Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 


Op naar de grote initiatie in het jaar 2015.

door Anne Helena

 Heel vaak wordt tegen me gezegd: *Het zou toch de tijd van de grote verlichting zijn?! Nou ik merk er weinig van, het is overal ter wereld een grote chaos en die lijkt alleen maar erger en groter te worden*. Mijn antwoord is dan steevast: *Tja, lief mens, dan heb je jouw oogkes en de oorkes nog te weinig open, want juist aan al die chaos kun je zien dat we in een tijd van pure verlichting leven. Niets kan meer verborgen blijven, alles komt aan het licht, alles wordt ter lering en onderscheiding aan het licht gebracht. Eindelijk kun je al je zintuigen op de juiste manier gebruiken, om je voorgoed bewust te worden van het leven van de dag, de nacht, de avond en de ochtendschemering. Alles wat er rondom je heen gebeurt,  weerspiegelt wat er behoort tot de werelden van schijn en illusie, maar gelukkig ook hetgeen wat behoort tot de werelden van Waarheid. Het is nu aan jou, om al hetgeen wat er zich weerspiegelt  in en op je leven, in volle bewustzijn te leren onderscheiden en er je voordeel mee te doen.  Wat voelt goed en wil je volgen en wat voelt absoluut niet goed en wil je uit beeld doen verdwijnen. Maak je keuzes en volg die keuzes vervolgens vol liefde voor jezelf en in vol vertrouwen op de kosmos, die grote interdimensionale ruimte, geladen met de telepatische, gestructureerde programma.s van het bestaan, de oneindige geest van God, en je zult geleid worden door Hogerhand*.

 

 


Nadat we tijden en tijden in onbewuste staat hebben geleefd in het driedimensionale bewustzijn (en och lieve hemeltje wat heb ik vaak, geheel *onnodig* het schaamrood op de kaken gehad, over mijn onwetende  en dus domme gedrag in die periode, want ieder leven moet je uiteindelijk alle fasen weer verkort door)  hebben we alle kennis opgedaan inzake spiritualiteit en zijn we gegroeid in het vierdimensionale bewustzijn, om ook in die werelden middels scha en schande  te leren, alle schijn en illusie van waarheid  te onderscheiden. ( Een leerschool die misschien nog wel  verraderlijker en venijniger was , dan de leerschool die we moesten doorgaan  in het maken van  onderscheid in de derde dimensie).

 
Het doorleven van die beide wegen was ons geboortedoel voor dit leven en een zeker deel van de mensheid heeft die weg volbracht.( Er wordt gesproken over 1/3 deel van de mensheid). Dat deel van de mensheid heeft het Kristallen Raster van uitdijend Christusbewustzijn goed weten helpen te verankeren in 2012 en heeft zich gedurende haar dienstbaarheid voor die enorme taak, innerlijk weten door te ontwikkelen tot het juiste geestelijke niveau, om nu in 2015 de laatste initiatie te kunnen doorgaan op weg naar een volledig ontwikkeld, dan wel te ontwikkelen vijfdimensionaal Christusbewustzijn, inclusief alle oorspronkelijk goddelijk gaven die daaraan inherent zijn. Die weg zal haar voortgang in ontwikkeling vinden tot ca. 2019/2020.

 

 


Wow, tegen die tijd zal planeet Aarde dus een Christusbewustzijn op en in haar dragen, die het de volgende ascensie golven aanzienlijk gemakkelijker zal maken om het Christusbewustzijn te bereiken. Wat een heerlijk idee…


De dienstbaarheid van de eerste ascensie golf zal vanaf nu zijn; zich te baden en te omwikkelen in een enorme golf van Liefde voor zichzelf, voor het eigen Hart, het eigen innerlijke Heiligdom. Die Liefde moet zo totaal en zo goddelijk onvoorwaardelijk, alomvattend en oneindig zijn, dat Deze in staat is de hele planeet te transformeren. Dat lukt alleen als werkelijk alles vanuit de derde en vierde dimensie losgelaten kan worden en je volledig durft te vertrouwen op je innerlijke leiding, je hogere intuïtie.

Volg alleen nog maar de keuzes die goed voelen in je lichaam, waardoor je nog meer hogere energie naar je toe zult trekken. Erken dat iedereen die je weg kruist, op wat voor manier dan ook, daar enkel en alleen is om je iets te leren en je zal uitdagen dan wel vragen je hoogste mogelijkheden te manifesteren vanuit goddelijke Liefde en Christusbewustzijn. 

Is dat het geval, acteer dan vanuit de grootste nederigheid, want de dienstbaarheid die van je verwacht wordt is niet gelegen in de rol die je in deze maatschappij speelt, maar in de wijze waarop je in het leven staat, en wel in een bewuste en liefdevolle betrouwbaarheid, eerlijkheid en nederigheid.  Al het andere mag je los laten in het volle vertrouwen dat het goddelijk bewustzijn van universum je zal leiden en verzorgen.


De dienstbaarheid van de eerste ascensie golf zal er vanaf nu uit bestaan om alles wat er op hen toe komt, alles en iedereen die hun pad kruist, zowel positief als negatief, tot ontstellend negatief, met deze onvoorwaardelijke, alomvattende en oneindig goddelijke Liefde tegemoet te treden en het hele proces van manifestatie te beantwoorden, vanuit het tot nu toe nog ongekende, liefdevolle Christusbewustzijn.

 

 


De tweede ascensiegolf zal zich nu in de spiritualiteit gaan verdiepen en zich het vierdimensionale niveau van bewustzijn gaan eigen maken, zich gesteund wetend vanuit het voorleven van het vijfdimensionale Christusbewustzijn door de eerste ascensie golf. Nu zullen zij het Kristallijnen Aarderaster van uitdijend Christusbewustzijn geactiveerd en in stand gaan houden, middels hun innerlijke aandacht en afstemming, enzullen zij  het prikkelende voorbeeld zijn van de nog onbewuste levensgolf in de derde dimensie, terwijl de eerste golf de planeet verder zal transformeren vanuit haar goddelijke Liefde.


Er zullen dus nog wel wat generaties aan leven voorbijgaan, voordat een collectieve ascensie mogelijk zal zijn, want we zullen eerst naar een harmonieus omslagpunt toe moeten groeien, een punt van gelijkwaarheid in het aantal bewusten en onbewusten, voordat er een veilige omkering kan plaatsvinden.


Maar… voorlopig kan 1/3 deel van de mensheid dit jaar het vijfdimensionale bewustzijn in zich gaan dragen en iedere dag de kracht, de schittering en de pracht van het Bewustzijn van dit Christuskleed in overtreffende trap gaan uitdragen en uitstralen middels hun wijze van leven vanuit Christusbewustzijn.  Zij zullen vele mensenzielen met zich meedragen.

Vanaf de vierde bloedmaan in september a.s. zal het leven heel snel beter worden op deze Planeet, en dat heeft Moeder Aarde, die de hele ontwikkelingsgang van ons zielenleven geduldig, dapper en moedig heeft gedragen, wel verdiend. En zo is het, het is volbracht.


Voel, denk en doe in Liefde. Ben Liefde.

 

 

Love your own Heart and BE


Een Liefdevolle HARTEgroet en graag tot het volgende Lichtvenster
Anne Helena