Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 
Lichtvenster nr. 8 2011, eerste vervolg

De Vlam van het Witte Licht.

The Forcefield of the Sacred Fire 
of Children of the Sun
 

Afgelopen zondagnacht heb ik op verzoek, de Vlam van het Witte Licht van Zuiverheid mogen dragen voor alle leven in, op en rond Moeder Aarde.
Deze Witte Vlam van het Heilige Vuur van Zuiverheid draagt de heelheid en de perfectie van de Christus Zelf in zich en wordt gehoed en naar de Aarde uitgezonden door de geliefde Godin van Zuiverheid.

Alvorens in alle nederigheid aan deze vraag tegemoet te komen heb ik me natuurlijk in aanroep verbonden met de Godin van Zuiverheid, maar niet alleen met Haar.
Ik heb me daarnaast ook verbonden met alle grote wezens in de Kosmos die Hoeder zijn van het Licht van de Witte Vlam en deze samen met de Godin van Zuiverheid naar de Aarde uitzenden, zoals:

 • De geliefde Meester Serapis Bay, Hoeder van de Witte Vlam van Ascensie met de leiding over legioenen aan Seraphim Engelen. Dit Witte Licht werkt zuiverend op het totale menselijke Hologram (het collectief) en voert de trillingsfrequenties op van ons innerlijke Licht.
 • Met Lord Maha Chohan en zijn legioenen Engelen van het Witte Vuur van de Heilige Geest.
 • Met de beide Aartsengelen Gabriel en Hope, die beiden de Hoeders zijn van de Witte Straal van Zuiverheid met haar Vlammen van Wederopstanding en Ascensie en daarnaast ook de Hoeders zijn van onze Goddelijke Blauwdruk en de Mal van het Nieuwe IK BEN Ras.
 • De Grote Kosmische Engel, in een aanroep voor ‘’het Licht van God dat nooit faalt’’.
 • De geliefde Godin van Licht en de geliefde Koningin van Licht, die beiden in een drie/eenheid samenwerken met de Godin van Zuiverheid, rechtstreeks met en vanuit de zeer grote krachten van de Grote Centrale Zon, onze Bron van Schepping en ik heb vanzelfsprekend hun mantra uitgesproken: ‘’ Laat er Licht Zijn’’.
 • De geliefde Aartsengel Metatron, als schepper van het elektron en overdrager van de goddelijke blauwdruk aan alle leven beneden Hem.
 • En natuurlijk de geliefde Meester Jezus Emanuel, de levende belichaming van de uitdrukking van de Christus op Aarde en die zich uitdrukte als: ‘’IK BEN de Opgestane en het Leven’’.

 • En dat wordt NU aan en van ons gevraagd. Dit volop uit te spreken, te leven en voor te leven door dik en dun.
 • Ter ondersteuning worden we ter ontwaking overspoeld met de een na de andere golf aan Kosmisch Licht. Mede ter ondersteuning in het immense uitzuiveringsproces waarin wij als totale mensheid, moeder Aarde, en al het leven in, op en rondom haar ons bevinden ter voorbereiding op het moment van ascensie en als hulp om ons onze werkelijke oorsprong weer beginnen te herinneren.
 • * Hoe rijk kunnen we zijn? We zijn heel rijk lieve mensen, veel rijker dan we ook maar enigszins kunnen beseffen. Gooi al het oude van je af en leef je Nieuwe Zelf. Niet dat dan alles van een leien dakje zal gaan op deze aardbol, maar door de onthechting van het kleine ik, gaat alles zoveel gemakkelijker, soepeler en eenvoudig. De Boeddha had zo gelijk met zijn vier edele waarheden en het achtvoudige pad. Overwin het kleine ik en de immense rust van de gelukzaligheid is daar.
 • Nederig, maar tegelijkertijd vol passie en een oneindige alomvattende liefde heb ik de Vlam van het Witte Vuur gedragen, zonder me ook maar iets af te vragen, zonder ook maar enig verwachtingspatroon en in alle nederigheid. En zonder nu ook maar over enig detail te willen uitwijden, kan ik alleen maar zeggen het was ‘’groots’’. En wat zo mooi is, is het gegeven vanuit de kosmische natuurwet: dat hetgeen één van ons gebeurt, allen gebeurt.

En toen ontving ik deze video, die alles verwoordt en in beeld brengt wat de Witte Vlam in zich draagt.

White Buffalo Calf Woman
An important message for help

Een beter, aangrijpender en gloedvoller Lichtvenster kan ik niet schrijven en daarom sluit ik met groot genoegen deze video in. 
Hij duurt slechts 32 minuten, maar is zuiverend en helend werkzaam over de duur van vele, vele levens.
Hou de doos met zakdoekjes maar dicht bij de hand, want de inhoud en de zuiverheid van deze video zal je raken tot diep in je hart en veel in je loswoelen.

Moge iedere lezer en kijker diep in het hart worden aangeraakt door de kracht en de puurheid van het Heilige Vuur van de Witte Vlam van Zuiverheid.

Ho ‘oponopono

anne helena
Centrum De Centrale Zon
juli 2011