Home
  Lichtvensters
  Praktijk Light in Action
  Activiteiten 2019
  Agenda
  Contact
  Links
•   Wereld Vrede Meditatie
  Wereld Vrede Meditatie door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 8 - 2019
  In eenheid met ons Hoogste Zelf, door AnneJelena Shanta
 
•   Het bouwen van de Innerlijke Verbindingsbrug
 
 
•   Lichtvenster nr. 7-2019
  08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 6 - 2019
  De Weegschaal en de Hondsdagen, door AnneJelena
 
•   Lichtvenster nr. 5 -2019
  Golven Fotonen en Plasma, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenester nr. 4 - 2019
  Lente-equinox, 3.3.3. poort, Volle (bloed) Maan en 10 dagen geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 3 - 2019
  maart 2019, wat een maand, wat een energie, wat een Licht, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 2 - 2019
  Volop mogelijkheden tot groei in een 10 dagen lang geopende Galactische Poort, door AnneJelena Shanta
 
•   Lichtvenster nr. 1 - 2019
  In duizenden jaren niet zo´n jaar als 2019. door AnneJelena Shanta
 
 
Actueel
Lichtvenster nr. 7-2019
woensdag 7 augustus 2019 - 08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort… door AnneJelena Shanta

 

08-08, de krachtigste dag, de machtige Poort…

door AnneJelena Shanta

 

 

Het is 7 augustus dat ik dit schrijf, dus nog een dag en we zitten midden in de grote opening van de Leeuwenpoort die op 26 juli zich begon te openen en die de meest machtige en krachtige verbindingseenheid met de Hondsster Sirius mogelijk maakt. Sirius die stralende Ster waar veel van de Hogere Lichtwezens hun domicilie hebben. Sirius die samen met de Plejaden een enorme impact hebben gehad en hebben op de ontwikkeling van het bewustzijn binnen ons DNA. Het is dan ook een periode waarin gemakkelijk contact gemaakt kan worden met onze Ziel, ons Hogere Zelf.

De druk van de kosmische straling die over ons neerdaalt is intens en raakt alle leven tot diep in het hart, en deze straling zal zich gedurende de hele maand augustus verder opbouwen en ook daarna, net zo lang tot geen mens er meer aan kan ontkomen om de dominantie van het  lagere ego van zich af te zetten en zich over te geven aan de hogere leiding van de Ziel. Dan zal alle leven in deze wereld met sprongen vooruit gaan en niet alleen in deze wereld, maar in het hele Universum waarvan wij deel uit maken. Alles en iedereen daarbinnen is er klaar voor, het wachten is op ons.

De Shift, een enorme verhoging of uitbreiding van Bewustzijn, kan niet langer meer worden uitgesteld. Dat is niet langer eerlijk meer ten opzichte van al het andere leven in dit Universum, maar ook niet meer ten opzichte van planeet Aarde, die al zo lang haar sprong in Bewustzijn heeft uitgesteld om haar bewoners de kans te geven alsnog een inhaalslag in Bewustzijn. te maken.

Daarmee zijn wij op een belangrijk kruispunt aangekomen, waarbij de mens een diepgaande keuze zal moeten maken. Op dit kruispunt kunnen we twee wegen inslaan. De weg naar nog meer commercie en technologie, die een doodlopende weg zal blijken te zijn en waarin men volledig gevangen zal raken op een planeet die totaal ten gronde zal gaan en zal oplossen te bestaan. Of de weg naar Eenheid, de weg van het Hart, die Vrede, Balans Harmonie, Nieuw Leven en Nieuwe Creativiteit zal opleveren. Het gaan van  het Pad van Liefde.

Het Pad van Liefde van de Kosmische Christus, waarop alle gaven van de Meester Jezus van zo’n tweeduizend jaren geleden, weer opnieuw in ons ontwikkeld zullen worden en nog veel meer. Een wereld waarop we volledig vrij zullen zijn en helemaal geen techniek of geld van buiten ons om meer nodig zullen hebben, omdat we alles zèlf zullen kunnen creëren en materialiseren, alles wat we maar nodig hebben.  We zullen al onze scheppingen ook weer kunnen dematerialiseren, zodat we geen afval meer produceren. Hoe heerlijk is dat.

We zullen op dit Pad weer gaan samen werken met de Lichtmeesters, de Elohim, de Aartsengelen en Engelen, met de grote Natuurwezens van de Elementen  en met kleinere Scheppingswezentjes de Deva’s en de Elementalen, die alles wat bestaat, zichtbaar en onzichtbaar, voor ons, in opdracht van de Schepper, geschapen hebben  en dit alles voor ons in stand houden, zodat wij hier onze leerprocessen kunnen doorlopen. Hoe triest is het, dat het enige wat we nu doen is, hen volledig te ontkennen en te negeren. Zou dat goed aflopen denk je?

Wat alleen al te denken van onze eigen Lichaam/elementalen die nu druk doende zijn onze lichamen om te bouwen van hun 3 dimensionale koolstofbasis naar de nodige, 5 dimensionale kristallijnen basis, zodat wij bewust,  in onze lichamen, de Shift tot in het vijf dimensionale bewustzijn kunnen meemaken en overleven.

Persoonlijk heb ik mijn Keuze van Pad al lang geleden gemaakt, maar het is nu wel zo dat door de onwetendheid, onachtzaamheid en de zucht naar alsmaar meer, een G5 netwerk op het punt staat ontrold te worden. Dit in opdracht van de Schaduwkrachten die beslist niet willen dat wij, mensheid, tot een Hoger Bewustzijn komen, omdat zij ons en de planeet gevangen en in slavernij willen houden van hun verwoestende technologie.

Het is schrikbarend om te zien hoe zij ons via al hun media, van minuut tot minuut hersenspoelen om ons toch vooral in te laten met hun verwoestende machtspeeltjes en spelletjes, en het is meer dan verdrietig om te zien hoeveel mensen daar nog steeds, volledig onbewust, in meegaan. Maar ook zij zullen ooit op de een of andere tijdlijn ontwaken. De Schepper is en blijft altijd Liefdevol en Mild en er zal geen Ziel verloren gaan, hoe duister en zwart ook.

Maak je innerlijke keuze lief mens, Bekijk eens weer de prachtige boeken van Rien Poortvliet, die zo treffend de werelden van de kleinste Schepperswezentjes, de Elementalen, in schitterende woorden en beelden wist over te dragen. Teken de petitie van Stralingsbewust.nl en verminder-electrosmog.nl om het ontrollen van het G5 netwerk tegen te gaan, voor het te laat is.

Dat netwerk zal ons in een magnetron zetten en de straling ervan zal het bewustzijn in ons DNA fragmenteren en kapot breken. Het zal vele nuttige insecten vernietigen, waardoor we nog meer plagen dan de teken, de rupsen, de bed wantsen, de wespen de kakkerlakken etc. etc. zullen krijgen. Ze zagen prachtige, levende en gezonde bomen om voor dat dood brengende netwerk, waardoor de elementalen weinig meer voor ons zullen kunnen doen. De Deva’s houden de bladeren van onze struiken en bomen in stand en de Elementalen de stam, de wortelen en de takken.

 

We spreken hier over onze elfjes, kabouters, luchtsylfen, waternimfen en vuursalamanders, die allemaal verloren zullen gaan en die we beslist niet kunnen missen om in schoonheid en gezondheid voort te kunnen bestaan.

Dus lief mens, verklaar innerlijk luid en duidelijk dat we kiezen voor de weg van Liefde en Leven en niet voor de weg van straling, technologie en dood. Teken de petitie tegen het ontrollen van het 5G netwerk om dit innerlijke besluit in de stof neer te zetten en te manifesteren en we zullen een belangrijke kentering teweeg brengen op het kruispunt van keuze.

En verder…. Geniet volop van alle energieën die ons zo rijkelijk geschonken worden om vooruit te kunnen komen. Adem het diep in en integreer het in heel je wezen. 

Denk Liefde, voel Liefde en Ben Liefde in al je woorden, gevoelens, daden en gedachten  en de Nieuwe Wereld zal zich voor je openen voordat je het weet, want de Liefde die ons geschonken wordt is de Liefde en de Kracht van de Kosmische Christus en Die overwint alles...

Liefde en Zegeningen

AnneJelena Shanta


In AL EEN... Love/Light en Light/Love


Spreekt de inhoud van deze website je aan en zie je er ook het belang van in dat deze vorm van energie en woorden van positiviteit zoveel mogelijk de ether in moeten worden gedragen, ondersteun dan alsjeblieft dit initiatief door middel van een financiële ondersteuning op Triodosbankrek. NL 53 TRIO 0338 4263 61,  onder vermelding van; *donatie website LightinAction*. Onze dank daarvoor is groot.
Shlama Alakhoom Amakh

  AnneJelena Shanta
unifying healer/educator/student/ coach en inspirator

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@lightinaction.net of bellen naar telefoonnr. 0591-851871 

Praktijkadres: Aelderstraat 54C, 7854 RS te Aalden  

 

 

« naar alle berichten