Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Wereld Vrede Meditatie
  Wereld Vrede Meditatie door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 8 - 2019
  In eenheid met ons Hoogste Zelf, door AnneJelena Shanta
 
•   Het bouwen van de Innerlijke Verbindingsbrug
 
 
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 
Actueel
Het bouwen van de Innerlijke Verbindingsbrug
dinsdag 8 oktober 2019 -

 

 HET BOUWEN VAN DE INNERLIJKE VERBINDINGSBRUG

 

 

Het is 8 oktober 2019 dat ik aan deze serie *de innerlijke verbindingsbrug* begin te schrijven. Geïnspireerd door de kracht van de 10/10 Poort die pal voor de deur staat, de extra krachtige elektro/magnetische Volle Maan een paar dagen later op 13 oktober, de sterk Nieuwe Toekomst bepalende energetische kracht van de Nieuwe Maan op 28 oktober, die zich ook nog eens midden in een 12 dagen durend stralingsfestijn voordoet, van een lange, aaneengesloten, geopende Galactische Poort periode, van 24 oktober tot en met 4 november 2019.

Allemaal Kosmische Gebeurtenissen, zeker in deze tijd van groot belang, die Golven aan Energie over ons uitstorten, om de laatste en diepste restjes aan verdriet en trauma’s veroorzaakt door onze scheiding van de Bron naar boven te halen en los te laten, zodat er ruimte vrijkomt voor onze door de eeuwen heen verzamelde innerlijke wijsheid en het herinneringsvermogen aan onze oorspronkelijk Goddelijke Gaven.

Deze gaan, zodra de nieuwe Zonnecyclus die eind 2019/begin 2020 begint, weer aan bod komen om toegepast te worden in ons dagelijks bestaan. We gaan weer volkomen bewust, Ziele/doordrenkt leven. Onze hogere Psychische Vermogens gaan weer meedraaien in ons bestaan, hogere helderziendheid, hogere helderhorendheid, telepathie, teleporteren, manifesteren. Al deze Hogere Gaven gaan weer gebruikelijk worden in ons dagelijks bestaan.

Maar om dat te kunnen doen is er een zekere mate van kennis nodig, om een glasheldere, innerlijke brug te kunnen vormen met onze innerlijke aspecten, onze Ziel, ons Hogere Denkvermogen, ons Hogere Ziel/Zelf en uiteindelijk ons God/Zelf, onze IK BEN Aanwezigheid.

De tijd om ons daarop toe te leggen is NU aangebroken, met alle Lichtkrachten in de Kosmos als  ondersteunende Pilaren van Liefde/Licht. Hoewel het een innerlijke brug is die gebouwd moet worden, is het toch een welhaast wetenschappelijke opbouw waarover we hier spreken.

Het inzicht aanreiken en het aanleren en bouwen van de Innerlijke Verbindingsbrug gebeurt in 3 fasen. Tussen iedere fase ligt een maand tijd, omdat de aangereikte en opgeroepen verbindingsdelen middels gerichte meditatie en overwegingen deze tijd nodig hebben om zich te vormen.

Fase 1.
Bouwt een innerlijke verbinding tussen de persoonlijkheid en het ziel/zelf en maakt een ziel/doordrenkt leven mogelijk en actief.

Fase 2.
Ontwikkelt deze verbinding verder richting het Hogere Zelf en maakt een leven vanuit het Hogere Denkvermogen mogelijk.

Fase 3.
Ontwikkelt de verbinding verder richting het God/Zelf, de IK BEN Aanwezigheid, waardoor de innerlijke Goddelijke Gaven weer actief aan- en opgeroepen kunnen gaan worden.

Deze drie fasen van het bouwen van de Innerlijke Verbindingsbrug worden op de eerste zondagmiddagen van de maand aangereikt, van 13.30- tot 16.30 uur.

Omdat de energie van deze Innerlijke Verbindingsbrug ver uitstijgt tot boven het driedimensionale niveau dat we gewend zijn, en er met- en vanuit Zuivere, Hogere Energieën gewerkt wordt, mag ik voor het uitdragen en aanreiken van deze Heilige Wetenschap niets vragen. Ook kan en mag ik deze Innerlijke Wetenschap niet uitdragen via bijvoorbeeld een webinar of blog. Men zal dus de moeite moeten nemen om naar Aalden te komen, teneinde deze wetenschap in de veilige beslotenheid van mijn huis/tempel te ontvangen.
Wel mag ik een vrijwillige donatie aannemen voor dit werk, die vanuit een dankbaar hart van de deelnemer geschonken wordt, en die vervolgens volgens de Kosmische Wet van de Cirkel tienvoudig in welke vorm dan ook naar de donateur zal terugstromen.

Gemakkelijke ruim zittende kleding en warme sloffen of dikke sokken zijn nodig om de stof ongestoord in je op te kunnen nemen. Ook zul je schrijfgerei nodig hebben.
Een groep kan maximaal uit 6 personen bestaan.

Er zijn op de site geen data vermeld, want ook hierin geldt de Kosmische Maat: *Vraag en U zal gegeven worden* .

Wilt U meer informatie, bel mij dan persoonlijk tussen 13.00 en 14,00 uur op telefoonnummer 0591-851871. Ben ik er niet, spreek dan uw naam en telefoonnummer in op de telefoonbeantwoorder, dan zal ik u terugbellen zodra dat mogelijk is

Dagen vol Zegeningen met Liefde/Licht toegewenst vanuit de Grote Centrale Zon; Vader/Moeder God…

AnneJelena Shanta

 

« naar alle berichten