Home
  Wie zijn wij
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Sisters of the Rose
  Studies en Healingen 2018
  Het Creatief Atelier
  Activiteiten 2018
  Agenda
  Contact
•   Lichtvenster nr. 9 - 2018
  heet...heter...Heetst...Hoog...Hoger...Hoogst, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 8 - 2018
  De Zon krimpt en de Aarde zet uit... door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 7 - 2018
  Krachtige, Kosmische Zonnestromen in mei 2018, specifiek voor Lichtwerkers. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2018
  Volgende zonnestromingen, nog sterker dan de vorige. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 - 2018
  Krachtige energieverschuivingen op de kosmische agenda, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 4 - 2018
  De wet orgaandonatie een feit...dood nu meer waard dan levend? door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2018
  Grote omwenteling vanaf half maart 2018, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2018
  maart 2018, een maand vol kosmische evenementen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 1- 2018
  Een Blauwe, Super Volle Maan samenvallend met een volledige maansverduistering, door AnneJelena
 
 
Informatieve Studies en Bijeenkomsten 2017

 

  

 Studies en Bijeenkomsten 2018

  
 

    Sister of the Rose Healingen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oXMoCm7GzKI

Enya - Water Shows the Hidden Heart in 432 Hz.
(Goddess Energy)

De Sisterhood of the Rose is ontstaan ten tijde van Lemurië en later als Priesteressen in Atlantis.
Zij kwamen bijeen in Cirkels van Twaalf om de Vlam van Goddelijke Liefde tot werkzaamheid te brengen, het Pad van de Roos naar het Hart van de hele Mensheid.
Er waren twaalf groepen van twaalf vrouwen die de Sisterhood of the Rose vormden.


Het symbool van de Godin is de Roos, vanuit zelfliefde werkzaam geworden als een prachtige Roze Vlam van Goddelijke Liefde in ons aller heilige Hart.

De Sisterhood of the Rose heeft deze prachtige Roze Vlam van Goddelijke Liefde tot in alle vier richtingen van de Aarde gebracht, om Moeder Aarde en al haar leven te ondersteunen, en om direct met de energieën van Sirius, de Plejaden en het Galactische Centrum te kunnen werken, want de Sirianen en de Plejadiërs stonden in verbinding met een instroom aan energie, die vanuit het Galactische centrum werd geactiveerd en die tot in Venus werd aangetrokken, als een dieper niveau van de Diamanten Lichtcodes van Schepping of Creatie,  in een volmaakte uitlijning  met de Zon, de Centrale Zon en de Grote Centrale Zon.

In deze tijd, nu we ook weer volop in een stroom van ontlading verkeren van deze Diamanten Lichtcodes van Schepping of Creatie, rechtstreeks vanuit de grote centrale Zon, is het van groot belang om de Goddelijke Liefde weer in ieder van ons tot werkzaamheid te brengen, en deze weer in het Rose Line Grid van Goddelijke Liefde, in de Leylijnen, de vortexen, en in de heilige plaatsen van Moeder Aarde  te verankeren, om daarmee de mensheid te helpen om dieper tot in het Christus Hart te kunnen komen, als één verenigd Kosmisch Hart.

Door deze enorme instroom van Fotonen Licht  is de tijd enerverend, chaotisch en vooral ook openbarend en interessant.
Veel maatschappelijke structuren worden ontmaskerd, als zijnde op illusionaire en valse basis gefundeerd en storten in.
Het Kosmische Fotonen Licht dat over ons wordt ontladen, om ons diepere bewustzijn weer te doen ontwaken en ons weer ontvankelijk te maken voor oorspronkelijke en werkelijke waarheid is overweldigend,  en is het bewustzijn binnen ons DNA in een razend snel tempo aan het veranderen van een zeer beperkt en onbewust 2 strengig DNA  tot in een meerdimensionaal en bewust 24 strengig DNA, opdat wij veel meer bewustzijn in ons kunnen gaan dragen en volop kunnen beginnen uit te groeien tot die kosmische wezens die wij ooit waren, zoals wij in de aanvang oorspronkelijk zijn geschapen, en leefden en functioneerden in de tijden van vóór de in gevangen name door de talrijke schaduwkrachten.

We staan op dit moment in de tijd vlak voor een enorme doorbraak aan Licht, door velen *De Event* genoemd.
Een doorbraak aan Licht die zo groot zal zijn dat ons oude beperkte bewustzijn in een klap zal ontwaken tot in een oneindig en waarheidsgetrouw bewustzijn.Daartoe moeten mens en maatschappij worden voorbereid op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
De enorme toename aan Kosmisch Licht zal dit op natuurlijke wijze initiëren, maar dit hele proces van verlichting, ook wel *ascensie* genoemd, kan voor zowel Mensheid als Moeder Aarde veel sneller en soepeler verlopen, als zij hierin bewust wordt ondersteund en begeleid en hiertoe is wereldwijd o.a. the Sisterhood of the Rose weer tot leven gewekt, en in tal van groepen actief geworden.

Heb jij het proces van bewustwording al grotendeels achter de rug en actief doorleefd, heb je het gevoel in vroegere tijden een rol te hebben gespeeld als Priesteres of Sister of the Rose en wil je ook nu weer graag actief zijn in de begeleiding naar de geheel Nieuwe Tijd die op ons afkomt, doe dan met ons mee en meld je aan.

Wij komen samen op iedere avond van de Nieuwe Maan (zie>>>>) om vanuit onze groepskracht een positieve invloed uit te kunnen oefenen op het collectieve bewustzijn van de mensheid, en om de problematiek van het moment, van zowel het individuele als het collectieve ascensieproces te bespreken en daartoe vanuit een gezamenlijke inspanning van hart en geest en middels gerichte groepsmeditatie oplossingen te vinden, uit te stralen en aan te reiken.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met: AnneJelena. Telefoon nr. 0591-851871,  of mail naar: info@lightinaction.net of jelina993@gmail.com.

 


Masterclass Compact 2018: 

Niets geeft zoveel mogelijkheden, groei in bewustzijn en heling als wanneer we in volle bewustzijn en liefde in contact staan met onze innerlijke intelligentie.

Wie zijn wij? Waar komen we vandaan? Waaruit bestaan wij? Wat houdt ons in stand? Wat doet ons opgaan en blinken en ook weer verzinken? Waarom ontmoeten wij, wie en wat wij ontmoeten op ons levenspad? Wat is het doel van ons bestaan? Wat is onze verbinding met het natuurrijk, de dierenwereld en de onzichtbare werelden? Hoe en door wie worden deze in stand gehouden?

Vragen, vragen en nog eens vragen, waarop de antwoorden ons bestaan rijker, zinvoller, creatiever en gezonder maken.

Kom ze halen en doe mee met de 10 masterclassavonden, die in maart 2018 van start zullen gaan op iedere derde donderdagavond van de maand, van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Bel voor meer informatie tussen 13.00 en 13.30 uur: tel. nr. 0591-851871

Graag tot ziens

AnneJelena


Zie voor meer informatie:>>>>>>>


Studie: 

Manifestatie en Activatie
van ons oorspronkelijke 24 strengen DNA


De kosmische energie van deze tijd werkt diep in op het bewustzijn van ons DNA en helpt dit DNA zich te transformeren vanuit de huidige twee strengen DNA tot in onze oorspronkelijke 24 strengen DNA.
Als we bedenken dat ons DNA de drager is van ons bewustzijn, dan kunnen we wel nagaan dat deze transformatie een enorme sprong in bewustzijn betekent.

Helpen wij de kosmische energie van deze tijd bewust mee om ons oude, twee strengen DNA om te vormen tot in het oorspronkelijke 24 strengen DNA dat ooit actief in ons was, dan zorgen wij ervoor dat al onze lichaamscellen versneld hun aansluiting weer kunnen terugvinden met de quantumvelden van het goddelijke Licht om daar hun energie weer uit te kunnen tappen. Zodra dat een feit is, zullen wij weer die stralende, verjongde, onsterfelijke Lichtwezens zijn, die wij in de aanvang waren.

Neem deze gelegenheid te baat om meer te weten te komen omtrent het DNA en hoe dit te transformeren tot in hogere werkzaamheid.
We zullen wel moeten om ons te kunnen handhaven in de vijfde dimensie, die na de shift een feit zal zijn.

Bij voldoende deelname en met vol is vol wordt de instructie vanaf mei 2018 op iedere eerste zondagmiddag van de maand aangereikt, van 13.00 tot 17.00 uur.

Wil je meer informatie, bel dan tussen 12.00 en 12.30 uur met telefoonnummer 0591-851871 van AnneJelena

 

   Bel voor meer informatie: tel. nr. 0591-851871 van AnneJelena

Love/Light en Light/LoveAnneJelena/Jelina Light

  unifying healer/teacher/student/coach en inspirator

  van geleide groepsmeditaties tot zelfgenezing


Aelderstraat 54 C, 7854 RS Aalden.