Home
  Praktijk Light in Action
  Diamonds of Light
  Contact
•   Meditatie voor 21-12-2020 en voor de tijd daarna, door AnneJelena
 
 
•   Diamond of Light nr. 8 - 2020
  2020 schenkt ons de meest Heilige Kerst, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 7 - 2020
  Covid, Lockdown, Schimmels en het Elementalenrijk, door AnneJelena Shanta
 
•   Diamond of Light nr. 6
  Energy flows where the mind goes, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 05 - 2020
  De Leeuwenpoort gesloten, nu 10 dagen achtereen Galactische Poort open, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 04-2020
  Spreken vanuit het Hart door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 3
  Tijd Beschouwing door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 2 - 2020
  Wederopstanding of Teloorgang, door AnneJelena
 
•   Diamond of Light nr. 1 - 2020
  Change door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2019
  De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena
 
 
Actueel
Lichtvenster nr. 10 - 2019
woensdag 1 januari 2020 - De drempel van 2019 naar 2020 door AnneJelena

 

De drempel van 2019 naar 2020

Door AnneJelena

 Op het moment dat ik dit Lichtvenster begin te schrijven, zijn we net halverwege wat Oudejaarsavond wordt genoemd. Een fictieve grensdatum tussen twee jaren, volgens een kalender door de Romeinen ooit vastgesteld aan de hand van *niets*. Zeer waarschijnlijk wel met de innerlijke intentie om ons mensheid nog verder op het verkeerde been te zetten en om onze oorspronkelijke verbinding met de goddelijke tijdlijnen nog verder te verstoren. Voor mij persoonlijk betekent het dan ook al van kind af aan beslist geen feestavond, en ik ervaar de feestelijke aangelegenheden waarmee we via de media worden opgezadeld en afgeleid van diepere waarheid, als een pure belediging van mijn innerlijke intelligentie. Steeds weer zijn ze in staat dezelfde bekende Nederlanders op te laten draven, om ons met verregaande ledigheid en quasi talenten te vermaken….Hoe heerlijk is het dan dat er *uit* knoppen bestaan..

In een wereld waarin sommige mensen niet eens meer de betekenis van het kerstfeest weten weer te geven , hebben we zoals dat ieder jaar gebruikelijk is, de periode alweer achter ons, dat er reuze veel goeds wordt georganiseerd middels tal van humanitaire acties, teneinde de minder bedeelden een beetje liefde en aandacht te geven. Altijd weer een mooi streven, veel beter dan oorlog voeren of helemaal niet naar elkaar omkijken, maar tijdens de kerstdagen zijn de daklozen nog net zo dakloos als daarvoor geweest en slapen en leven ze net zo hard op de keiharde en steenkoude vaak natte grond, en zijn de alleenstaanden nog net zo eenzaam als daarvoor, als ze dat tenminste verkiezen te zijn. Op de feestdagen zelf is er kennelijk geen plaats meer in de herberg en is de naastenhulp veelal op vakantie of druk met zichzelf en het eigen wereldje bezig.

Hoe dan ook, zijn we doorheen alle eeuwen van bestaan nog niet veel verder gekomen dan *gevolg* bestrijding, alleen maar *gevolg* bestrijding. Naar de oorzaak van de dingen gaan we liever niet, dat vraagt kennelijk teveel moeite of we zijn er gewoon nog te dom voor. Maar willen we de wereld ten goede veranderen, dan zullen we zo langzamerhand toch de problematiek bij de oorzaak of bij het ontstaan ervan moeten gaan aanpakken, zodat er geen kwalijke gevolgen meer hoeven te worden opgeruimd. Maar wie weet…..

Op de grensovergang van 2019 naar 2020 heeft zich op het exacte tijdstip van 0:00 uur een Kosmische Poort geopend, met zoveel Gouden Magnetische Kracht dat deze heel veel tijdlijnen en verbindingswegen zal openen tussen de Lichtsteden die overal in en rondom planeet Aarde gevestigd zijn.
Er zijn 10 miljard zielen die op Aarde incarneren, dus hier leven en werkzaam zijn. (iedere planeet heeft haar eigen aantal zielen in incarnatie) waarvan er 7 miljard op Aarde zijn geïncarneerd, terwijl de overige 3 miljard zich in de Lichtsferen bevinden, in gezelschap van- en begeleid door tal van Lichtwezens en Engelen. Door het openen van deze Kristallijnen Licht Tijdlijnen zullen we ons gemakkelijker met elkaar kunnen verbinden en met elkaar kunnen communiceren en zullen we op meer eenvoudige wijze geholpen kunnen worden om onze oorspronkelijke, innerlijke gaven aan te boren en te exploreren.

Er zijn twee grote gevaren die onze Aarde op dit moment het meest bedreigen en dat is de dreiging van het wederom gebruiken van kernwapens en de zwakte en het uit de koers geraken van de magnetische pool van de planeet. Een proces dat in de vorige eeuw in gang gezet is door de atoombommen die toen zijn gegooid en door de vele onderaardse atoomproeven die daarna ook nog zijn gehouden. Dit zou een aandachtspunt van de regeringsleiders moeten zijn, maar die houden zich daar niet mee bezig, dus dat zullen wij zelf moeten doen.

Daarvoor is het nodig te weten dat iedere op planeet Aarde geïncarneerde ziel een gouden magnetische bol, gevuld met Gouden/Violet Licht in de kern van de Aarde gesitueerd heeft, dus dat in de kern van planeet Aarde maar liefst 10 miljard van die gouden, magnetische Bollen aanwezig zijn. Van deze 10 miljard zielen, zijn er ongeveer 3 miljoen aan hun laatste leven op planeet Aarde bezig, omdat hun incarnatieproces hier volbracht is. Deze veelal oude zielen kunnen zich dit allemaal her-inneren en als zij nu iedere ochtend de techniek toepassen om deze conisch gevormde, magnetische Gouden Bol, gevuld met Gouden/Violette Lichtkracht, omhoog te trekken in en rondom hun lichamen heen, waardoor het ruggenmergkanaal de magnetische kracht van planeet Aarde in zich op kan nemen, en deze zover omhoog kan brengen, dat deze de magnetische kracht van het Hogere Zelf kan oproepen, die dan op Zijn/Haar beurt het elektronische, Witte Licht van de IK BEN Aanwezigheid naar beneden kan trekken en laten indalen in en rondom de lichamen en via de knieën en voeten richting de kern van de Aarde, dan wordt het naar boven gebrachte magnetische Violet/Gouden Aarde Licht in het ruggenwervelkanaal geactiveerd, waardoor zowel het magnetische kanaal van de mens als van planeet Aarde weer worden rechtgetrokken, geheeld, en op de juiste manier tot werkzaamheid gebracht.

De magnetische pool van planeet Aarde is op dit moment nog niet helemaal geheeld en er zijn daar Hoge Lichtwezens van Venus aanwezig, om de magnetische Lichtstroom van de God Polaris van de Noordster naar Aarde te begeleiden. Wij zijn gevraagd om te helpen dit proces te verankeren, zowel in onszelf als in planeet Aarde. Heel erg nodig, want begin voorjaar 2020 (de verwachting is tussen mei en juli) komt planeet Aarde onder invloed van een hele sterke Magnetor, een grote Neutronen Ster vanuit een ander universum, met een enorme magnetische kracht. Dat er op dat moment een sterk magnetisch veld in en rondom planeet Aarde en onszelf nodig is, behoeft denk ik geen betoog.

Tegelijkertijd met de activering van de Kristallijnen tijdlijnen tussen de Lichtsteden worden ook diepere tijdlijnen geactiveerd. Deze kunnen minder aangename verrassingen voor ons opleveren. Onaangename spoken vanuit het verleden, waarmee we eigenlijk liever niets te maken willen hebben, maar die toch onder ogen gezien, uitgewerkt en opgeruimd moeten worden.
Heel veel zal dan ook in het Licht worden gezet en zal aan het licht komen. Veel daarvan zal onthutsend zijn en enorme emoties in ons oproepen. We zullen ons vaak massaal emotioneel incontinent voelen. Door heel het jaar 2020 heen zal de kosmische energie worden opgevoerd en opgevoerd, met maar liefst 6 eclipsen, om aan het eind van 2020 tot een enorme climax te komen.

De overgangspoort 2019/2020 zal zeker tot de Volle Maan van 10 januari, die gepaard gaat met een gedeeltelijke maanverduistering, actief zijn en in kracht toenemen. De hele maand januari zal intens aanvoelen, met vele zowel individuele als collectieve leermomenten.

Het hele jaar 2020 zal trouwens een jaar worden van intense, individuele en collectieve innerlijke processen, die vele veranderingen in gang zullen zetten. Spreek liever niet meer van een klimaatcrisis, want die is er niet. Spreek over klimaatverandering, want die is er wel, maar niet veroorzaakt door de mens, maar door de Zon, met daarachter de invloed van de grote Centrale Zon. Allemaal om het Goddelijk Plan te laten gebeuren. Dus heb gewoon vertrouwen. het proces is Goddelijk en er valt niet aan te ontkomen. Neem wel je eigen verantwoordelijkheid en consumeer wat minder, vervuil daarmee wat minder en zeg wat vaker tegen jezelf: *Genoeg is genoeg*. Neem je eigen verantwoordelijkheid over je leven op je eigen schouders en verenig jezelf met zielen van Licht om sterk te kunnen staan binnen alle veranderingen die op je afkomen.

2020 zal een jaar zijn om iedereen Wijsheid, Empathie en Compassie toe te wensen en vooral natuurlijk volop die Liefde die boven alles verheven is en onaantastbaar is…

Bel of mail me gerust als je iets meer wilt weten over de techniek van de geleiding van de Magnetische Lichtbollen. (Zie e-mail adres en telefoonnummer onder aan deze pagina).

Rest mij nog je al Die Liefde in Dankbaarheid toe te wensen voor 2020….

AnneJelena

 

Shlama Alakhoom Amakh

AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden

 


« naar alle berichten