Home
  Wie zijn wij
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Sisters of the Rose
  Studies en Healingen 2018
  Het Creatief Atelier
  Activiteiten 2018
  Agenda
  Contact
•   Lichtvenster nr. 9 - 2018
  heet...heter...Heetst...Hoog...Hoger...Hoogst, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 8 - 2018
  De Zon krimpt en de Aarde zet uit... door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 7 - 2018
  Krachtige, Kosmische Zonnestromen in mei 2018, specifiek voor Lichtwerkers. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2018
  Volgende zonnestromingen, nog sterker dan de vorige. door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 - 2018
  Krachtige energieverschuivingen op de kosmische agenda, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 4 - 2018
  De wet orgaandonatie een feit...dood nu meer waard dan levend? door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2018
  Grote omwenteling vanaf half maart 2018, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2018
  maart 2018, een maand vol kosmische evenementen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 1- 2018
  Een Blauwe, Super Volle Maan samenvallend met een volledige maansverduistering, door AnneJelena
 
 


 

In Praktijk *LightinAction*

 
We ontvangen vanuit de Bron
We geven aan de mensheid
We houden niets voor onszelf


In praktijk *LightinAction* werk ik puur vanuit afstemming op de Kwantum- en Bron Energieën binnen het universum. De meest intens en diep helende energieën binnen ons bestaan en dat niet alleen, ze pakken ook de grondoorzaken van ziekte en ongemakken aan die meestal hun oorsprong vinden op het emotionele, mentale en/of spirituele vlak, en daarmee bereik je heling die totaal en holistisch is. Voor minder doe ik het niet… daarbij geholpen door mijn empatische en innerlijk wetende vermogens.


Tesla Bio Plasma Wave Transmissie:


Dankzij mijn afstemming op de Nieuwe Tijd kom je ook in aanraking met de technologie van die Nieuwe Tijd. Zo ben ik in aanraking gekomen met de Tesla Bio Plasma Wave Transmissie. Vrije Bio Plasma energie die de weefselcellen van het lichaam regenereert, en deze weer terugbrengt tot in hun oorspronkelijke, volmaakte staat. Helende, vrije energie vanuit het universum, aangeboord en ontwikkeld door een van de grootste wetenschappers ooit, Nicola Tesla die leefde van 1856 tot 1943.

Om mijzelf een beetje te kunnen ontzien, gebruik ik de Tesla Bio Plasma Wave Transmissie als aanvulling op het werken via mijn handen en aura. Met name voor de behandeling van rug en nekpijnen, wervels en tussenwervelschijven, spieren en gewrichten, artrose en diverse zenuw en huidaandoeningen is de uitwerking van deze Bio Plasma Therapie miraculeus te noemen.
De behandelingen duren slechts kort, zo’n twee keer,  twee tot drie minuten in een half uur.

Voor de Tesla Bio Plasma Wave Transmissie zijn van 14.00 tot 16.30 uur de maandag- en de vrijdagmiddagen gereserveerd in de praktijk.
Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken met AnneJelena, op alle werkdagen tussen 13.00 en 13.30 uur, tel. nr. 0591-851871.

Reacties:

Beste jelina
Ik wil je vertellen hoeveel baat ik heb bij jou behandeling met het tesla apparaat geweldig goed alle pijn is uit mijn schouders en rug verdwenen echt heeel bijzonder want ik loop daar al jaren mee dat wilde ik jou even vertellen
Gr Anita


Ho ‘oponopono AnneJelena,

Van jongs af aan heb ik klachten rondom mijn rechteroor wat soms de hele rechterkant van mijn hoofd lam legt.Ik heb van alles geprobeerd om hier ruimte en energie in te krijgen, waardoor de pijn en de chronische vermoeidheid die dit met zich mee bracht zou kunnen verdwijnen. Niets hielp en ik had al besloten dat ik hiermee zou moeten leren leven…..….en toen behandelde je het gebied met het Tesla Bio Plasma apparaat. Na de behandeling had ik direct en voor het eerst de overtuiging: Ik word beter, het zal herstellen.Nu een maand later is er daadwerkelijk iets verandert al durf ik het nog bijna niet te geloven…Ik hoop dat nog veel mensen baat gaan hebben van het apparaat. In tijd is het een korte behandeling, maar de resultaten zijn fantastisch.

Dankjewel,

Mariam

Lieve AnneJelena,

Ik kwam bij je binnen met veel pijn in mijn lijf. Vooral nek, schouders en onderrug deden erg zeer. Na de behandeling met het Tesla Bio Plasma apparaat, wat aanvoelde als een zachte aangename massage, ben ik pijnvrij! Zelfs mijn onderrug voelt soepel nu! Dit pijnbevrijdende resultaat gun ik iedereen, echt super.

Hartelijk dank,

Maaike

 

Unifying Healing:

Bij een Unifying Healing ligt de cliënt na een inleidend gesprek heerlijk ontspannen op de behandeltafel, waarop ik zonder aan te raken eerst de cliënt scan op fysieke, emotionele, mentale of spirituele blokkades, op lokaal een mogelijk teveel of te weinig aan energie, en op mogelijke andere afwijkingen, waarna de Lichtbanen (meridianen en nadis), de grote en de kleine kosmische poorten ( chakra’s ) de zenuwknopen en de endocriene klieren, daar waar het nodig is,  worden gezuiverd en vrijgemaakt van oude verstoringen en vervuilingen, om vervolgens weer te worden ingevuld en opgeladen met de nieuwe en zeer sterk helende energieën van de Nieuwe Tijd.

Door deze energieën wordt het natuurlijke, innerlijke, zelfgenezende vermogen binnen de cellen, weefsels en organen van het lichaam, weer bezield en gemotiveerd om tot heling over te gaan en van daaruit uiteindelijk tot volledige genezing te komen.
Er hoeft tijdens de Unifying Healing nauwelijks te worden aangeraakt. Vaak treedt de helende werking zelfs al op vanuit alleen maar contact met mijn aura tijdens het inleidende gesprek of tijdens een ziel- en/of life coaching.
De duur van een Unifying Healing is gemiddeld anderhalf uur, met een uitloop tot twee uur.

Een Unifying Healing kan ook op afstand worden gegeven, maar een eerste ontmoeting en afstemming op elkaar maakt het proces van heling sneller en eenvoudiger.
Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken met AnneJelena, op alle werkdagen tussen 13.00 en 13.30 uur, tel. nr. 0591-851871.


Ziel/Life Coaching:


Aan de hand van de planeetstanden in je geboortehoroscoop bekijken we samen waarin je ziel zich levenslang heeft gespecialiseerd. Wat deze voor dit leven als specifieke levensopdracht heeft gekozen, wat haar specifieke gaven en talenten zijn, en wat de tegenwerkingen zijn geweest die zich tijdens het ontwikkelen van haar talenten hebben voorgedaan.

Die tegenwerkingen kunnen in vorige levens zo heftig en niet verwerkt zijn geweest, dat deze in dit leven alsnog de nodige spanningen en angsten kunnen opleveren, die op hun beurt weer frustraties, blokkades, nieuwe angsten en remmingen oproepen en uiteindelijk ziekte.

We gaan samen kijken of jij het door jou zelf gekozen levenspad wel loopt, en dan gaat de Ziel Coaching automatisch over in een Life Coaching.

Loop je in reactie hierop weer het oorspronkelijk bedoelde Pad van je Ziel, dan lossen de problemen en blokkades die zijn opgetreden door het afwijken hiervan, zich automatisch weer op.
Met de juiste begeleiding verloopt dit proces sneller en beter en mogelijke fysieke, mentale, emotionele en/ofspirituele storingen kunnen worden verholpen, middels een of meerdere Unifying Healingen.

Wat ik vooraf nodig heb zijn je naam, adres en telefoonnummer, en de gegevens omtrent je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Deze Ziel/Life Coaching kan heel goed telefonisch worden gedaan.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken met AnneJelena, op alle werkdagen tussen 13.00 en 13.30 uur, tel. nr. 0591-851871.

Groepshealingen/ Sister of the Rose Healingen:

Wat is Helen?
In het woord *Helen* ligt de verklaring al besloten, * heel maken *. Alles weer heel maken wat stuk is gegaan en uit elkaar is gevallen door het verkeerd gebruiken van de scheppende vermogens van onze gedachten en gevoelens. Alles weer tot één goed functionerende eenheid maken, in bewust contact met de Bron van Schepping en met alle Wezens en Krachten van Licht in het universum en onszelf.

De relatie met alle vormen van bestaan weer te herstellen en te activeren doet ons heel en één worden met Al dat Is, doet ons transformeren tot een grote, stralende Bron van helend, kosmisch Liefde/Licht. Slechts vanuit die eenheid kan ware en definitieve heling plaatsvinden en worden storingen en blokkades die deze eenheid in de weg staan opgeheven, waarna alle vrij gekomen ruimtes weer kunnen worden ingevuld en geactiveerd met helend, kosmisch Liefde/Licht.

Zie voor verdere informatie (>>>>>>>>>>)

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken met AnneJelena, op alle werkdagen tussen 13.00 en 13.30 uur, tel. nr. 0591-851871.

Kom de activering van je Heling halen…
Laat je aanraken door de Nieuwe Energie…

Graag tot ziens op een of meerdere van onze activiteiten.

Love/Light en Light/LoveAnneJelena/Jelina Light
unifying healer, teacher. student, coach en inspirator


Praktijkadres:
Aelderstraat 54C,
7854 RS, Aalden