Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige PoortÖ door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 


Dagelijkse meditatief gebed voor een transformatie van Mensheid en Aarde.

Vervolmaking van 24 strengen DNA

Duur 12 x 12 keer = 144 dagen


Nu de Aarde haar trilling aan het veranderen is en de mensheid probeert daarin met haar mee te gaan, is dit gebed, als een transmissie vanuit de Hogere Dimensies, misschien behulpzaam om in dit veranderingsproces mee te kunnen gaan. Het is samengesteld vanuit de intentie ons te helpen om onze energieën samen te voegen, en zo, zowel individueel als collectief, de stijging in frequenties te kunnen ondersteunen tijdens het binnengaan in de nieuwe tijdlijn.

Voor het fonetisch, energetisch effect verdient het aanbeveling deze tekst hardop uit te spreken. Je kunt dit zo vaak per dag doen als je wilt, maar in geval van overdrijving kun je verwarring verwachten, omdat je trillingsfrequenties daardoor te snel zullen stijgen. Gebruik dus je gezonde verstand.

Na dit meditatieve gebed 144 dagen achtereen te hebben uitgevoerd, is het raadzaam deze zo af en toe te herhalen om de energie ervan weer actief te maken.

Liefde van de Schepper voor alle wezens,
Liefde van de Schepper,
Licht van de Schepper,
Waarheid van de Schepper
en van de zeven Aartsengelen die altijd trouw zijn geweest en gebleven aan de Schepper!!!


Deze manifestatie van 24 strengen DNA moet 12 x 12 keer = 144 dagen worden gedaan. Bij iedere 12 manifestaties stijgt de frequentie van zowel het fysieke, als het emotionele, het mentale en het spirituele lichaam tot grotere hoogte, om allen die bewust dan wel onbewust betrokken zijn bij deze menselijke transformatie, de kans te geven de ondersteuning, de liefde en de oneindige overvloed te aanvaarden, die ons volgens het oorspronkelijke Goddelijk Plan toebehoort.

Voel je vrij om dit gebed met iedereen waarvan je voelt dat deze daar voor open staat te delen. Zo is deze ook tot mij gekomen.

AnneJelena
www.Lightinaction.net
annejelena33@gmail.com24 STRENGEN DNA MEDITATIE


Ik Ben één met mijn IK BEN Aanwezigheid en Ik Ben één met de IK BEN Aanwezigheid van de gehele mensheid…….met iedere man, vrouw en kind op deze Aarde…..

We roepen Moeder Aarde aan en daarnaast Aartsengel Uriel, het Vuur van God, het Licht van God. Aartsengel van Goddelijke Wijsheid in het Noorden en Hoeder van de Elementen van planeet Aarde.

Hierop sturen we onze Dankbaarheid, ons Licht en onze Liefde richting de menselijke transformaties die nu bezig zijn, om daarmee als een magneet alle benodigde bronnen naar de Aarde aan te trekken die de mensheid zullen helpen samen te werken in het herstellen van hun menselijke lichaam, en in het herstellen van het lichaam van Moeder Aarde. Om deze beide te herstellen tot in hun  oorspronkelijk, bedoelde blauwdruk……
en om daarnaast allen te ondersteunen die betrokken zijn bij de aanlevering van deze hulpmiddelen tot op het Aardse Vlak.

We sturen nu vanuit ons hele Wezen, onze liefhebbende energieën en gedachten tot diep in het Magma van Moeder Aarde, geel, paars en oranje van kleur, en vragen om hogere, dimensionale ondersteuning bij het omhoog brengen van de energie van dit creatieve Magma tot in onze voeten, vervolgens verder omhoog  tot in onze Basischakra of Staartzenuwknoop, en vervolgens nog verder omhoog tot in de Zenuwknoop van de Schepping, ons Sacraal Chakra, zodat we alle hulpmiddelen, die voor ons zijn bestemd, zowel individueel als collectief, kunnen aanvaarden en ontvangen.

We roepen nu de Goddelijke, Creatieve Bron en Aartsengel Jophiel aan, de Schoonheid van God, Aartsengel van Scheppende Kracht en Verlichting en samen met Aartsengel Uriel, Hoeder van de Boom van Kennis.

We gaan ertoe over om Dankbaarheid, Liefde en Licht hoog de Hemelen binnen te sturen, daarmee de energie van het Goud/Witte Licht van de Bron oproepend, om vervolgens dit Goud/Witte Licht via de Chakra’s van ons hoofd, naar beneden tot in ons Hartchakra af te laten dalen, en er daar, vanuit ons hele hart, Liefde aan toe te voegen.

Vervolgens brengen we dit alles naar beneden tot in de Plexus, de Zenuwknoop van ons Scheppende Centrum, ons Sacraal Chakra, net boven het bekkenbeen van de mens gelegen, en daarnaast ook tot in de Tweede Chakra van Gaia.

Terwijl we dit doen,  openen we onszelf om alle hulpmiddelen in diepe dankbaarheid te omarmen, die via onze bloedvaten in Liefde en ter ondersteuning naar ons toe worden gestuurd.

We roepen Aartsengel Zadkiel op, Hoeder van de Oranje Vlam van Schepping, Aartsengel van Vervoering en Compassie, om de creatieve Energie van de Oranje Vlam, in onze Sacraal Chakra’s en die van Moeder Aarde binnen te brengen, met de intentie om 24 strengen van vervolmaakt DNA te creëren, ter vervolmaking van ons Bestaan.
Dit voor allen die bij deze transactie zijn betrokken, om te kunnen genieten van de integratie, het delen, en het gebruik van deze nieuwe hulpmiddelen, en deze op zo’n manier te gebruiken en te ondersteunen, dat ze ten goede zullen komen aan al onze broeders en zusters binnen de mensheid, en natuurlijk ook aan Moeder Aarde.

We roepen nu de Sterrenkinderen op, de Hoeders van de vervolmaakte 24 strengen van het vervolmaakte, menselijke DNA, met de intentie om deze 24 strengen in al onze Sacraal Chakra’s te manifesteren, en om die vervolgens in het Tweede en Creatieve Centrum en daarna in iedere cel van ons lichaam te plaatsen, en die energie te delen met Moeder Aarde/Gaia.

Als we de Sterrenkinderen nu meehelpen en deze 24 strengen vervolmaakt, menselijk DNA in alle cellen van ons lichaam aanvaarden en helpen plaatsen, doen we dat vanuit de intentie ons lichaam volmaakt te maken….. Onze botten, spieren, pezen, banden en kapsels, ons bloed, lymfatisch systeem, zenuwen, organen, hormonen, klieren, proteïnen, telomeren, organellen, koolhydraten,
ons hart en onze slagaderen en aderen, ons immuunsysteem, adeno/systeem, stofwisselingssysteem, uitscheidingssysteem, onze celmembranen, mytochondrieën en alle overige celvormen en cellulaire structuren in ons lichaam, ……
En dit alles op kwantum niveau, om uiteindelijk de volmaaktheid te kunnen manifesteren van onszelf, als de oorspronkelijke, volmaakt geschapen mens, die we bedoeld waren te ZIJN. Daarom worden we volop ondersteund door de Goddelijke Wereld om onze missies, onszelf, en Planeet Aarde, tot in alsmaar hoger, vibrerende ruimtes te kunnen transformeren.

We vormen nu de 24 strengen DNA om, tot in 12 dubbele helixen door iedere 2 strengen met elkaar te verbinden, tot één ronddraaiende, volmaakte spiraal van dubbelstrengig DNA, met aan ieder uiteinde daarvan volmaakte telomeren, die werkzaam zijn als kleine antennes, en die vanuit het kwantumveld en de  Bronenergie volmaaktheid dirigeren, tot in alle cellen van onze individuele en collectieve lichamen en tot in Moeder Aarde/Gaia. Dit, met het ultieme doel onze lichamen te verjongen en te revitaliseren, tot in een eeuwig, volmaakte staat van gezondheid en vitaliteit, waarbij we volop uit de Bronnen van Intentie kunnen putten, om te werken voor het hoogste goed van alles en iedereen.

We vervlechten nu in iedere cel van ons lichaam deze 12 dubbele helixen om, tot in één koord van 24 strengen DNA, daarmee onszelf sterk en krachtig, onzichtbaar, onverslaanbaar en ondoordringbaar makend, voor alle vergiften, petro/chemicaliën, nano/larven en stralingen waaraan we dagelijks worden blootgesteld

Onze nieuwe 12 dubbele Helixen DNA verbinden ons nu met de kwantumenergieën van alle andere Hemelse Sferen, waarop we nu verbonden en geïntegreerd zijn met al onze  Goddelijke, Interdimensionale Meesters en Wezens in het Multiversum, het Omniversum, en tot ver voorbij de andere Zijde, tot in Eeuwigheid!!!!.

IK BEN/ WIJ ZIJN nu ALLEN verlichte Wezens van Licht en Liefde
en WIJ voeren hier onze heilige missies uit voor HET HOOGSTE GOED VAN ALLEN!!!  ALTIJD WEER!!!


EN ZO ZAL HET ZIJN!! ZO IS HET!!.

IK BEN / WIJ ZIJN  *NU*…………..

NAMASTE…., OM…., AMEN….


Graag tot de volgende keer...
..Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena
unifying healer/teacher/coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.