Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
    Diamond of Light nr. 8 - 2020
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 
Lichtvenster nr. 6 2011, tweede vervolg

De Zeven Heilige Weken; tweede vervolg.

The Forcefield of the Sacred Fire 
of Children of the Sun

Wat gaat de tijd super, super snel.
Het is alweer tijd voor het tweede vervolg, terwijl ik het gevoel heb het eerste net te hebben geschreven. Maar wat gebeurt er ook veel en wat worden we toch altijd weer verschrikkelijk voor de gek gehouden. Krijgen we de afgelopen week gewoon even tussen neus en lippen op het nieuws te horen dat er maar liefst drie meltdowns zijn geweest in de Fukushima Reactoren, en dat al kort na de 9.0 aardbeving en de tsunami.

Geen woord wordt er gerept over vrijgekomen radio-activiteit en besmetting van onze lucht en het water, en als makke schapen laten wij het gewoon over ons komen. Geen woord van verontwaardiging, geen woord van protest, geen verzoek tot opheldering. Geen wonder dat………………..

Maar gelukkig zijn de jonge mensen in Zuid Europa en het Midden Oosten wakker en ontwaakt en mailen en sms’en zij met de Griekse jongeren of die soms slapen, terwijl hun land wordt uitverkocht.  En zie het resultaat………ook daar een groot ontwaken, van alweer de jongeren, die het niet meer accepteren dat de een van gouden lepels eet en de ander in diepe armoede moet verkeren of wordt kaalgeplukt om de gouden lepels in stand te houden.

Dit is een heuse golf van ontwaken die tot gevolg zal gaan hebben dat de leidinggevenden een andere koers zullen moeten gaan varen.
Toen ik die hele mensenmassa daar voor het regeringsgebouw zag staan was ik blij dat de innerlijke beschaving en het idealisme van de massa dominant was, want veronderstel dat zij zo’n gebouw eens zouden bestormen vanuit een minder beschaafd gemoed.
De Griek is van nature trots.
Trots op zijn/haar land, kunst, historie en cultuur.
Ik geloof niet dat zij deze zo gemakkelijk in de uitverkoop zullen laten doen.

En was het niet bijzonder om op de dag van de specifieke krachtuitstorting van de Witte Lichtstraal door de verlichte Meester Serapis Bey, die zijn residentie heeft boven de Tempel van Luxor in Egypte, om juist op die dag op het nieuws te horen dat er maar liefst 17 nieuwe piramides in Egypte zijn ontdekt. Ach lieve mensen, er gaan nog zoveel ontdekkingen komen die een heel ander Licht zullen werpen op veel uit de oudheid en die ons tot een enorme lering zullen zijn.

Maar nu gaan we eerst over tot Lichtkrachtuitstortingen tijdens de komende dagen en de betreffende Lichtmeesters die hierbij betrokken zullen zijn:

Met dank aan:
De Radiant Rose Academy voor het schema van de Zeven Heilige Weken.

Zaterdag 28 mei 2011; dag 10. De Geliefde Quan Yin
Als de grote Bodhisattva Moeder Godin, stuurt Kwan Yin de Vlam van Genade en Compassie naar de Aarde onder leiding van het Violette Vuur van Saint Germain.
Kwan Yin maakt deel uit van de karmische Raad voor deze planeet, zij vertegenwoordigt hierin de zevende straal en is de hoeder van de Vlam van de Moeder God voor de bevolking van China, Azië en de wereld.
Ze heeft de gelofte van Bodhisattva afgelegd om de planeet Aarde zolang te dienen totdat allen zijn geëvolueerd, tot ascensie zijn gekomen en bevrijd.
Roep haar Zwaard van Genade aan en het Heilige Vuur van de helende kracht van vergeving, om de Liefde te bekrachtigen die alle angst en twijfel in jouw persoonlijk leven, maar ook in dat van de mensheid zal oplossen.
Haar etherische verblijf is gelegen boven Beijing, China en haar mantra is: “Om Mani Padme Hum”.

Zondag 29 mei 2011; dag 11. De Geliefde Leonora van Venus
Leonora van Venus is de grote Patrones van Wetenschap en Uitvindingen.
Zij onderhoudt nauwe banden met Saint Germain en houdt zich met grote aandacht bezig met de Grot van Symbolen in de Rocky Mountains in de Verenigde Staten, een Multi-Dimensionale Ruimte, bekend om haar atomische versnellers en andere hoogwaardige uitvindingen voor de mensheid.
Je kunt haar ondersteuning en de heilige emeraldgroene Vlam aanroepen om jou en alle uitvinders van de wereld te begeleiden in creatieve ideeën, krachtige oplossingen en het veilig vrijgeven van technologieën voor onze nieuwe wereld als een verlichte Aarde.
Ze mag ook worden aangeroepen voor beschermende acties tegen het huidige misbruik van wetenschap en technologie voor destructieve doeleinden.

Maandag 30 mei 2011; dag 12. De Geliefde Godin van Venus
De Geliefde vrouwelijke Meester Venus is de grote keizerin van Liefde, Schoonheid en Genade en belichaamt het bewustzijn van de Planeet Venus.
Venus en Aarde zijn geschapen als Tweeling Vlam Planeten, Tweeling Sterren en zij delen een gemeenschappelijke evolutionaire bestemming.
De Godin van Venus houdt de aandacht van Liefde vast voor dit Zonnestelsel en haar persoonlijke heilige uitlijningen en overgangen spelen een centrale rol in de ascensie van de Aarde.
Zij ondersteunt in belangrijke maten de stabilisatie tijdens de poolverschuiving en  de opening van vele poorten rond de wereld in het belang van de instroming van transformerende kosmische lichtstralen.
Roep deze grote Keizerin van Liefde en het Robijnrode Vuur aan om jou en onze planeet een grotere concentratie aan Goddelijke Liefde, Wil en  Genade te brengen van de Moeder God.

Dinsdag 31 mei 2011; dag 13. De Geliefde Sanat Kumara
Sanat Kumara draagt de positie van Planetaire Logos en Heer van de Wereld sinds het donkerste uur in de geschiedenis van de Aarde toen de menselijke evolutie  al het contact verloor met de innerlijke Goddelijke Vlam.
Miljoenen jaren lang heeft Sanat Kumara de vlam in de harten van de mensheid ondersteunt en bewaakt.
Het is dankzij zijn liefde dat de menselijke evolutie en onze spirituele initiatie mogelijk is.
Hij kwam als een vrijwillige balling van de Planeet Venus naar de Aarde om het Heilige Vuur werkzaam te houden totdat een voldoende aantal lichtdienaren zouden ontwaken tot hun natuurlijke aard.
De meesten die samen met dit grote wezen zijn gekomen, dienen onder zijn staf van initiatie en leiden de weg tot ascensie van de mensheid en het nieuwe IK BEN Ras.  Sanat Kumara’s trilling en zijn levensessentie  is in ieder van ons en is de reden waarom we ons nu herinneren wie we zijn.
We zijn  aan dit onzelfzuchtige wezen van kosmische grootheid en  standvastigheid grote dankbaarheid verschuldigd.
Er is een etherische Stad van Licht aan Sanat Kumara gewijd, “Shamballa” boven de Gobi Woestijn , die vele ashrams van hogere lering in zich draagt evenals de constructie van onze nieuwe Goddelijk Menselijke Blauwdruk.
Je kunt vragen daar naartoe te kunnen gaan terwijl je fysieke lichaam slaapt.
Roep Sanats Kumara’s uitstraling aan van de Robijnrode Vlammen (en onze hele Venusiaanse familie) om onze hoofden en harten te vullen ter begeleiding van onze persoonlijke missie op Aarde en dan speciaal gedurende de jaren 2011 en 2012.

Woensdag 1 juni 2011; dag 14. De Geliefde Lord Maha Chohan
De Maha Chohan vertegenwoordigt de heilige Geest en alle goddelijke kwaliteiten van Moeder/Vader God voor onze Planeet Aarde.
Dit bewustzijn stuurt de werkzaamheden van alle Stralen aan en geeft werking en licht aan die straal die werkzaam is op een bepaald moment.
De invloed van dit kosmische vuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Goddelijk Gevoel in de mensheid en is de leider van manifestatie in de krachten van de natuur en de elementen.
Het is de Maha Chohan die onze ziel initieert ter voorbereiding op de ontvangst van de krachten en gaven van de heilige Geest en de verworvenheden van ons Oorzakelijke Lichaam, waarvan vele nu tevoorschijn komen op dit moment van het oneindige nu dankzij deze interventie. 
Roep dit grote Goddelijke Wezen en het legioen van Engelen van het Witte Vuur aan om het heilige Vuur van de heilige Geest te doen uitstromen en de stroom van Leven los te laten vanuit de grote Centrale Zon in de harten van alle mensen die bij de aarde betrokken zijn.
De kracht van de Maha Chohan is bemoediging en zijn symbool is de witte duif. 

Donderdag 2 juni 2011; dag 14. De Geliefde Meester Lady Nada
Haar naam betekent ‘’stem van de stilte’’ de nederigheid reflecterend van de persoonlijkheid tot niets, de weg leidend tot de verschijning van het Ware Christus/Zelf. Lady Nada is een erg invloedrijke Goddelijke Vrouwelijke Aanwezigheid die vele beschavingen tot grote hoogte heeft helpen brengen.
Zij heeft geholpen de leringen van de opgestegen Meesters naar de mensheid te brengen samen met Saint Germain. 
We kennen haar van de tempel van Goddelijke Liefde in Atlantis, van waaruit grootse heling en liefde naar de wereld werd gezonden door  het gebruik van Kosmische Lichtstralen.
Nada en haar Robijnrode Vuur ondersteunen ons bij onze krachtsinspanningen tot het vervoeren van energie en het sturen van heling naar de mensheid. 
Met grootse magnetische Aanwezigheid van de Grote Centrale Zon, vergroot zij onze talenten en het tevoorschijn halen van de Gaven van ons Oorzakelijke Lichaam.
Haar symbool is de robijn/roze roos.

Je kunt de avond voorafgaande aan de betreffende dag, alvorens te gaan slapen, je Hogere Zelf vragen om je gedurende de slaap ter lering naar het verblijf van de betreffende Lichtmeester te brengen.

Stralende Zonnekracht en Schitterende Sterrenpracht en graag tot de volgende keer.

anne helena
resort de Eese
mei 2011