Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 


2018… numerologisch een 11 jaar … een jaar van Verlichting


door AnneJelena


Het is de laatste dag van 2017, een jaar dat beloofde dat alles anders zou worden en haar belofte heeft gehouden. De ene open Kosmische Poort na de andere… de ene kosmische Lichtgolf na de andere….. en al dat Licht heeft ons diep wezenlijk veranderd. In de mainstream media hoor en lees je daar weinig over, daar gaat het voornamelijk over kommer en kwel en bling/bling, maar wie oren heeft om te horen en ogen om te zien kijkt inmiddels in heel andere werelden en ziet vanuit de mensheid een heel andere gloed, een heel andere soort passie uitstralen.

Wat hebben we sinds 21-12-2012 veel veranderingen ondergaan. We hebben vanuit de parallelle werelden zo vele zielaspecten van onszelf geïntegreerd, die ieder hun eigen inzichten, wijsheden, deugden en ondeugden in zich dragen, dat we grootser zijn geworden. En we hebben daarnaast zo veel oud uitgezuiverd wat niet mee kan naar de vijfde dimensie. Ik zou mezelf dan ook inmiddels verschillende namen kunnen geven, met aan iedere naam diens eigen kwaliteiten verbonden, maar dat is niet te doen. Ik denk dat dit voor meerderen onder ons geldt maar dat daar weinig over wordt gesproken, bang om voor schizofreen te worden uitgemaakt, wat het beslist niet is.

Op 21 december jl. is definitief de nieuwe wereld van de oude losgekomen. Velen hebben ervoor gekozen om de weg naar het 5 dimensionale bewustzijn te gaan, beter gezegd te vervolgen, maar ook velen hebben op het laatste nippertje afgehaakt, omdat ze zich vertrouwder voelden in het 3 dimensionale bewustzijn en een onbestemde angst voelden voor het nieuwe. Dat kon en dat mag, want we hebben ieder een vrije wil nietwaar?

Hoe het verder zal gaan in de oude 3 dimensionale leefwereld, daar wil ik niet al te ver op ingaan. Het enige dat ik weet is dat alle leven en acties in die bewustzijnswereld geen energie meer krijgen en dat die wereld langzaam maar zeker zal verschrompelen, omdat er op den duur een frisse en nieuwe 3 dimensionale matrix moet komen ten behoeve van nieuwe levensgolven.

Zelf heb ik al tijden geleden de bewuste keuze gemaakt naar het 5 dimensionale bewustzijn en hoger  te willen doorstromen. Waarom zou ik willen blijven in een wereld van bewustzijn waarin de lucht dagelijks systematisch wordt vergiftigd door het uitvliegen van chemtrails. die zware metalen bevatten en black goo, een materiaal dat alle oorlogsafval en oud lijk materiaal bevat van oude buitenaardse beschavingen, die elkaar met oorlogen en de meest giftige stoffen hebben vernietigd. Die rotzooi wil ik niet inademen, om dan ook nog opgezadeld te worden met allerlei gefingeerde kosten om het milieu te zuiveren, terwijl de mensheid zelf, in al haar grote getale, deze slechts met een te verwaarlozen percentage vervuild.

Waarom zou ik willen blijven leven in een 3 dimensionaal bewustzijn waarin ons voedsel in ernstige mate wordt vergiftigd met GMO en allerlei kleur en smaakstoffen, waarvan de laatste een nieuwe aanvulling heeft , het HEK 293 wat staat voor Human Embryo Kidneycells als smaakversterker, waarmee wij onbewust tot kannibalen verworden en onze eigen soort beginnen op te eten. Zonder dit te weten, want het wordt uiteraard niet vermeld op de verpakking. Dat maakt ziek lieve lezer, heel ziek….zowel fysiek, als emotioneel, als mentaal, als spiritueel…. Is het een wonder dat we de meest vreemde calamiteiten op deze wereld beginnen te zien?

Waarom zou ik willen blijven leven in een 3 dimensionaal bewustzijn  waarin onze wateren tot afvalplaatsen van bommen, chemisch afval en plastic zijn verworden. Ik benoem hiermee wel drie levenssubstanties waar we beslist niet zonder kunnen, maar die inmiddels allemaal zijn vervuild en vergiftigd tot in een gradatie, die leven onmogelijk maakt.

Van jongs af aan heb ik geleerd dat we onze eigen rommel achter onze rug moesten opruimen en dat geldt natuurlijk voor ons allemaal. Dat geldt voor alle levensgebieden zowel, fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.
Vanaf mijn bewuste moment van ontwaken in 1987 heb ik daar persoonlijk heel hard aan gewerkt.

Geen gemakkelijke klus, maar wel een waarvan ik kan zeggen dat er nu geen cel, atoom en sub-atomair partikeltje in mijn lichamen nog hetzelfde is als toen.

Ook mijn emotionele, mentale en spirituele gevoelens, gedachten en activiteiten zijn volkomen anders komen te liggen en geworden.
Alle aspecten van mezelf, de aangename, maar ook de minder aangename heb ik moeten leren omarmen, aanvaarden en liefhebben, en heb daarin in vertrouwen en overgave de leiding van mijn ziel gevolgd, veelal in afzondering en dikwijls onder zware afkeuring van de omgeving die gewoon willen dat je blijft zoals je bent.

Maar die periode is nu afgelopen, al zal ik iedere dag van mijn verder leven blijven nabeschouwen of ik het voor mij bestemde pad nog steeds loop, om zo snel weer op mijn schreden terug te kunnen terugkeren als ik scheef ga.
Zo gaan we 2018 in.
Een jaar waarin alle leven van de twee tot drie  dimensies nog redelijk dicht naast elkaar opgaan, maar die ook met de dag verder van elkaar zullen komen af te liggen.

Ik ben dan ook geen zweverige lichtwerker die ervan uitgaat dat nu alle leed geleden is, terwijl we nog zo dicht naast elkaar opgaan. De ene lichting opgaand tot meer en meer Liefde/Licht en Verlichting, terwijl de andere lichting geen energie meer krijgt en hun leefwereld langzaam maar zeker in elkaar zullen zien gaan verkruimelen. Dat zal meer vampirisme opleveren, dat zal meer afgunst, jaloezie en wanhoop gaan geven en zeer waarschijnlijk ook vijandschap.

Hoe dan ook, de boodschap is helder…. Iedereen heeft zijn/haar eigen keuze gemaakt…. En de lichting van het 5 dimensionale bewustzijn moet nu alleen nog maar onverstoorbaar aan de bak om een geheel nieuwe wereld te gaan opbouwen vanuit dat hogere bewustzijn, dat hogere denken en voelen. Zij moeten al hun oude kwaliteiten gaan opdiepen en deze aan het werk zetten voor elkaar en voor de nieuwe wereld. Het 5 dimensionale bewustzijn is geen *voor mij bewustzijn* meer, maar een * voor ons bewustzijn* het *eenheidsbewustzijn* dat in praktijk moet worden gebracht.

We gaan weer samenwerken met alle krachten en machten in de ongeziene werelden. De elfen, de feeën, de kabouters, de vuur salamanders, de waternimfen, de luchtsylfen en hun deva’s en hun bestuurders. We gaan de komende paar jaren weer leren creëren samen met onze Meesters van Licht en de Engelen. Het zingt rond dat eind februari de lichtkrachten de duisternis in ons universum zullen hebben uitgeschakeld en dat dan de versluiering tussen onze wereld en de lichtwerelden weer zal worden opgeheven.

Ik kan het bijna niet afwachten.
Begin jaren negentig was het al bijna zover, ware het niet dat er toen een kleine groep verraders gemeen spel hebben gespeeld, en op het geijkte moment op geraffineerde wijze  de macht hebben overgenomen. Er wordt gezegd dat dit nu niet meer kan gebeuren…

Dan zal er mogelijk ook nog weer een parallelle 3 dimensionale wereld worden geschapen voor diegenen die afgelopen 21 december niet zijn overgestapt naar het 5 dimensionale bewustzijn en dat alsnog graag willen. Fijn toch?

In 2018 zal de Aarde nog meer geofysische veranderingen ondergaan. We zien het al aan het klimaat en de vele aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. We zullen creatief moeten zijn vanuit onze hogere bewustzijn en elkaar vaak en op onverwachte momenten de hand moeten reiken. 

We zullen gemakkelijker onze 5 dimensionale medemensen herkennen en ontmoeten, dus het leven zal zoveel meer aangenamer en creatiever worden voor de lichtwerkers en sterrenzaden. Ons veelal isolement vanuit het andere bewustzijn der dingen zal gaan verdwijnen omdat er meer van ons zijn en we zullen ons met elkaar gaan inspannen om de Nieuwe Wereld te gaan creëren. We zullen geheel nieuwe ontwikkelingen gaan meemaken op alle niveaus.


Zo heb ik persoonlijk kennis gemaakt met de techniek van Tesla’s Bio Plasma Heling. Tesla de grote wetenschapper van de vrije energie die leefde van 1856 tot 1943.

Een techniek van helen, waarmee het menselijk celmateriaal door middel van het opvangen en ontladen van universeel elektromagnetisme, universele vibraties en universele kleur- en geluidstrillingen, geheel wordt vernieuwd.
Gewrichten, wervels, tussenwervelschijven, huidaandoeningen, organen, het gehoor, het zicht en nog zo eindeloos veel meer kunnen daarmee tot in hun oorspronkelijke staat worden hersteld.

En dat is de Nieuwe Tijd. Daar heb ik al die jaren bewust naartoe geleefd, om dit soort hogere technieken aan mijn persoonlijke eigen helende krachten te kunnen toevoegen en zo alles eenvoudiger en sneller te maken.
Vanaf medio januari zal ik daarmee beginnen te werken.
In het volgende Lichtvenster meer daarover.

De dag dat ik dit schrijf is een dag van een geopende Galactische Poort.
De eerste dag van een vijf dagen durende Volle Maan periode. De Volle Maan van de wolf.
Een sterke Volle Maan omdat de wolf alle kracht en vindingrijkheid in zich draagt om de meest moeilijke weer- en leefomstandigheden te kunnen overleven.

Hoe treffend om zo het nieuwe gregoriaanse (hoe lang nog) jaar 2018 te beginnen.
Een 11 jaar…. Een jaar van de Meester….. een jaar van Verlichting…..

Met het nieuwe jaar komt ook de rekening voor de website er weer aan.
Als u deze site op prijs stelt en graag leest, dan zou ik u willen vragen om een gepaste donatie over te maken om de rekening voor mij persoonlijk wat te verlichten. Heel hartelijk dank........

Allemaal een fantastisch, verlichtend en creatief nieuw jaar, vol van innerlijke groei en liefdesgeluk toegewenst…..

Love/Light and Light/Love

AnneJelena


Graag tot de volgende keer.....Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.