Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 

Een Zegening aan Kosmische Vuren

 

door Anne Helena


Nieuwe Maan in Leeuw in verbinding met Venus en Uranus. Liefde, Eenheid en nieuwe Activiteiten. Een uitstekende gelegenheid om tot activiteit over te gaan en weer eens een nieuw Lichtvenster te schrijven. Zeker gezien de huidige tijd, waarin de ene poort na de andere zich opent, en de Kosmos ons verrast meteen keur aan vuurvlammen, volop geladen met de twaalf goddelijke kwaliteiten, die we nodig hebben voor de uitbreiding van ons bewustzijn.


Jaren en jaren hebben we bewust gewerkt met de zuiverende en transformerende werking van het Violette Vuur om onze innerlijke en uiterlijke omgeving voor te bereiden en klaar te stomen voor de Vuren die nu over ons worden ontladen. En... nu is het kosmische moment daar. Medio augustus wordt onze IK BEN Aanwezigheid gevuld met het Vuur van Ascensie. Het grooste Vuur waar we zo lang op hebben gewacht, om uit onze diepe en onbewuste slaap te kunnen ontwaken.


Naast dit grootse Vuur worden we getrakteerd op het Witte Vuur van Zuivering, wat alle schaduwen die de goddelijke kernen van onze individuele en collectieve elektronen bedekken, zal doen oplossen , zodat we weer stralende sterren dan wel mensengelen kunnen worden, die we in ons ware wezen zijn.


De geschenken gaan nog verder. We worden ook volop overgoten met het Vuur van Wederopstanding, waardoor we langzaam maar zeker weer in onze oorspronkelijke goddelijke Kracht zullen gaan staan en samen met onze Vader/Moeder God weer als medescheppers zullen gaan functioneren, eerst van de Nieuwe Aarde en vervolgens van geheel nieuwe zonnestelsels.


Wat een tijd, wat een tijd. De komende jaren zullen boeiend en levendig worden voor iedere op Aarde levende ziel die bewust met deze Kosmische Stralen zal gaan werken. Een derde deel van de mensheid is hier beslist al binnen korte tijd toe in staat. Ieder op zijn/haar eigen niveau van innerlijke afstemming. Maar iedere mens op deze Aarde, zelfs degene die niets van het Licht moet hebben, ontvangt deze maand deze  Kosmische Vuren en zal daardoor versneld tot een ontwikkeling en uitbreiding van Bewustzijn komen, zeker met de hulp van haar voorgangers.

 Waar veel Licht is, roert zich ook de duisternis. Ik las op het internet ergens een mooie zin die ik hier wil herhalen.* Humanity is shifting, but the demons are lifting*. We zijn ze dus nog niet kwijt, ze liften gezellig met ons mee, wars en dwars van iedere vorm van verlichting, dus er helemaal tegenin. In alle opstandigheid willen ze hoe dan ook winnen van het Licht, met wel heel snode plannen voor de toekomst van planeet Aarde en haar leven. Ze proberen voor God te spelen met hun deeltjesversneller cern, die ze weer in september willen gaan opstarten.


Maar kiezen wij echter volledig voor het Licht, de Liefde en de Eenheid dan kunnen zij het niet winnen en zullen ze op een gegeven moment bakzeil moeten halen. Daarnaast zal het vele en hoge Licht dat wij deze maand kunnen binnenhalen, hen verblinden en ontkrachten, en wie weet wat dat aan goeds oplevert. Wil je een bewijs van het toenemende Licht, kijk dan eens naar het krachtige *nee* van het Griekse Volk tegen de europese corruptheid en het krachtige *nee* van het Japanse volk tegen het weer opstarten van een kerncentrale en het uitbreiden van de activiteiten van het Japanse leger.
De regeringen kunnen wel tegen de wil van de bevolking ingaan, maar diverse gebeurtenissen bewijzen dat *de geest* uit de fles is, en die krijgen ze er nooit meer in. Zeker niet met het de kracht van het huidige Licht.


We hebben eeuwen en eeuwen lang vanuit onze onbewuste gedachten, gevoelens, woorden, daden en overtuigingen, verwrongen en geïnvalideerde lichamen, vormen en werelden geschapen. Die kunnen we nu gaan transformeren  en herstellen, wanneer we ons zoveel mogelijk open stellen voor de golven van Hoger Licht die nu over ons ontladen worden en die onze hogere vermogens weer wakker roepen. Tot eind september a.s. is deze kracht letterlijk *Hemels*, zodat we daarna een Hemel op Aarde kunnen gaan creëren.

 Stel je open. Geef je lagere menselijke ego over en leg deze in Gods Handen. Geef je kleine, menselijke wil over aan de Grote Wil van God. Gebruik de mogelijkheden die je worden geboden in deze tijd optimaal. Je hebt er eonen aan tijd op gewacht. Je bent er speciaal voor geïncarneerd al ben je dit misschien vergeten.


Persoonlijk heb ik mij zoveel mogelijk afgestemd op de ontvangst van deze Kosmische Vuren om deze op planeet Aarde te kunnen verankeren voor het welzijn van de planeet en alles en iedereen. Daarom heb ik de laatste tijd weinig Lichtvensters geschreven. Zodra dit proces is afgerond en doorleefd, zal ik speciale meditatieve bijeenkomsten organiseren, om derden te helpen deze Heilige Vuren op te kunnen nemen, te integreren en te activeren.
Echter alvorens dat te doen,wil ik  natuurlijk eerst  alle *ins en outs* en *ups en downs* eerst zelf in en aan den lijve ervaren, om zo honderd procent  in staat te zijn, deze aan te reiken en te delen met derden.


Voor nu, alle Licht en Liefde en een honderd procent integratie van alle genoemde Kosmische Geschenken toegewenst...


Anne Helena
Aalden
14-08-2015
.