Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Meditatie lente equinox 2021
  Meditatie Lente Equinox door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 01 - 2021
  Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena
 
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
 
Actueel
Diamond of Light nr. 01 - 2021
donderdag 18 februari 2021 - Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!! door AnneJelena

Vaccinatie het wondermiddel??? Geef mij maar vertrouwen in God!!!

Door AnneJelena

 

Het is al weer 18 februari 2021 en wat een roerig begin van 2021 hebben we meegemaakt. Dat kan ook niet anders want we zitten midden in de eerste 25 jaar van de Zevende en voor planeet Aarde de Laatste Gouden Eeuw, die zo’n 10.000 jaren zal duren en die de laatste mogelijkheid voor ons, voor de Engelen en voor de Meesters van Licht is, om alle leven op Aarde te herstellen en om alles, inclusief onszelf, terug te brengen tot in een staat van Volmaaktheid.

Iedere Gouden Eeuw heeft gedurende de eerste vijfentwintig jaren last van veel opschuddingen en turbulentie omdat alle donkere zaken, alles wat niet van het Licht is, ter openbaring naar de oppervlakte moeten komen, om herkend en erkend te worden en vervolgens gereinigd en uitgezuiverd. Tot aan het laatste atoompje en elektronnetje, waarop Het Grote Ontwaken kan intreden.

Op 21–12–2012 zijn we de Zevende Gouden Eeuw binnen gegaan, dus we hebben van de vijfentwintig jaren turbulentie er nu acht achter de rug en nog zestien te gaan, dus 2037 zal het Grote Jaar zijn, waarin we een enorme Gebeurtenis van Licht kunnen verwachten die het hele Collectief van Leven hierop Aarde zal raken.

Voor 2037 zullen we diverse kleinere gebeurtenissen van Licht kunnen verwachten, die groepen voorlopers zullen aanraken, zodat die als ware *Voort Slepers* kunnen functioneren voor het Collectief.


Geen gemakkelijke taak als ik beschouw hoeveel mensen er wereldwijd in de grove hersenspoeling zijn gestapt van de zogenaamde covid 19 pandemie en nu in grote rijen staan te jubelen omdat ze eindelijk de *verlossende prik* maar niet heus, kunnen halen en hun leven, zoals ze denken en verwachten, weer als vanouds zal kunnen worden. Ook hier geldt; maar niet heus…..

2021 is numero logisch een vijf jaar, dus een jaar van transformatie. Niets zal na dit jaar meer als vanouds zijn, en omdat de mens maar niet van nature wil ontwaken, rammelen er als in een heftige Apocalyps, allerlei dreigende voortekenen van Grote Opschudding aan onze voordeuren en grenzen.

Tal van vulkanen ploppen open en spuwen vuur, de halve wereld staat onder water, grote sneeuwstormen en extreme koudegolven, orkanen en overstromingen en de hele middenstand wereldwijd het afgelopen jaar bewust de nek omgedraaid.

Geen menselijke warmte meer, geen aanraken en knuffelen bij het begroeten, maar daarentegen een kille anderhalve tot twee meter afstand, allemaal een verplichte mondluier voor, iedereen verplicht in huisarrest en doe je dat niet wordt je afgevoerd naar speciale quarantaine inrichtingen, na eerst een fikse boete te hebben moeten betalen. Volop onderling verraad en uiteindelijk zelfs een avondklok.

Het is onvoorstelbaar, maar binnen een jaar is de mensheid wereldwijd volledig ontmenselijkt, zijn door verplichte testen de kostbare beschermende weefsels rondom haar Derde Oog Chakra en Keel Chakra kapot geboord en gaan ze het nu over een andere boeg gooien, door de bibs omhoog te laten steken en de test rectaal uit te voeren, waardoor ze de Basis Chakra, de Chakra van ons overlevingsinstinct kapot kunnen maken.

Chakra’s zijn Kosmische Poorten waarin alles wat we meegemaakt hebben van het begin van ons bestaan tot het einde der tijden ligt opgeslagen en die ons verbinden met tal van Interdimensionale, Kosmische Sferen en Communicatie Systemen. Het zijn onze Kosmische Poorten waardoorheen we heel wat afreizen en weer terug komen en waarin we heel wat levenservaringen hebben opgeslagen.De Keelchakra is onze Scheppingschakra en Het Derde Oog Chakra draagt onze Alwetendheid in zich dat we meer en meer kunnen openen. Mooi van afblijven zou ik zo zeggen, maar…..

Mijn maag draait zich dan ook om, iedere keer als ik zie hoe zo’n wattenstaaf de hersenruimte wordt binnen gedraaid om daar of wat in te brengen of wat kostbaar DNA te verzamelen, wat vervolgens keurig in een kokertje wordt gestopt en afgevoerd naar????? Ik weet het, Jij mag het zelf uitzoeken, want alles wat een ander voor je uitzoekt en doet is niet van jou zelf en mag niet met je mee de Hemelen in bij de finale overgang.

Dan wacht er de *prik*, geen normale vaccinatie maar een of andere onduidelijke, experimentele vloeistof waaraan een DNA/RNA veranderend element is toegevoegd.

Hoe dat gaat uitpakken is voor de ontwerpers van dit lugubere plan een weet en voor de naïeve ontvangers een vraag.

Inmiddels druppelen echter de eerste rampzalige resultaten binnen over de gevolgen van deze *prik* en die zijn niet voor de poes. En dat ondanks het feit dat we inmiddels volledig monddood zijn gemaakt en het media is, die inmiddels bepaalt wat we wel mogen denken en weten en wat niet, en welke president er gekozen is en niet.

Reageer je op de *prik* met auto immuunreacties in hersenen en hart, dan is het korte restant van je leven een levende hel gelijkend. Lijkt me trouwens ook geen pretje als het je longen treft. Innerlijke bloedingen zijn het resultaat en zie dat maar eens te overleven.

Ondanks de stop op informatie zijn er inmiddels al behoorlijk wat doden bekend en hoe lang zal het duren voordat bekend wordt dat het middel ernstiger zal blijken te zijn dan de kwaal en er meer *prik* doden zullen zijn dan covid doden?

Het is trouwens helemaal geen kwaal, het is een kwaadaardig uitgevoerd vooropgezet plan, al in 2015 en 2017 bekend, met Nederland als een van de voorlopers in de ontwikkeling van het virus onder leiding van een van de gebroeders Rockefeller, Richard Rockefeller, samen met Nederlandse wetenschappers. Allemaal open en bloot te vinden op het internet, dus ga eens op zoek en wordt volledig wakker.

Inmiddels zijn we aangekomen in een oorlog situatie, inclusief lock downs, verraders, angsthazen, bezetters, avondklokken en binnenkort speciale *identiteitsplaatjes* om te laten zien of je een gevaccineerde slaaf bent geworden of niet.
Vroeger kreeg je *de kogel*, nu krijg je *de prik*. Dood gaan zul je!!!


De massale hersenspoeling heeft zijn werk gedaan, de mens is volledig vergeten wie hij in diepste wezen is. Hoe dom kun je zijn om in een virus te geloven waar wereldwijd betaalde *reclame* voor wordt gemaakt??!!! Had de mens nog verbonden geweest en vertrouwen gehad in zijn Schepper, dan had hij vertrouwen gehad in het hem of haar geschonken immuunsysteem, dat ons behoed tegen ziekte, dan wel ons er sterker doet uitkomen door een gezonde en natuurlijk opgebouwde afweerreactie.

Deze hele zogenaamde pandemie, met al haar maatregelen, lange teststokken, lock down, anderhalve meter, geen natuurlijke afweer mogen opbouwen gaat volledig in tegen Gods Schepping, waaraan je kunt zien dat er anti krachten achter zitten. Geïndividualiseerde aspecten van de anti christ. De ergste onder hen wil ons zelfs van ons Zonlicht beroven. De Zon is ons Leven, lieve mensen. Zonder Zon rest er slechts een langzame dood.

Onze enige redding is nu zo snel mogelijk te ontwaken en onze oorspronkelijke thuisbasis, de Goddelijke Bron, om hulp te vragen, heel diep en intens vanuit ons Hart der harten.

Het heeft allemaal zo ver kunnen komen omdat we de verbinding met onze Bron hebben losgelaten, precies zoals in de periode Atlantis. Alle door de antikrachten geproduceerde blingbling heeft ons gehypnotiseerd en in beslag genomen. Als koekhappen is het ons voorgehouden en we zijn erin gehapt.

Nu hebben ze hun zin, is er wereldwijd een G5 net uitgerold zodat we toch vooral nog sneller nog meer informatie konden krijgen, maar toen dat was uitgerold…..lieten ze plotseling hun ware gezicht zien en krijgen we helemaal geen informatie meer, hooguit de lege troep die zij voor ons bepalen. Hebben we daar een leven vernietigend G5 net voor nodig?De ware oorzaak van covid 19 is het uitrollen van de diverse frequenties van de G5. Iedereen die dat durft te verkondigen wordt als onruststoker of complotdenker van de media geweerd, waar ik persoonlijk niet eens mee geassocieerd wil worden. Dit zijn echter de roepers in de woestijn, de *compleet* denkers.


De verschillende frequenties van de G5 roepen ook de verschillende varianten op vanuit ons DNA waarin covid variabel voorhanden is. G5 is een stralingswapen, covid is een biochemisch wapen dat gemakkelijk kan worden geactiveerd vanuit ons DNA/RNA. Beide onzichtbaar en hooguit voelbaar voor de kosmisch sensitieven onder ons en daarom in en ingemeen wapentuig.

Dus geen lock down helpt en geen *prik* helpt. Alle wifi uit, de G5 en G4 uit, de natuur weer respecteren, de lucht en de wateren weer zuiveren van alle afvalstoffen van onze onvoorstelbare hebzucht. Maar vooral ons innerlijke contact met de Bron van Herkomst weer herstellen, de Goddelijke Wereld met al haar mogelijkheden om uit te groeien tot ware scheppers, tot de vermogens van telepathie, teleporteren, interdimensionaal reizen, spreken in tongen, ware heling, samenwerking in eenheid, respect en delen met elkaar. Deze innerlijke gaven maken alle blingbling overbodig.

Het vijf dimensionale bewustzijn integreren op planeet Aarde. Daarvoor zijn we op deze planeet geïncarneerd in deze tijd. Dat zouden we hier komen doen.

Wat hadden we hier al veel van onze oorspronkelijke Goddelijke Aard kunnen uitrollen en neerzetten, als we ons niet zo hadden laten afleiden door de blingbling en de hersenspoeling methoden van de anti krachten.

Door alles heen gaat de ontlading van het verhoogde Kosmische Licht echter gewoon door en ontkomen we er niet aan, ons aan dit Licht over te geven in dit Licht te integreren. Dat zal wat worden, want dit Licht zal feilloos en heel erg transparant weergeven, wat we hebben uitgewerkt in ons verlichtingsproces en wat er nog aan oude ongewenste zaken in onze aura’s aanwezig is. Open en bloot, in het zicht voor het oog van iedereen. Hopelijk zal dit ons tot grotere spoed aanzetten.


Wat gaat het worden?
De *prik*
die voor altijd de goddelijke volmaaktheid in je DNA/RNA zal veranderen en je definitief zal losweken van je Oorspronkelijke Bron?
Of herstel van je vertrouwen in de Volmaaktheid van je verbinding met de Goddelijke Bron en de Volmaaktheid van je Immuunsysteem, dat je op Goddelijk, Natuurlijke wijze zal helpen alle inmiddels bestaande varianten covid te overwinnen en er afweerstoffen tegen op te bouwen.
En dan moeten alle experimenteren met de verschillende frequenties G5 natuurlijk worden stopgezet.

Ik heb slechts bepaalde inzichten aangereikt.
Op het internet is nog steeds rijkelijk informatie te vinden.
Maar voor hoelang nog? Dat weet ik niet.
Wekelijks verdwijnt er meer en meer om ons dom te houden.

Persoonlijk heb ik mijn keuze gemaakt, ook hierin weer wijs geworden door autodidactische, sensorisch, fysieke ervaringen in het omgaan met de diverse frequenties G5. Niet gemakkelijk, maar wel verhelderend.

Ik wens jullie allen heel veel Innerlijke Wijsheid en bergen Inzicht vanuit het Hart…en een voorspoedig Ascentieproces…
en lieve donateurs, heel hartelijk dank voor jullie bijdrage. Dank zij jullie kan ik weer een jaar vooruit in het delen van mijn opgedane wijsheden.... dank, dank dank en moge de Wet van de Cirkel jullie gift tienvoudig vergoeden.


Shlama Alakhoom Amakh

AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op:
Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61, onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden

 

« naar alle berichten