Home
  Wie zijn wij
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Sisters of the Rose
  Studies en Healingen 2018
  Het Creatief Atelier
  Activiteiten 2018
  Agenda
  Contact
•   Lichtvenster nr. 1- 2018
  Een Blauwe, Super Volle Maan samenvallend met een volledige maansverduistering, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 16 - 2017
  2018...numerologisch een 11 jaar... een jaar van Verlichting. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 15 - 2017
  December...maand van het ultieme Licht...maand van verlichting door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 14 - 2017
  Vervolmaking van 24 strengen DNA
 
 

 

    Sister of the Rose Healingen

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=oXMoCm7GzKI

Enya - Water Shows the Hidden Heart in 432 Hz.
(Goddess Energy)

 

 De Sisterhood of the Rose is ontstaan ten tijde van Lemurië en later als Priesteressen in Atlantis.
Zij kwamen bijeen in Cirkels van Twaalf om de Vlam van Goddelijke Liefde tot werkzaamheid te brengen, het Pad van de Roos naar het Hart van de hele Mensheid.
Er waren twaalf groepen van twaalf vrouwen die de Sisterhood of the Rose vormden.


Het symbool van de Godin is de Roos, vanuit zelfliefde werkzaam geworden als een prachtige Roze Vlam van Goddelijke Liefde in ons aller heilige Hart.


De Sisterhood of the Rose heeft deze prachtige Roze Vlam van Goddelijke Liefde tot in alle vier richtingen van de Aarde gebracht, om Moeder Aarde en al haar leven te ondersteunen, en om direct met de energieën van Sirius, de Plejaden en het Galactische Centrum te kunnen werken, want de Sirianen en de Plejadiërs stonden in verbinding met een instroom aan energie, die vanuit het Galactische centrum werd geactiveerd en die tot in Venus werd aangetrokken, als een dieper niveau van de Diamanten Lichtcodes van Schepping of Creatie,  in een volmaakte uitlijning  met de Zon, de Centrale Zon en de Grote Centrale Zon.

In deze tijd, nu we ook weer volop in een stroom van ontlading verkeren van deze Diamanten Lichtcodes van Schepping of Creatie, rechtstreeks vanuit de grote centrale Zon, is het van groot belang om de Goddelijke Liefde weer in ieder van ons tot werkzaamheid te brengen, en deze weer in het Rose Line Grid van Goddelijke Liefde, in de Leylijnen, de vortexen, en in de heilige plaatsen van Moeder Aarde  te verankeren, om daarmee de mensheid te helpen om dieper tot in het Christus Hart te kunnen komen, als één verenigd Kosmisch Hart.

Door deze enorme instroom van Fotonen Licht  is de tijd enerverend, chaotisch en vooral ook openbarend en interessant.
Veel maatschappelijke structuren worden ontmaskerd, als zijnde op illusionaire en valse basis gefundeerd en storten in.
Het Kosmische Fotonen Licht dat over ons wordt ontladen, om ons diepere bewustzijn weer te doen ontwaken en ons weer ontvankelijk te maken voor oorspronkelijke en werkelijke waarheid is overweldigend,  en is het bewustzijn binnen ons DNA in een razend snel tempo aan het veranderen van een zeer beperkt en onbewust 2 strengig DNA  tot in een meerdimensionaal en bewust 24 strengig DNA, opdat wij veel meer bewustzijn in ons kunnen gaan dragen en volop kunnen beginnen uit te groeien tot die kosmische wezens die wij ooit waren, zoals wij in de aanvang oorspronkelijk zijn geschapen, en leefden en functioneerden in de tijden van vóór de in gevangen name door de talrijke schaduwkrachten.

We staan op dit moment in de tijd vlak voor een enorme doorbraak aan Licht, door velen *De Event* genoemd.
Een doorbraak aan Licht die zo groot zal zijn dat ons oude beperkte bewustzijn in een klap zal ontwaken tot in een oneindig en waarheidsgetrouw bewustzijn.Daartoe moeten mens en maatschappij worden voorbereid op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
De enorme toename aan Kosmisch Licht zal dit op natuurlijke wijze initiëren, maar dit hele proces van verlichting, ook wel *ascensie* genoemd, kan voor zowel Mensheid als Moeder Aarde veel sneller en soepeler verlopen, als zij hierin bewust wordt ondersteund en begeleid en hiertoe is wereldwijd o.a. the Sisterhood of the Rose weer tot leven gewekt, en in tal van groepen actief geworden.

Heb jij het proces van bewustwording al grotendeels achter de rug en actief doorleefd, heb je het gevoel in vroegere tijden een rol te hebben gespeeld als Priesteres of Sister of the Rose en wil je ook nu weer graag actief zijn in de begeleiding naar de geheel Nieuwe Tijd die op ons afkomt, doe dan met ons mee en meld je aan.

Wij komen samen op iedere avond van de Nieuwe Maan om vanuit onze groepskracht een positieve invloed uit te kunnen oefenen op het collectieve bewustzijn van de mensheid, en om de problematiek van het moment, van zowel het individuele als het collectieve ascensieproces te bespreken en daartoe vanuit een gezamenlijke inspanning van hart en geest en middels gerichte groepsmeditatie oplossingen te vinden, uit te stralen en aan te reiken.

 

Sister of the Rose Healingen 2017

´s avonds van 20.00 – tot 21.30 uur

woensdag   17 januari 2018    03:18:18 uur
donderdag   15 februari 2018  22:06:51 uur
    zaterdag   17 maart 2018    14:14:19 uur
       maandag   16 april 2018    03:59:53 uur
dinsdag   15 mei 2018   13:49:49 uur
woensdag   13 juni 2018   21:45:04 uur
vrijdag   13 juli 2018   04:49:35 uur
zaterdag   11 augustus 2018   11:59:07 uur
zondag   9 september 2018   20:02:41 uur
dinsdag  09 oktober 2018   05:47:50 uur
woensdag   07 november 2018   17:02:52 uur
vrijdag   06 december 2018   08:21:42 uur


Vergoeding: Vrije gift volgens de Kosmische Wet van de Cirkel.
(Wat je geeft t.g.v. Lichtwerk, zul je tienvoudig terug ontvangen)
  
Bel voor meer informatie tussen 13.00 en 13.30 uur: tel. nr. 0591-851871 van AnneJelena

Love/Light en Light/Love

AnneJelena/Jelina Light

  unifying healer/teacher/coach en inspirator

  van geleide groepsmeditaties tot zelfgenezing


Aelderstraat 54 C, 7854 RS Aalden.

www.lightinaction.net
info@lightinaction.net of jelina993@gmail.com