Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 Wat een tijd….. Dank je september Liefde/Lichtgolf

door Anne Helena

 

 

Het is inmiddels al weer 23 oktober 2015, bijna een maand na de grote Liefde/Lichtgolf die gelijktijdig arriveerde met de Bloedmaan op 28 september jongstleden. Over de hele wereld heerst chaos, maar tegelijkertijd ook een enorme tegenpool vol Liefde/Licht evolutie…. En die heb ik in alle rust en gelukzaligheid mogen genieten…….


Betekende dat, dat er de afgelopen maand helemaal geen moeilijkheden waren in mijn leven?
Nee natuurlijk niet, want al blijf je in je Liefde/Licht, je leeft toch midden in een eindtijd met alles wat daarbij hoort, en daarom te midden van een enorme vergaarbak aan uitwerkend karma dat zich in een dubbele achtbaan bevindt. Maar de bewuste Lichtdrager is specifiek geboren om Liefde, Vrede, Rust en Heling te brengen in deze eindtijd, en daar heb ik me bij gehouden.


De nacht van de Bloedmaan besloot ik op te blijven en deze bewust te beleven.
Hier in Aalden was het bewolkt dus ik wist dat er weinig schouwspel te zien zou zijn, maar daarvoor deed ik het niet. Ik wilde bewust beleven, middels al mijn zintuigen, wat deze nacht me innerlijk zou brengen en installeerde me met verse kruidenthee en wat spirituele literatuur op de bank.
Las wat, zakte weg in meditatie, las wat en zakte weg in meditatie.

Plotseling verflauwde het licht van mijn leeslamp ietwat, niet lang, maar wel genoeg om op te vallen.
Ik keek op de klok en was perplex…….. Het was precies 2.11 uur.
Het maakte me blij, want het was voor mij een teken dat de energie zicht- en voelbaar tot in de driedimensionale materie was ingedaald. Het valt me altijd weer op dat dit soort fenomenen een soort van vreugde in me oproepen, die niets van de wereld in mij op kan roepen.

 Na dit verschijnsel even naar buiten gekeken of daar soms iets bijzonders viel waar te nemen, maar het was gewoon bewolkt. Verder met lezen en mediteren, tot er plotseling iets in mijn keel gebeurde. Het was alsof er een heel klein boortje, echt piepklein,  heel snel midden in mijn keelchakra aan het boren was. Dat gevoel zal ik nooit meer vergeten, ik kreeg de neiging om onbedaarlijk te beginnen te lachen en te lachen en te lachen, keek op de klok en zag dar het 3.47 uur was. Exact een uur voor de piek van de Maansverduistering.

Vervolgens kwam er een gevoel van een intense rust, vrede en een enorme kinderlijke blijheid over me, die ik tot op de dag van vandaag nog steeds voel. Ik voelde het Licht zo duidelijk, dat ik er meer en meer van wilde en er meer mee wilde doen. Ik wilde het kunnen drinken in iedere cel, in iedere elektron van mijn lichaam en dat……..kan alleen maar door heel bewust te ademen.

Waar je aan denkt…. breng je op gang…
en voor ik het wist was ik overgegaan van vegetariër tot fruitariër tot breathariër.
Toeval bestaat niet, een Kroatische vriend stuurde me informatie over een breatharian die in Kroatië op de tv was geweest en daar workshops gaf.  De breatharian zelf raakte me niet zo, maar wel de filosofie achter het breatharianisme… het volledig kunnen leven van Lucht.

We leven nu toch volop in de Goddelijke Golf van Liefde/Licht die in December 2012 is binnengekomen??? en we hebben daarna toch verschillende pieken van dat Licht mogen genieten, met een hoogtepunt op 28 september jongstleden???
Al ruim twintig jaar wil ik eigenlijk al alleen van lucht (ik noem het liever Licht), maar vond dat de tijd  daarvoor nog niet geschikt was.
Maar nu?

En plotseling, nadat ik ’s morgens met een enorme impuls daartoe wakker werd, besloot ik het te gaan doen en heb inmiddels twee verschillende programma’s afgewerkt om sinds gisteren, 22 oktober 2015, te kunnen zeggen dat ik in staat ben praktiserend breathariër te zijn. In staat ben geraakt te kunnen leven en in leven te blijven via heel bewuste ademhaling, afgestemd op het goddelijk universum van Liefde/Licht, en in samenwerking met mijn Hogere Zelf.

 

 

Ben ik nu van plan om helemaal niets meer te eten en te drinken?
Dat is eigenlijk niet zo relevant. De kwaliteit van lucht en water hier in Nederland is zo bedroevend slecht, dat deze weinig voor onze lichamen te bieden heeft, helemaal met de vele giftige chemtrails die dagelijks in onze prachtige luchten worden uitgevlogen.

Via de ademhaling, in samenhang met een uitbreiding van je bewustzijn, kun je daaraan voorbij komen en samen met je Hogere Zelf heel andere luchten exploreren om naar je toe te halen en deze te gronden in de derde dimensie. In verbinding daarmee heeft mijn Hogere Zelf me aangereikt een prachtig vlechtwerk van de Violette Vlam om me heen te bouwen, met iedere ademteug die ik pleeg, als een zuiverend filter voor alles wat onze luchten vervuild en ziek maakt.

De supermarkt hoeft nu niet meer, zelfs niet de biologische boerderij en dat geeft een fantastisch gevoel van bevrijding. Weer een proces van onthechting volbracht….
En nu droom ik volop van een prachtig en zonnig centrum aan zee. Op de grens van water, lucht, aarde en ether, om daar met het Vuur van Liefde/Licht de mensen die het nodig hebben en willen, te kunnen helen en helpen evolueren, en ze daarnaast ook nog eens te leren leven van alleen maar Liefde/Licht.

Om het Liefde/Licht te gronden in de derde dimensie drink ik nu gedurende de dag alleen wat vers vruchtensap met water in de verhouding 20/80%.
Geniet ik ervan???? Neen….. want helaas is al ons fruit inmiddels puur pesticide en als je zo vele dagen alleen leeft van Liefde/Licht, voel je jezelf zo broos en zuiver als een baby, dat wil je eigenlijk niet meer veranderen.

Waar het mij om gaat en waarom ik dit proces wil delen is, omdat ik de uitkomst van mijn streven voor mij als het bewijs zie, dat de manifestatie van het Goddelijke Liefde/Licht daadwerkelijk een feit is. Dat Dit daadwerkelijk aanwezig is en dat de mens er middels een speciaal bewustzijnsprogramma gepaard gaande met pranische ademhalingsmethoden daadwerkelijk van kan leven en daar niet meer zoals dat in het verleden het geval was, in alle afzondering de bergen voor hoeft in te gaan of in een klooster.

 

 

Dan wil ik dit Lichtvenster graag afsluiten met het verzoek vanuit mijn hart aan alle mensen, maar vooral aan de bewuste Lichtdragers, om elkaar te respecteren en in de eigen waarde te laten. Stop met elkaar af te breken omdat je denkt dat jouw waarheid *de waarheid is* of *beter*.

Er zijn ongeveer 70 miljoen hopelijk bewuste Lichtdragers op deze Aarde.
Allemaal wijze oude zielen, maar vooral ook nieuwsgierige zielen die van alles onderzoeken.

Ieder van ons heeft een eigen zielcodering en daarmee een eigen specifieke opdracht die uitgezocht, gevonden, ervaren en uitgebreid moet worden, naast en na het afwerken van de nodige karmische processen.
Ieder op zijn/haar eigen manier, met veel vallen en opstaan.

Als ik mezelf beschouw vanaf 1987, vanaf de harmonische convergentie in de maand augustus van dat jaar, is er niets meer hetzelfde in mijn denken, voelen, woorden, daden en lichaam. Zelfs niet eens meer hetzelfde als vorig jaar, of vorige maand, of vorige week.
Dat geldt ongetwijfeld voor iedere Lichtdrager en ik denk zelfs zo goed als voor iedere mens.

De hele mensheid zit in een razendsnelle evolutie, in een razendsnelle afwerking van karma, wat  overduidelijk waarneembaar is in de wereldwijde chaos en de chaotische weersomstandigheden.
Voor de Grote instroom van Goddelijk Licht, waarop we nog wchten, is er dringend rust nodig en vooral heel veel Liefde om de Aarde stabiel te kunnen houden, en daarvoor zijn de oude Lichtzielen hier geïncarneerd.
Heel specifiek met de opdracht om het Goddelijke Liefde/Licht te gronden, de planeet te ondersteunen en de mensheid tot rust en vol vertrouwen te brengen.

Om dat te kunnen volbrengen moet iedere bewuste Lichtdrager zelf tot rust zijn gekomen en in volkomen innerlijke vrede leven.
Hoe kan dat, als je jouw medewerkers aanvalt en afbreekt met negatieve gevoelen, daden en woorden?

Dus met name Lichtdragers….. wees één in Liefde, respect, vertrouwen en creativiteit.
We hebben niet veel tijd meer.

Werk met de Violette Vlam om alles wat nog niet van goddelijke Aard is te zuiveren, te transformeren en te transmuteren tot in goddelijk Licht.

 

 

Hou elkaar vast en hoog in Goddelijke Liefde, en bedenk bij alles…….
In Wezen zijn we allemaal één……..
Ik hou van je.

Anne Helena
Aalden