Home
  Wie zijn wij
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Sisters of the Rose
  Studies en Healingen 2017
  Het Creatief Atelier
  Activiteiten 2017
  Agenda
  Contact
•   Lichtvenster nr. 14 - 2017
  Vervolmaking van 24 strengen DNA
 
•   Lichtvenster nr. 13 - 2017
  De 11-11 Poort…. zwaar….miasma’s vrijmakend …..en verlichtend. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 12 - 2017
  De Volle Maan van 4 november, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 11 - 2017
  De maand oktober, en het laatste kwartaal van 2017. door Jelina Light
 
•   Lichtvenster nr. 10 - 2017
  Een pittige nazomer met voor ieder wat wils, door Jelina Light
 
•   Lichtvenster nr. 9 - 2017
  Dag buiten de Tijd en het begin van een Nieuw Jaar, door Jelina Light
 
•   Lichtvenster nr. 8 - 2017
  De Grote Shift van 2017 staat voor de deur... door Jelina Light
 
•   Lichtvenster .nr. 7 - 2017
  De Gouden Zomerzonnewende 2017 door Jelina Ligt
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2017
  De legendarische Nieuwe Maan van 25 mei 2017.door Jelina Light
 
 


WIE ZIJN WIJ.......

 

Wij zijn een bevlogen meerdimensionaal centrifugaal,  dat vanuit het alom bekende *waar twee in mijn naam te samen zijn, daar zal IK Zijn* alles van zichzelf willen geven om alle Leven op Planeet Aarde bij te staan en te ondersteunen, in haar opwaartse weg doorheen de vier dimensionale sfeer tot in de vijfde en hogere dimensionale sferen.

 


Ho ‘oponopono, mijn naam is AnneJelena,  Ik vul mijn dagen in als unifying healer, teacher, coach en inspirator. 

Mijn ascensieproces is begonnen in 1987, kort na de Harmonische Convergentie in de maand augustuis van dat jaar. Dat was het exacte moment waarop mijn Hogere Zelf me innerlijk op luide en heldere toon  aangaf dat ik wel eens voort mocht maken omdat ik nog maar weinig tijd had. Vanaf dat moment is mijn leven zich als in een op hol geslagen achtbaan gaan afspelen.

Alles werd op de kop gezet, relaties, carrière, financiën, gezondheid, gewicht, geheugen. Zodra het ene was uitgewerkt en opgelost, kwam het andere naar boven om aangepakt te worden. Iedere innerlijke en uiterlijke vrijgekomen ruimte, werd in no time weer ingevuld met nieuwe input voor groei en ontwikkeling in bewust Zijn.

Heel eerlijk gezegd weet ik niet of ik de moed wel had gehad het Pad van Ascensie te gaan, als ik vooraf precies had geweten wat er allemaal bij kwam kijken.  Niet door gebrek aan moed en zeker niet vanuit luiheid, maar het was zoveel en vaak zo chaotisch en zeker ook vaak heel eenzaam en onbegrepen. Maar dat heeft allemaal geholpen om los te komen en in staat te zijn volledig te onthechten van alles en iedereen waarvan losgekomen en onthecht moest worden, om het Nieuwe Pad te kunnen gaan bewandelen.

Velen zijn inmiddels ook begonnen het Pad te lopen, anderen moeten hieraan nog gaan beginnen. Vanuit ervaring wetend hoe moeilijk, zwaar en eenzaam die weg kan zijn, wil ik daar graag,  vanuit een begrijpend en liefdevol hart, een helpende hand bij bieden.
Daarom ben ik enige tijd geleden naast mijn werkzaamheden in Praktijk Light in Action deze site opgestart om nog breder uit te kunnen wisselen en delen.

In wezen ben ik absoluut geen social media mens. Ik chat niet, app niet, link niet, maar ben daarentegen voortdurend  gericht op  innerlijke communicatie, de ontwikkeling van het  *her-inneren*  en het telepathisch vermogen.

In het dagelijks leven  laat ik me grotendeels leiden door mijn empathie en intuïtieve vermogens,  waarmee mijn leven  aanzienlijk rijker en diepzinniger verloopt dan vroeger, afgezien van de nodige struikelmomenten natuurlijk, want het leven is en blijft uiteindelijk een leerschool

Het * her-inneren* brengt innerlijk weten, rust, balans, harmonie en een voortdurende glimlach op mijn gelaat, doet mijn hart overlopen van Liefde voor Leven, en voedt de behoefte alle Leven te omarmen en in eenheid te delen.
Een baken te zijn van die Liefde, in overdracht en heling geest en stof met elkaar te verbinden, is dan ook alles wat ik nog ambieer.

Die Liefde draag ik in mijn praktijk over ter activatering van het vermogen tot zelfheling dat iedere mens van nature  in zich draagt. Die Liefde draag ik over  middels mijn teachings, lezingen en workshops die worden gegeven, in de groepsmeditaties die worden georganiseerd en in  het coachen en inspireren van mensen en groepen.

Mijn praktijk is gevestigd te midden van de rust en de stilte van de natuur, in een stukje heel authentiek, oud Holland. Een klein dorpje in de provincie Drenthe dat de naam Aalden draagt, en dat dagelijks tal van toeristen trekt, veelal wandelend en/of op de fiets, om haar oude, rietgedekte boerderijen in een ongerept, natuurlijke omgeving te kunnen bewonderen.
Op deze plek ontmoet ik je graag vanuit mijn hart,

in Liefde, Licht en Dankbaarheid

AnneJelena
unifying healer, teacher, coach en inspirator. 

voor meer info: zie »»»»»»»»» en zie »»»»»»»»»


==================================

Ho ‘oponopono
 
Mijn naam is Mariam en mijn leven is voorbestemd om over rozen te gaan. Rozen, met het daarbij behorende pad met doornen, op weg naar *bewust zijn*.


Het was niet gemakkelijk om mijn lichtstructuur met mijn aardse structuur te verbinden. Nu deze brug gebouwd is wil ik hier zijn, om te helpen de steeds hoger wordende kosmische trillingen te verankeren in het lichtraster van de Aarde.
 
In mijn hart begin ik steeds meer de *nieuwe Aarde* te voelen. De nieuwe planeet met schoon water, heldere luchten (waardoor iedereen ver de kosmos in kan kijken), prachtige bloemen en planten en mensen die in volle creativiteit en harmonie samenleven met onze Moederplaneet en de kosmos.
 
Vanuit het voelen en dromen, van deze prachtige wereld en het universum in wording,  waar wij deel van uitmaken, wil ik medeschepper zijn. De schoonheid die in potentie overal om ons heen is wil ik vorm en kleur geven door te tekenen, schilderen, schrijven, bewegen en leven.
 
Creativiteit is de beweging die vaste patronen omzet in een nieuw leven in vrijheid. Creativiteit helpt me om los te laten, wakker te blijven, te gronden, onbekende delen in mezelf te ontdekken, vrijheid te voelen en in eenheid te zijn met de alles- verbindende energie van het leven. 
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de gave van creativiteit in zich heeft. Wat zou deze wereld snel veranderen in een harmonieuze oase als iedere ziel deze creatieve potentie ten volle zou benutten. Doe je mee?
 
I love you,

Mariam

voor meer info zie:»»»»»»»

==================================

 

Ho ´oponopono

Mijn naam is Maaike en ik schilder graag vanuit mijn hart.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd mijn hart weer voor mezelf te openen. Hierdoor heb ik ervaren dat het hart de poort is naar eenheidsbewustzijn, waarin voelbaar is dat al het leven met elkaar verbonden is.
Als ik diep in mijn hart duik maak ik contact met prachtige kleurvelden. Iedere kleur heeft z’n eigen frequentie en vertegenwoordigt een Goddelijke eigenschap. Het werkt zeer helend als ik mij met deze kleuren verbind en van hieruit met een kinderlijke speelsheid vol vertrouwen mag stromen/leven/schilderen.
Mijn verlangen is om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om hun eigen hart binnen te gaan. Wanneer wij als mensen contact maken met deze prachtige Goddelijke vibraties in ons hart en van hieruit denken, voelen, aanwezig zijn en delen, creëren wij een prachtige wereld met elkaar. En alles wat Goddelijk gecreëerd is, is eeuwig en oneindig….
Onderdeel te mogen zijn van dit feest, waardoor we mogen groeien in liefde maakt me dankbaar.
 
Omdat beweging en kleur de talen zijn die het dichts bij me liggen wil ik graag één van mijn schilderijen met jullie delen. Mijn diepgevoelde intentie bij het creëren van dit schilderij is:

 


 
“Dienstbaar willen zijn in verbinding met alle lichtpoorten, opdat ik een bijdrage mag leveren aan het open blijven van deze poorten waardoor hemel en aarde met elkaar verbonden zijn”.


Zieleschilderes
 
“Een impuls voor de zielestroom”
 
Soms kunnen we ervaren dat we volgens vaste patronen leven en dat het leven een andere impuls nodig heeft, waardoor structuren losgelaten worden. We verlangen naar de stroom van het leven, maar voelen dat we de beweging nog niet kunnen maken.
 
Het zijn vaak de onverwachte dingen die de impuls geven om in de vernieuwende stroom, die leven heet, te stappen. Middels het maken van een persoonlijk zieleschilderij hoop ik de aanraking te kunnen zijn, waardoor je weer contact kunt maken met die stroom.
 
Het ontstaan van het schilderij start met een persoonlijke kennismaking, waarin de wensen helder worden, maar mogelijk ook thema’s die in het schilderij verwerkt dienen te worden aan bod komen. De basis van het schilderij is dat ik mij verbind met de Ik Ben aanwezigheid in mijn hart en de Ik Ben aanwezigheid van de ander. Vervolgens schouw ik met ogen van liefde, om te voelen wat in beweging mag komen, zodat ik dit kan vertalen in beweging en kleur. Op deze manier ontstaat een zieleschilderij die helend kan werken. Mijn intentie is dat het schilderij dienstbaar mag zijn aan de ontvanger.

 

In Liefde

Maaike

voor meer info zie: »»»»»»»