Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 


December… maand van het ultieme Licht… maand van verlichting…

door AnneJelena

We zijn de maand december binnen gegaan, en meteen in de eerste 48 uur genieten we de opening van de grote Poort naar Sirius, de zon der zonnen, de Lichtdrager, die ons na miljoenen jaren rechtstreeks verbindt met de zevende Centrale Zon van Verlichting.  De zon Sirius is als Lichtdrager de houder van de Galactische Sleutels en Codes tot Verlichting en van alle esoterische en verborgen, innerlijk mystieke kennis omtrent de hoogste vorm van Verlichting.

Op Sirius zijn de Hoofdkwartieren te vinden van de Galactische Federatie, evenals de Hogere tempels van het Al/Weten, het Al/Zien en Het Al/Zijn.  De Hoofdkwartieren van de Broeder- en Zusterschappen van de Witte Vlam vinden we daar, evenals die van de Broeder- en Zusterschappen van de Heilige Graal, allemaal Lichtwezens van de Allerhoogste staat van Bevrijding en Verlichting. 

En daar zijn we nu rechtstreeks mee verbonden, daarmee hebben we nu een rechtstreekse communicatielijn voor ons hoogste goed en welzijn, voor onze bevrijding en voor het hoogste goed. welzijn en bevrijding van ieder levend wezen, van iedere man. vrouw en kind die hier op planeet Aarde hun leven aan het ervaren zijn.
Hoe bijzonder…

Overal zijn en worden de lichtjes weer ontstoken, en meer en meer mensen op onze prachtige planeet willen alleen nog maar vrede en richten zich op volledige vrijheid. Zij laten het oude voor wat het is en focussen zich op de Nieuwe Tijd.

We gaan een maand in van vele festiviteiten, waaraan ik persoonlijk eerlijk gezegd, niet meer mee doe. Het zijn feestdagen, die ons in het verleden zijn opgedrongen middels de gregoriaanse kalender, en die inwezenlijk nauwelijks tot helemaal niet verbonden zijn met de grote kosmische vieringen. Ze houden ons daarom alleen maar ver weg van onze ware, oorspronkelijke verbinding met de Bron.

Hier was bewuste opzet in het spel om ons te misleiden. De komende twee jaren zal dit allemaal feilloos aan het Licht komen, en zullen vele mensen zich in eerste instantie verward en bedrogen voelen. Maar dat zal niet lang duren, want de enorme Kracht van de golven Kosmisch Liefde/Licht die vanuit de kosmos over ons heen spoelen, zullen zorgen voor snelle heling, vergeving en compassie.

Mijn persoonlijke feestdagen voor deze maand zijn dan ook geheel anders dan de gebruikelijke en een daarvan is natuurlijk deze opening van de grote Poort naar Sirius en
de rechtstreekse verbinding hierdoor met de zevende Centrale Zon van Verlichting. De Zon die in de oude Egyptische tijd *Ra* werd genoemd. (De volledige naam is RA-A-HU-A-RA ).

De opening van deze grote Poort gaat dan over in de viering van een super Volle Maan op 3 december, waarop de heilige fase begint van de voorbereiding naar een grote verschuiving op 18 december, de dag van de Nieuwe Maan, en een grote verschuiving tijdens de Winterzonnewende op 20/21 december.

Tussen al deze gebeurtenissen in mogen we op 12 december nog de 12/12 poort van de Vrijheid genieten, die een enorme hoeveelheid aan Christus Bewustzijn zal doen binnenstromen, welke op en rondom 23 december de grote finale zal doen inluiden.

Alle zeven miljard cellen van ons lichaam zullen de komende maand in meerdere golven met kristallijnen Licht worden doorstroomd en gevuld. Alle oude en ongewenste energieën die ons blokkeren en tegenhouden op onze weg naar het goddelijke, vijf dimensionale bewustzijn zullen er worden uitgeperst en onze epifyse en hypofyse worden volledig uitgezuiverd en werkzaam gemaakt om de kristallijnen structuur van al dit Licht volledig te kunnen ontvangen en plaatsen.
De trillingen van dit kristallijnen Liefde/Licht zullen alle ongebruikte deeltjes van onze harde schijven gaan activeren. (Beseffen we wat hier staat?)

Er staat dus nogal wat te gebeuren in deze maand december, de een na de andere inwijdingsgolf aan Kosmisch Liefde/Licht wordt over ons en onze moeder/planeet Aarde uitgegoten. Al het nog resterende oude moet eruit, zodat we volledig ingevuld kunnen worden met het kristallijnen Licht van Christus Bewustzijn.

Is de mensheid op dit alles voorbereid? Ik denk het wel.

Als we al het voorgekookte nieuws weglaten wat ons alleen maar oorlog, ellende, kommer en kwel voorschotelt en dat ons hypnotiseert met de noodzaak om toch maar zoveel mogelijk bling/bling te vergaren teneinde wat te zijn en te betekenen in dit leven, dan resteert er een overgroot deel aan mensheid, dat alleen maar liefde en respect voor alle leven wil op deze planeet, mensen die elkaar willen ontmoeten, leren kennen, en dolgraag met elkaar willen samenwerken aan een wereld van creativiteit, liefde, vrede en onderlinge verbondenheid.

Dit ligt nu allemaal binnen bereik, in afstemming op de grote golven van Liefde/Licht die we kunnen verwachten. Er wordt gezegd dat iedereen deze shift zal kunnen zien, horen en voelen. Door het aanspannen van onze levenslijn, de sutratma, zal er voor iedereen een geluid te horen zijn, dat gelijk is aan het geluid van ons binnentreden in dit universum.

Door de herkenning zal dit geluid alle kennis omtrent onze oorsprong en ons bestaan doen herleven. We zullen weer weten wie en wat we zijn. Onze innerlijke, goddelijke  gaven zullen weer tevoorschijn treden. Betekent dat geen welvaart en overvloed?

We zullen gaan leren te manifesteren en weer samengaan met alle leven in dit universum. Met alle Buitenaardsen an Licht. We zullen samengaan, samenwerken en openlijk communiceren met de verlichte en opgestegen Meesters van Binnenaarde en overal vanuit de kosmos rondom ons heen. We zullen samengaan, samenwerken en openlijk communiceren met de Engelen en Aartsengelen, omdat we zelf tot mens/engel zijn geworden.

Laat daarom het Liefde/Licht haar werk doen, door alles uit je te laten persen wat je tegenhoudt op het pad van Liefde/Licht en wat niet mee kan gaan tot in de goddelijke, vijfde dimensie. Dat geeft beroering, dat geeft verwarring, dat roept emoties op, heel veel emoties. Laat het zijn. Laat het komen, laat de gregoriaanse feestdagen je hier niet in tegenhouden.

Het jaar 2017 zou iedere mens op Aarde veranderen. Het zit hem in de staart en gaat nog even door tot in het begin van 2018. Dan volgen de uitwerkingen van deze inwijdingen. 2018 zal dan ook een heftig jaar worden, vooral voor diegenen die zich niet goed op het Kristallijnen Licht van Christus Bewustzijn hebben voorbereid.

Er wordt gezegd dat de kern van de Aarde langzamer zal gaan draaien en daarentegen de schors sneller. Dat zal wrijving geven. Aardbevingen, aardverschuivingen en uitbarstingen van vulkanen zullen het gevolg zijn. Ook het weer zal hierdoor grillige vormen gaan vertonen. Alles wat niet van tenminste vijfdimensionale aard is zal er worden uitgeperst.

Maar ook bij ons persoonlijk.
Als lichamen van planeet Aarde zullen ook wij die wrijving voelen, omdat er nog zoveel uit moet.

Alle nieuws- en hersenspoelende bling/bling programma’s uitzetten helpt daarbij, omdat je dan niet voortdurend weer in de achteruit wordt gezet en je vrij kunt komen, vrij van het systeem. Veel rustmomenten, meditatie en verblijf in de natuur zullen je helpen in dit proces.
Ben je eenmaal vrij, dan kijk je door alles heen en ben je niet meer te beïnvloeden.

Heel bijzondere Liefde/Licht invallen toegewenst in de periode van 1 t/m 5 december, tijdens de 12/ 12 poort, en in de lange periode van 16 december tot in het nieuwe jaar, met name op en rondom de dagen 18 december, 21 december en 23 december. Moge iedereen de innerlijke klanktoon opvangen, voelen en zien, is het niet deze maand dan wel later, die terug zal voeren naar het moment van binnenkomst in dit universum en tot volledige opening en bevrijding zal leiden.

Dit prachtige nieuws moest ik gewoon even kwijt midden in het Licht van de Poort van Sirius.
Komt er deze bijzondere maand nog meer wonderbaarlijk nieuws binnen, dan zal ik dat ongetwijfeld met je delen.


Love/Light and Light/Love

AnneJelena


Graag tot de volgende keer.....Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.