Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 
Lichtvenster nr. 11 2011, deel twee

Jong meisje zet voor 5 minuten de wereld stil.

 

Het Licht is actief.

Het Licht is aan zet.

De goddelijke krachtstroom vanuit de hemelen weet de harten van velen te activeren.
Is het DNA van de ouderen nog wat traag, afwachtend en onzeker, onze jonge mensen wachten niet meer af en roeren hun mondje in open eerlijkheid en een hart vol moed. De geest is uit de fles en eenmaal uit de fles, krijg je die er nooit meer in........

Terwijl wereldwijd velen, verzameld binnen Occupy, dagen en nachten lang in vreedzaam en stil protest bijeen zijn in talloze tentjes op straten en pleinen, houdt dit jonge Braziliaanse tienermeisje tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties een vijf minuten lang krachtig en schitterend betoog voor de Nieuwe Wereld, waarbij zij de aanwezigen hier tot innerlijke stilte brengt met nooit te vergeten woorden, ook al zijn daarbij vele harten nog zo versteend.

Van de gezichten is heel duidelijk af te lezen wie er tot in het hart is geraakt en met nieuw licht gevuld wordt en wie niet.
Ik ben er absoluut van overtuigd dat ieder gesproken woord, iedere lezer van deze site tot diep in het hart zal treffen en tranen van ontroering en nieuwe verwachting zal doen opwellen.

Zie link: http://www.youtube.com/watch?v=TQmz6Rbpnu0&feature=email

Mijn roep is dan ook deze woorden diep in je aura en je hart op te nemen en deze video-opname met zoveel mogelijk mensen te delen, zodat er weer een conversatie van krachtige hoop en positieve verwachting ontstaat in de diverse privéomstandigheden en op de werkvloeren, als gezond tegenwicht op alle nieuwsgaring over crisis, criminaliteit, diverse spanningen, schaarste, geweld en oorlogsdreigingen.

Er is helemaal geen crisis, hooguit fraude.
De meerderheid van de mensen willen helemaal geen oorlogen, criminele acties en een leven in slavernij voor een hongerloontje.
Wij willen allemaal groter inzicht, meer wijsheid, meer overvloed op allerlei terreinen en alomvattende vrede en liefde.
Vraag maar aan de mensen om je heen wat voor hen het meest waardevol is in deze wereld, dan zul je staan te kijken.

 

In de Kosmisch, Goddelijke Krachtstroom van Nu kunnen we allemaal die wereld creëren die we ons wensen, mits we wel onze aandacht daarop richten en in onze eigen verantwoordelijkheid gaan staan, in plaats van nog langer de macht te leggen bij anderen en de diverse overheidorganisaties.

Wil je Vrede?               Denk Vrede…....Ben Vrede
Wil je Overvloed?        Denk Overvloed……..Ben Overvloed
Wil je Gezondheid?      Denk Gezondheid…….Ben Gezondheid
Wil je Liefde?               Denk Liefdevol…….Ben Liefdevol
Wil je Harmonie?         Denk in Harmonie…….Ben in Harmonie
Wil je Balans?              Denk Balans…….Ben Balans
Wil je Creativiteit?       Denk Creatief…….Ben Creatief
Wil je Compassie?        Denk Compassievol…….Ben Compassievol
Wil je Vernieuwing?     Denk Vernieuwend…….Ben Vernieuwend
Wil je Inspiratie?         Denk Inspirerend…….Ben Inspirerend
Wil je Vreugde?           Denk Vreugdevol…….Ben Vreugdevol
Wil je Meesterschap    Denk als een Meester……Ben een Meester

Gebruik de Geestelijk Kracht van je gedachten oneindig veel meer, nu je letterlijk overweldigd wordt met de ene golf na de andere aan bevrijdend Kosmisch Licht.
Dit Licht haalt al je oorspronkelijke, goddelijke vermogens onder de sluiers vandaan, waar ze eeuwenlang ondergedompeld hebben liggen wachten op deze tijd van Bevrijding.
Dit gebeurt alleen maar als je je erop richt en al dit geschonken Licht als een pure daarop afgestemde magneet naar binnen haalt.

 

Er is een bepaalde reclame op de televisie, waarop ze op heel ludieke wijze laten zien hoe je de grauwsluier van je kleding kunt uittrekken.
Heel toepasselijk voor deze tijd, want het is de bedoeling dat wij de grauwsluiers die onze geest bedekken weer uittrekken.

Er zijn reclames die laten zien hoe je vanuit de geest met een simpele handbeweging de prachtigste zaken in je huis en tuin kunt manifesteren.
Ook heel toepasselijk, want vanuit de Goddelijke Oersoep kunnen wij ook alles manifesteren, zoals de Christus ons dat ooit voordeed in de gedaante van de Meester Jezus.

Die prachtige tijd ligt pal voor onze neus, mits wij ons niet af laten leiden door allerlei doemscenario’s die ons worden voorgeschoteld door de heersende elite.

Lief mens, ga in je Kracht staan zoals dit tienermeisje je voordoet in haar speech voor de Verenigde Naties.
Haal al je oorspronkelijke vermogens naar boven door je gedachten weer op je Innerlijke Zijn, je Innerlijke Poorten van Kosmische Vermogens te richten.
Help en ondersteun deze prachtige jonge mensen met al je innerlijke kracht en liefde, want zij zijn de toekomst en zij moeten de Nieuwe Wereld gaan vormgeven.
En heb vooral jezelf lief, onvoorwaardelijk en alomvattend lief, want pas dan ben je in staat je Al - Liefde met anderen te delen.

Namaste en alle Licht van Gnosis

anne helena
kosmisch middelaar en transformator tot genezing
november 2011