vreemd gevoel in mijn ruggenwervelkanaal , mijn nek en mijn achterhoofd en raakte ik gedesoriënteerd. Het bevreemdde me dat dit zo sterk kon zijn,  en het viel me eerlijk gezegd behoorlijk van mezelf tegen dat ik er niet tegen bestand was. Ik liet iedereen rustig verder babbelen en oriënteerde me op wat ik in mijn lichaam voelde en probeerde het te overwinnen.

Laat en uitgeput viel ik in slaap, maar was al weer heel snel wakker met datzelfde vreemde gevoel in mijn hoofd, bovenrug en nek als ik van het mobieltje van mijn buurjongen had ervaren. Dat kon niet zo zijn, want ik heb in mijn appartement niets dat draadloos is en ’s nachts helemaal geen elektrische apparatuur aan.  Zeker geen Wifi.  Ik voelde echter wel heel duidelijk dat het straling was en niet van de een of andere haarpinstallatie, want mijn levenssysteem kan als levende scan zo ongeveer alle stralingsfenomenen herkennen.

Ik ging dus op zoek naar de bron ervan en nam me in gedachten vast voor weer te gaan verhuizen als dit niet opgelost kon worden, omdat de straling de verbinding met mijn Hoger Zelf en de Goddelijke Wereld behoorlijk verstoorde en dat vond ik verschrikkelijk. Geloof me, dat maakt nou echt ongelukkig en verdrietig.

Op een gegeven moment berekende ik dat het hoofdeinde van mijn bed richting de meterkast van  buurman Ludwig stond, door wie ik dit appartement ook tegen de botten ben gelopen.  Ik kon me eerlijk gezegd niet voorstellen dat hij Wifi zou hebben, omdat ik in de masterclasses meer dan eens heb aangegeven dat Wifi de lichamen en de geest van de mensheid verstoort. Toch heb ik de volgende ochtend bij hem aangebeld en hem gevraagd of hij misschien Wifi had.
En verduld…dat had hij.

 Ik heb hem toen aangereikt hoe de Wifi waarschijnlijk de reden was van mijn slapeloosheid en de fysieke vermoeidheid die langzaam daardoor was gaan optreden en heb hem gevraagd of hij het erg zou vinden dezelfde oplossing te zoeken voor kabelontvangst zoals ik dat bij mijn verhuizing heb gedaan. Dat ik anders, wanneer dat niet mogelijk zou zijn weer op zoek zou gaan naar andere woonruimte, want dat besluit had ik ’s nachts definitief genomen.

Het was zondag, maar nog geen paar uurtjes later kreeg ik een mailtje van buurman Ludwig dat de Wifi was uitgeschakeld en een kabel voor kabelontvangst was getrokken. Dat ik dus veilig was.
Wow, dat zijn Lichtmensen onder elkaar. Niet zeuren, niet aan iets hangen, maar direct actie ondernemen om veiligheid van bestaan te garanderen. De nacht daarop was alles weer heerlijk stil in mijn lichaam en hoofd en was het contact weer hersteld en ongestoord.

Wat schetst onze verbazing toen hij de volgende morgen tot tweemaal toe werd gebeld door een zéér boze buitenlandse dame met een amerikaans/engels accent, die hem sommeerde, ja letterlijk dreigend sommeerde, de Wifi afsluiting weer ongedaan te maken en het Wifi contact weer te herstellen, het laatste gesprek afsluitende  met de bedreiging dat het anders heel slecht met hem af zou lopen. Ze wilden hier dus duidelijk hun controle behouden.

Daar heeft hij zich gelukkig niets van aangetrokken, dus dank Ludwig, want het was verschrikkelijk om te ervaren hoe langzaam maar zeker je innerlijk vermogens door het systeem Wifi worden verstoord, hoe dit systeem je desoriënteert en hoe dit systeem je fysieke -zowel als je spirituele vermogens verzwakt.
Dat wist ik natuurlijk wel, maar nu heb ik het daadwerkelijk met mijn gevoelige leefsystemen, die vaak als een scanapparaat functioneren, aan den lijve kunnen ervaren. Iedere mens wordt dus in zijn/haar ascentieproces volkomen onderuitgehaald door alle draadloze systemen en Wifi  en zo goed als geen mens is zich daarvan bewust.

Hoe handig en geraffineerd is de mensheid gratis en voor niets aan het  *appen* gezet,  en daaraan verslaafd gemaakt. *Appen* is namelijk onmogelijk zonder aansluiting op Wifi. Langzaam maar zeker zal het fysieke zenuwstelsel  door de straling ervan losraken van haar spirituele zenuwstelsel, beginnende met de meridianen en de nadis,  om vervolgens het contact met hun spirituele ware wezen, hun Hogere Zelf, de Goddelijke Ziel  geheel  te verliezen.

Dat is me duidelijk geworden afgelopen zondagnacht, door heel nauwgezet te observeren en te volgen wat er binnen en met mijn eigen leefsystemen gaande was.  Buiten het gegeven dat het dragen van een mobiele telefoon op je lichaam kanker, tumoren en andere ziekten door verzwakking veroorzaakt, levert het dus een veel ernstiger gevolg op, dat voor eeuwig is. Dat is het verlies van contact met de ziel. Ben je dat contact eenmaal verloren, dan ben je verder een zielloos wezen,  een zombie en rest je alleen nog maar een totaal verloren gaan.

Maandag 1 september is er een enorme zonuitbarsting geweest aan de achterzijde van de zon, als gevolg op de inslag van 2 kometen. Deze was zo enorm groots, dat wanneer deze zich aan de voorzijde van de Zon had voorgedaan, geen enkele satelliet meer werkzaam was geweest en ook geen enkel elektrisch systeem meer op planeet Aarde.  Stel je dat even voor met alle gevolgen van dien.

 Vandaag 3 september was er weer een zonuitbarsting, en na enige tijd inactief te zijn geweest opdat onze levenssystemen even tot rust konden komen, is de zon nu weer volledig actief geworden om het ascensieproces weer te activeren, en zal de Zon sterker en vaker dan voorheen golven aan Licht ons zonnestelsel in gaan sturen.

Dit zal veel verstoringen gaan geven de komende tijd. Alles wat het proces van ascensie in de weg staat zal worden uitgeschakeld.  We zullen een nog grotere toename zien aan weersextremen (denk aan een ijs- en ijskoude winter en neem je maatregelen), vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en tsunamies. Uitval van satellieten en elektrische apparatuur. Dus lief mens, doe jezelf een plezier en onthecht er vast van en stel jezelf en je medemens, die je in wezen ook zelf bent, niet langer bloot aan ziekmakende apparatuur. Je zult een sterk immuunsysteem meer dan nodig hebben.

Beschouw eens heel diep in jezelf, wat al die horizontale aandacht die het *appen* van je vraagt je rijker maakt in je zielenontwikkeling. Vraag je eens af hoe het je afleidt van de zaken die er op dit moment werkelijk toe doen. Ga liever naar iemand toe en maak die iemand blij met je glimlach, een paar vriendelijke woorden en paar troostende armen. Dat bouwt tenminste op en draagt iets bij aan de kracht van het Veld van Liefde dat planeet Aarde nu zo heel erg nodig heeft voor een stabiel en veilig voortbestaan.

Dat veld van Liefde zal heel sterk gemaakt moeten worden, willen we met enig gemak de komende stralingsgolven van de Zon kunnen pareren en planeet Aarde helpen deze op te nemen en  te doorstaan. We zullen in eenheid als een Baken van Liefde op deze Aarde moeten staan, met ons hoofd, ons hart en onze voeten stevig verankerd.

 Onze voeten zullen het Pad van Liefde moeten gaan, onze ogen zullen Liefde moeten uitstralen, onze handen zullen volop Liefde moeten uitstralen en uitdelen bij een aanraking en onze kelen moeten alleen nog maar van Liefde spreken. Onze miljarden Kristallijnen Lichaamscellen moeten overvloeien van Liefde. Onze kristallijnen vijfdimensionale emotionele Lichamen moeten de hele Aarde, haar magnetisch veld en al het leven op, in en rondom haar in volle Liefde moeten omvatten,  en onze kristallijnen vijfdimensionale mentale lichamen moeten iedere ingeving en ieder concept vanuit de goddelijke wereld kunnen ontvangen.

De Aarde tolt momenteel op haar kern,een nieuw  evenwicht zoekend voor de Nieuwe Tijd van de komende miljoenen jaren. Door het hele proces en helaas nog andere invloeden is haar elektromagnetische veld ernstig verzwakt geraakt. De enigen die dat zo heel belangrijke en beschermende veld kunnen aanvullen en versterken zijn wij. De materie waarmee wij het aan kunnen vullen is onze Liefdesether, omdat die een magnetische kracht in zich draagt.

Dus lief mens, wees je bewust van je innerlijke God/Zelf en doe waarvoor je geboren bent in deze tijd. Gooi al die hebbedingetjes en speeltjes van korte duur, die je alleen maar afleiden en ziek maken overboord, en spreek de Liefde aan die je in je draagt. Verbind die met de Kosmische Liefde die vanuit de Bron van Schepping zo overvloedig wordt uitgedeeld.

Doe dit voor jezelf en alles en iedereen om je heen. Doe dit ter ondersteuning en voor het behoud van Planeet Aarde en het hele Zonnestelsel en doe dit voor een glorieus en schitterend evolutieproces van alles en iedereen. Dat prachtige proces, dat ons weer zal omtoveren tot die stralende, schitterende, kristallijnen  goddelijk wezens die we ooit waren, en die weer recht hebben op alle prachtige gaven en vermogens van de hemelen, als ware wedergeboren zonen en dochters van onze Vader/Moeder God.

Met een hartegroet vol Liefde/Licht vanuit de Bron van Schepping wens ik je een schitterende, stralende en rijk  spirituele tijd toe.

 

 Graag tot het volgende Lichtvenster
Anne Helena