Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 


 

In Praktijk *LightinAction*

 
 
Ik ontvang vanuit de Bron
geef dit door
  en houd niets voor mezelf

Nadat we in 2012 het vijf dimensionale bewustzijn zijn ingegaan, was het raadzaam al het oude los te laten om zo het nieuwe te kunnen ontvangen en dat gold natuurlijk ook voor oude vormen van helen en genezen. Werd voorheen de heling van buitenaf bepaald, wordt er nu geappelleerd aan het zelfhelende bewustzijn en vermogen dat van nature binnen in iedere cel van ons lichaam voorkomt.

In geval van lichamelijk, emotioneel en/of mentaal ongemak wordt nu het Bewustzijn binnen de celstructuren van de lichamen aangezet zichzelf te regenereren, te helen, te genezen en zelfs…. weer te verjongen. Zo heelt de cliënt zichzelf met de spirituele heler als kosmisch middelaar tussen zijn of haar lichamen en de kosmos. De goddelijke intelligentie van de kosmos overziet alles, heeft in alles inzicht, en voert vanuit die kwaliteiten de benodigde, helende energie toe.

Het ontladen van deze energie in de lichamen van de cliënt kan op verschillende manieren gebeuren.

1. Door samen in een vorm van meditatief gesprek te gaan, om zo bij de oorzaak van het ontstaan van het ongemak terecht te kunnen komen, waardoor deze bewust opgelost en losgelaten kan worden.

2. Door een heel verfijnde toepassing van Cranio-Sacraal werk, waarbij de cliënt op verschillende bewustzijnsniveaus tot een nulpunt wordt gebracht.
Tijdens zo’n nulpunt wordt als het ware alles even stilgezet, waardoor het Hogere Zelf of de Ziel van de cliënt even vrij spel heeft en de leiding kan overnemen, waardoor de juiste vorm van heling en genezing kan gaan opstarten in welk gebied van welk lichaam ook.

3. Door een hele milde vorm van déblokkeren van het Bindweefsel, waardoor onbewust opgeslagen spanningen voorzichtig worden losgemaakt en bevrijd.
Het bindweefsel is het grootste, geleidende orgaan voor de vitale, kosmische levensenergieën die wij nodig hebben voor een goede gezondheid, en wanneer dit orgaan verstopt en geblokkeerd is geraakt voor deze vitale energie, ontstaan ziekten en afwijkingen. Door deze blokkades op te heffen, kan de energie weer ongehinderd doorstromen, waardoor er een spontaan en natuurlijk herstel zal gaan ontstaan.

4. Door handoplegging, waarbij de helende Krachten van Engelen en helende Meesters van Licht via mijn handen en lichaam in de lichamen van de cliënt (e) worden ontladen, helende krachten die vervolgens hun genezende werkzaamheid kunnen gaan uitvoeren.

5. Na een eerste contact is ook heling op afstand mogelijk, waarvoor na aanvraag een voor beide partijen geschikte tijd wordt afgesproeken.

Voor deze werkzaamheden worden niet, zoals dat vanouds te doen gebruikelijk was, vaste prijzen neergezet. Het is nu de cliënt(e) zelf die bepaalt wat hiervoor achtergelaten wordt in de vorm van een Gift van Liefde en Dankbaarheid.
Om de Kosmische Wet van Geven en Ontvangen in evenwicht te houden, moet er tegenover het ontvangen de werkzaamheden iets gegeven worden. Hoe meer we geven, hoe meer we zullen ontvangen. Het is daarbij helemaal aan de cliënt(e) zelf om te bepalen wat deze ervoor over heeft.

Wilt u weten welke behandeling het meest geschikt voor u is, neem dan geheel vrijblijvend, telefonisch contact met me op ( tel. nr. 0591-851871 ) waarbij we samen kunnen bekijken wat het meest raadzaam voor u is.

Daarom graag tot horens of tot ziens

AnneJelena

 


Bel voor meer informatie met AnneJelena Shanta. Tel. nr. 0591-851871, dagelijks tussen 13.00 en 13.30 uur

Laat je aanraken en helen door de Nieuwe Energie

Love/Light en Light/LoveAnneJelena Shanta
  healer, educator. student, coach en inspirator


Praktijkadres:
Aelderstraat 54C,
7854 RS, Aalden