Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 

 

Twee wegen te gaan......

Door Jelina LightLicht is Liefde/Bewustzijn en we leven onze opeen rijgende levens op deze en andere planeten en sterren, om meer en meer Liefde/Bewustzijn te verwerven, vanuit het totale niet meer bewustzijn dat ons ten deel is gevallen na onze val in deze derde en lagere dimensies.
Langzaam maar zeker kruipen we nu uit dat diepe donkere dal van langdurig in slaap zijn een beetje omhoog en worden we met de dag meer wakker vanuit dat diepe coma.

Tja, en dat veroorzaakt chaos, behoorlijk wat chaos, omdat we vanuit onze wakkere, nieuwe levensdrang iets geheel nieuws willen creëren, en om daarvoor de nodige ruimte te krijgen  al onze oude slaaphuisjes omver gooien, of dat nu overtuigingen zijn, bedrijven, of wat dan ook voor maatschappelijke systemen.
Ze staan onze vrije vooruitgang in de weg, dus rest ons maar een ding…… slopen.

Dat veroorzaakt de nodige turbulentie en we leven dan ook in chaotische tijden die volop de nodige verrassingen opleveren.
Situaties waarvan ik persoonlijk best wel de humor kan inzien.
Zo ga je de ene dag naar bed als spiritueel Nederlander en wordt je de volgende dag wakker als *jood* dan wel  *fascist*.
Ongewenst zo gedoopt door een op alleenheerserschap beluste president, die lichtelijk in zijn wiek is geschoten.
Lust je nog peultjes?

Dat hele gebeuren gaat gepaard met zoveel theatrale woorden, beledigingen en bizarre acties, dat je er al gauw doorheen begint te kijken en je, je  gaat realiseren dat hier wel eens een groot, bizar spel gespeeld kon worden. Een spel dat alle partijen best wel heel goed uitkomt zo vlak voor de verkiezingen.

De op de macht beluste alleenheerser die daarmee grote menigten op de been kan roepen, om ze met opzwepende stem en woorden te hypnotiseren, in zijn ideeën in te spinnen en ze zo voor zijn karretje te kunnen spannen.
Beelden die herinneringen oproepen aan de dertiger/veertiger jaren vorige eeuw, waarin het er ook zo aan toeging.
Maar ach, gewoon relativeren…. want zeiden we als kind al niet tegen elkaar: *wat je zegt, dat ben je zelf*?!.

Vervolgens een handig hierop inspelende regering, die zo vlak voor de verkiezingen ineens gaat opstaan als stoere, sterke man, na jaren in het pluche van de luxe te hebben gezeten, de ene leugen en illusie na de andere aan het slapende volk voortoverend, om vervolgens het referendum, dat de vrije wil van het volk dat ze hebben te vertegenwoordigen zo prachtig heeft weergegeven, met het grootste gemak aan hun laars te lappen. Dat natuurlijk allemaal wel na het nodige politieke toneelspel en gekonkel.

 De mensen die zo’n regering vertegenwoordigen krijgen natuurlijk wel een bepaald gezicht voor je, en met een zorgsysteem dat op werkelijk idiote wijze op z’n kop is gezet, waardoor chronisch zieken en oudere mensen, dus juist de zwakkeren in de maatschappij,  op mensonterende wijze in de knel zijn gekomen, terwijl daarnaast banken en zekere op financiële leest gestoelde maatschappijen, die door eigen financieel wanbeleid in de moeilijkheden zijn gekomen, financieel wel op zeer ruime wijze werden en nog steeds worden geholpen en ondersteund, is dat gezicht beslist geen vriendelijk en welwillend gezicht meer, maar roept het eerder weerzin, ja zelfs afschuw op. Hoe wijs je ook bent en hoe goed je ook weet dat we allemaal hier in deze bel van illusie een bepaalde rol spelen.

 Maar dat is niet het geval bij iedereen geweest, want het merendeel van de stemmers heeft ervoor gezorgd dat we nog weer eens vier jaren tegen deze gezichten moeten aankijken. Dat was even slikken,  waarnaast het me trouwens heel blij heeft gemaakt, dat er een behoorlijke opkomst is geweest voor de meer menselijke en groene partijen.
Er heeft zich dus de afgelopen jaren een werkelijk stille revolutie afgespeeld bij tal van mensen, die tot diep in hun hart geraakt zijn en die niet meteen slaan, krabben en van zich afbijten.

Hoe het allemaal zal gaan verlopen? We zullen zien.
Wie er op dit moment ook in de regering zou zitten, positief of negatief, hen zal toch niet anders resten dan het hoofd te moeten buigen voor de onzichtbare machthebbers achter de schermen, die wereldwijd alle touwtjes in handen hebben, waaraan de politici van welke regering dan ook bungelen. Zouden ze tegen die onzichtbare machthebbers in opstand komen of zouden ze de van hen afkomstige opdrachten niet uitvoeren, dan worden ze gewoon aan de kant gezet of nog veel erger… vermoord, want die machthebbers missen het bezit van een ziel en zijn dus harteloos en niet van menselijke aard.

Maar ondanks dit,  is er gelukkig ook heel heuglijk nieuws te brengen.

Vanaf morgen, 20 maart 2017, lopen we namelijk niet meer een gezamenlijke weg, maar zijn we definitief opgesplitst in twee wegen.
De ene weg leidt naar een geheel Nieuwe Wereld van 5 Dimensionaal Bewustzijn hier op deze Aarde en is gekozen, respectievelijk zal nog worden gekozen, door diegenen die op zoek zijn -  en streven naar Liefde, Eenheid, Harmonie, Balans, Creativiteit en gedeelde Welvaart en Overvloed.
De andere weg voert naar een ander soort Aarde, waar de leerschool van de oude Aarde kan worden afgemaakt en waar je versterkt datgene tegenover je zult vinden, wat je zelf de ander hebt aangedaan.
Lijkt me geen gemakkelijke weg, maar wel een mogelijkheid om versneld met het negatieve af te kunnen rekenen en je daarvan af te keren om uiteindelijk weer tot Licht Bewustzijn te komen.

Ik ben dan ook benieuwd hoe de komende twee jaren er wereldwijd uit zullen gaan zien, want de mensen van de beide wegen zullen in bepaalde gevallen uit dezelfde gezinnen en families afkomstig zijn en dus een behoorlijke afstand van elkaar gaan nemen.


Voor de volgers van de ene weg zal het leven na een aanvankelijke versterking van de chaos die we kunnen verwachten, uiteindelijk veel gemakkelijker, aangenamer, zachter, harmonieuzer en veel creatiever gaan worden, voor de volgers van de andere weg wordt het lijden, ziekte, verval en kommer en kwel van velerlei aard.
De kaarten zijn geschud.
Dat hebben we helemaal zelf gedaan, zowel bewust als onbewust, en vanaf de 20e maart 2017 gaat het door ons persoonlijk gekozen kaartspel definitief in werking treden.

 Als kind droomde ik er dikwijls van een soort lichtelfje te mogen zijn, die rondging met een toverstokje vol van sterretjespracht, waarmee ik de mensen om me heen kon aanraken, zodat ze in plaats van boos en haatdragend te acteren, dan van Liefde/Licht zouden zijn.
Dat was als kind mijn hartenwens om te kunnen overleven in een kille, koude omgeving die altijd maar weer zei: *Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg*.

Nu heb ik het blije voorgevoel dat deze kinderwens binnenkort, niet alleen voor mij, maar voor velen met mij,  zichtbaar manifest zal worden en daarmee versneld richting zal gaan geven. aan een geheel nieuwe en prachtige wereld, aan een volkomen nieuwe werkelijkheid.
Maar eerlijk gezegd moet ik terwijl ik dit neerschrijf ook weer meteen glimlachen, want iets dieper doordenkend zal ik, en met mij dus die velen, in de Nieuwe Wereld dan ongetwijfeld weer snel zonder werk zijn, en uitgezonden gaan worden naar andere werelden.

Maar ach daarom beslist niet getreurd.
Want gaat er uiteindelijk niet een geheel nieuwe wereld open?
Met tal van oneindig, nieuwe en spannende mogelijkheden?
Allemaal even opbouwend en creatief en in niets te vergelijken met het treurige systeem van herhaling op herhaling van de Oude Aarde.

 Het voorjaar is koud, nat en winderig begonnen, maar in mijn hart straalt het onverwoestbare Licht van de Grote, Centrale Zon, die ik weldra zonder nog geblokkeerd te worden door vieze, giftige chemtrails op mijn nieuwe huid zal kunnen voelen.
Heerlijk!!! Fantastisch!!!


De energie van de lente equinox van morgen 20 maart 2017 zal zich uitwerken en versterken tot aan de zomerzonnewende van 29 juni a.s. en zelfs nog daarna.
Dus lieve lezer, maak er volop gebruik van.

Een fantastische en creatieve tijd toegewenst vol ware liefde, innerlijk weten en innerlijke groei. Maar ook heel veel kracht toegewenst om nog het nodige los te kunnen laten en in staat te zijn, waardig en vol Liefde afscheid te kunnen nemen van diegenen, die ons vanuit hun eigen vrije keuze gaan verlaten.

Ik hou van je, wij zijn Eén…..

WIJ ZIJN Vonken van Liefde/Kracht van het Lichaam van de Oorspronkelijke Schepper.

Graag tot de volgende keer.....Shlama Alakhoom Amakh

Jelina Light
unifying healer/teacher/coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 ===============================

Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op bankrek. NL 17 INGB 0664 1466 86,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.